Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Karrierhoroszkóp – Vízöntő

Karrierhoroszkóp – Vízöntő

Dátum: 13.01.2014

A Vízöntő csillagjegy, mivel individualista, vagyis énközpontú típus a horoszkóp szerint, ezért azt gondolhatnánk róla, hogy kifejezetten karrierista. Ezt még az is alátámasztja, hogy igen erős tudásszomjjal rendelkezik. Igen ám, de jelszava „Szabadság, egyenlőség, testvériség” elsodorja. Csak kevesen képesek közülük arra az önuralomra, mely a csúcshoz vezeti őket, hisz több szintén a személyiségükhöz tartozó vonásuk is gátolja őket ebben, mint a különcség, az utópikus gondolkodásmód az igazságosságról, továbbá kényszer az újdonságok felé és nem utolsósorban az, hogy képtelenek elviselni a hierarchikus rendet.

Egy mágiával elérheted a bőséget mindhárom életterületre! Kattints IDE, és tudd meg, hogyan!

 

pénzmágia
 
Így azoknak van közülük szerencséjük a hivatásuk beteljesülésében, akiket folyamatosan segített a sorsuk igazságos, emberszerető, szakmailag és emberileg valós értékeket képviselő szülőkkel, pedagógusokkal, főnökökkel.  Ellenkező esetben energiáik elaprózódnak a mindennapi harcokban, abban hogy megdöntsék a szerintük ideje múlt és már szinte megkérgesedett – őket uralni próbáló embereket – struktúrák hierarchiáját. Vagyis állandó harcban állnak szüleikkel, tanáraikkal és főnökeikkel.

ITT segítünk 5 egyszerű lépéssel, hogyan válhatsz gazdaggá még ebben az évben!

 

Pedig kár erre sok energiát pazarolniuk, hisz így ahelyett, hogy képességeikkel csodálatos új dolgokat hoznának létre, ehelyett önmaguk is megkérgesedhetnek és elmagányosodhatnak a végén. Ráadásul különcségük – főként, ha öltözködésükben is megjelenik – és állandó harcias viselkedésük miatt sokan úgy gondolják róluk, hogy bátrak és tele vannak önbizalommal. Ez nem igaz. Pont ellenkezőleg. Önértékelésük általában alacsony, és pont a karrierjüket érintő szempontból. Kényszergondolatuk az, hogy „Tudom, hogy semmit nem tudok”. Bármennyit tanulnak is, ez csak rövid ideig csillapítja ezt a lelküket marcangoló érzést. Ezért fontos tudni, hogy olyan munkakörben tudnak kiteljesedni, ami kötetlenebb és kellő szabadságot, kreativitást, vagyis szellemi késztetést is igényel.

Ezek a hivatások akár nyilvánossággal is járhatnak, mert szeret játszani, szerepelni, akárcsak az Oroszlán típus. Kedveli és szívesen alkalmazza az új műszaki technikákat is, sőt jó ötleteivel képes ezeket továbbfejleszteni is. Tipikus foglalkozási területek lehetnek nála a webfejlesztés, marketing és reklám – akár online is -, de minden a jövőre irányuló hivatás – kutatás -, mert a múltban járás nem az ő asztala.

Nem találtad még meg azt az állást, mely boldoggá tesz, de anyagiakban is a biztonságot nyújtja? Hívd a lehetőségeid kielemzéséért Szegedi Pannit vagy Ágnest a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), aki egy állás bevonzó rituáléval is segíthetnek!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Karrierhoroszkóp – Kos

Karrierhoroszkóp – Bika

Karrierhoroszkóp – Ikrek

Karrierhoroszkóp – Rák

Karrierhoroszkóp – Oroszlán

Karrierhoroszkóp – Szűz

Karrierhoroszkóp – Mérleg

Karrierhoroszkóp – Skorpió

Karrierhoroszkóp – Nyilas

Karrierhoroszkóp – Bak

Karrierhoroszkóp – Halak

 

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*