Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Karrierhoroszkóp – Oroszlán

Karrierhoroszkóp – Oroszlán

Dátum: 14.10.2013

Mint azt a sorozat elején megjegyeztük, az Oroszlán az egyik legerőteljesebben karrierista típus.

Ez viszont nem csupán annak a következménye, hogy pozitív cselekedetei viszonzásaként elvárja a dicséretet, sőt sokszor rajongást is másoktól a környezetében, hanem amit kevesen tudnak (írnak) róla, hogy igen nagy a felelősségérzete – a csapatért, a gyerekekért, a családért és a kollégákért egyaránt. Ez teszi őt jó vezetővé. Ráadásul nagyvonalúságát a beosztottjain is gyakorolja.

Előmenetelét az is gyorsítja, hogy nem kedveli a kis lépéseket, állandóan tüsténkedik, szervezkedik, és mindezt határozott nyugalommal, optimistán teszi. Nem bújik mások mögé, sőt sokszor az élre áll, és igyekszik önbizalmával másokat is motiválni. Asztrológiai szimbólumai nem véletlenül a király, császár, vezér, szív, életörömök, becsvágy, stb.

Sok területen jól érzi magát, csak legyenek követői, beosztottai. Így például a sokak által nem kedvelt menedzser szakmában is ő lesz az, aki sikereket érhet el, és ezeket továbbadva lelkesíti az új kollégákat. Kereskedőként is jól megállja a helyét, a karrierhoroszkóp szerint, de biztos kitalálja, hogyan lehet előbb-utóbb az eladásokat nagyban csinálni. Képviselőnek is nagyon megállja a helyét, mert szeret szerepelni, de mindazonáltal a becsület vezérli.

Ha orvosnak tanul, biztos hogy a lehető leggyorsabban lesz főorvos, majd osztályvezető főorvos, és így tovább. De minden olyan helyen és hivatásban megtalálhatjuk az Oroszlán-archetípust, ahol a luxusnak helye van, mint például a belsőépítészet, az arany-, az ékszer- vagy a műtárgy-kereskedelem.

Karrierhoroszkóp – Kos

Karrierhoroszkóp – Bika

Karrierhoroszkóp – Ikrek

Karrierhoroszkóp – Rák

Hagyj hozzászólást

*