Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

cigany

Karrierjóslás a cigánykártya segítségével

Dátum: 07.03.2014

Jelenleg kevés embernek adatik meg, hogy a kiválasztott hivatásában, vagy az eredeti munkahelyén töretlenül fejlődhessen. Sokszor akaratunkon kívül kényszerülünk munkahelyünk, vagy akár hivatásunk megváltoztatására is. Így nem árt néha ezzel a kérdéssel foglalkozni, megkérdezni a lapokat. Erről talán a cigánykártya adhatja a legkonkrétabb válaszokat.

Egy egyszerű kirakási mód lehet erre a háromszor háromlapos módszer. A felső három lap megmutatja, hogy a kérdezőnek milyen problémái vannak, miért teszi fel ezt a karrierjóslással kapcsolatos kérdését. Például: jelenleg munkanélküli, vagy a befektetett munkájához képest kevés a jövedelme vagy rosszul érzi magát, mert állandó piszkálódásnak van kitéve, stb.

A második sor három lapja megmutatja a valóságot, vagyis a jelenlegi helyzetet – azt, hogy stabil-e a jelenlegi munkahelye, vagy valóban konfliktusok közepette áll.

A harmadik sor pedig a karrierje jövőjére mutat rá. Vagyis azt árulja el, hogy változik-e a helyzete és mikor? Továbbá azt is megmutatja, hogy ezt pozitívan, vagy negatívan éli-e meg a kérdező.

Természetesen ezután összességében is olvasni kell a lapokat, így még konkrétabban láthatjuk a már kialakult és a még kialakulóban lévő helyzetet.

Persze, hogy ezeket a lapokat helyesen értelmezzük nem csupán a lapok összeolvasására, hanem a többféle együtt értelmezendő lapok ismeretére, tehát gyakorlatra van szükségünk. Így aki ezzel nem rendelkezik, nem árt, ha szakemberhez fordul a kérdéseivel.

Hagyj hozzászólást

*