Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Karrierhoroszkóp – Szűz

Karrierhoroszkóp – Szűz

Dátum: 23.10.2013

Az alapos Szűz horoszkópjáról nem lehet elmondani, hogy egy született karrierista. Természetesen ez nála sem jelenti azt, hogy ne futhatna be magasra ívelő pályát, csupán annyit jelent, hogy mint cél nem ez lebeg a szeme előtt. De mivel nagyon precíz, kritikus és igazságos – az esetek többségében önmagával szemben is -, így igazán jól megállja a helyét vezetőként is.

Ami akadályozhatja a karrierjében, hogy néha szőrszálhasogató, vagy elvész az aprólékos munka részleteiben, s nehezen látja átfogóan az egészet, na és az hogy kissé önbizalomhiányos – bár ezt jól titkolja -, ezért szívesen dolgozik egyedül, állítja  a karrierhoroszkóp.

Sokan félreértik a modorát, azt hiszik róla, hogy folyamatosan kritizál minket vagy a cselekedeteinket, hisz a dolgokat vagy a hibákat egyből feltárja, kijavítja, sőt a mondandónkat is, ha felszínesek vagyunk. Sok esetben egy újabb és frissebb információt is hozzátesz ahhoz a témához, amiről szó esik.

De tudnunk kell, ha ez nem tetszik nekünk, ez a mi érzékenységünk, mert a Szűz-típusú egyén ezzel nem azt akarja megmutatni, hogy mi keveset tudunk, hanem azt akarja elérni, hogy tudjuk, ő is sokat tud a témáról, mert ezzel erősíti a saját gyenge lábon álló önbizalmát (önellenőrzés). Tehát kritikusságával sose ellenünk dolgozik, hanem önmagáért.

Egyéni tulajdonságai alapján kiváló tudós válhat belőlük, hisz ezen a területen fontos a kitartást igénylő aprólékosság. Könyvelő típusnak is szokták hívni, mert épp úgy, mint az előzőeknél fontos a (hiba)kutatás és az önellenőrzés képessége. De minden hibakutató-ellenőrző hivatáshoz van adottsága, mint a lektor, korrektor, minőségellenőrség, adatfeldolgozás, vagy mondjuk orvosként a fogszakorvoslás.

Bár a Merkúr a jegye uralkodója, ami a gondolkodást és a jövés-menést szimbolizálja, nem csupán észbeli képességekkel van jól megáldva, hanem Föld-jegy lévén kellően gyakorlatias is. Így a finommechanikai műszerészség, a szerszámkészítés, sőt masszőrség és a kézművesség is kedvelt foglalkozásaik közé tartozik.

 

Karrierhoroszkóp – Kos

Karrierhoroszkóp – Bika

Karrierhoroszkóp – Ikrek

Karrierhoroszkóp – Rák

Karrierhoroszkóp – Oroszlán

Hagyj hozzászólást

*