Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Karriervarázslat

Karriervarázslat

Dátum: 27.12.2013

Mint minden mágiához, ehhez is legfontosabb kellékünk a hit. Természetesen az adok-kapok törvény itt is érvényesül, tehát fontos, hogy ne csupán várjuk azt, hogy hitünk által a jó állás, vagy az előmenetel a szánkba repül, ahogy azt mondani szokták a sült galamb kapcsán, hanem tegyünk is érte.

Így erre a varázslatra szánjunk kellő időt és energiát. Már csak amiatt is, mert elő kell készülnünk rá.

Első lépésként döntsük el, hogy átmeneti állásra van-e szükségünk a pénz miatt (ez tanulmányok közben nagyon is valószínű), vagy végleges karrierünket szeretnénk elősegíteni?

Ez a bűbáj a 8- as számjegy – a végtelen szimbólumaként – és a 0 – vagyis a változás az élet körforgása – jegyében készül majd. Benne foglaltatik a végtelen változás, amit a karriermágiánkkal folyamatos emelkedéssé varázsolhatunk.

Így azok, akik csupán ideiglenesen, de hamar szeretnének álláshoz jutni, vagy csupán a karrierjük egy állomásához igyekeznek a 0-t kell majd alkalmazniuk, míg a konkrét hivatásra vágyóknak a 80-ast.

Most lássuk magát a varázslat részleteit.

Kellékekként szükségünk lesz egy fehér gyertyára, egy kis borítékra, vagy zsákra, továbbá üres papírlapra, tollra, egy a hivatásunkat szimbolizáló kisebb tárgyra – ezt akár magunk is lerajzolhatjuk, ha nincs a környezetünkben ilyen, vagy túl nagy lenne – és egy papírpénzre, vagy három darab pénzérmére.

Ha ezeket előkészítettük, gyújtsuk meg a gyertyát, majd vegyük elő a papírlapot, és írjuk össze jelen időben, hogy mit szeretnénk elérni a karrierünkben, vagyis egy úgynevezett vágynyilatkozatot kell készíteni. Fontos a pozitív töltet is, ezért nem árt mellé tenni azt sem, hogy boldog munkahely, kedves felettes, kellemes kollégák, kielégítő fizetés, kreatív munkamódszer, stb. Ezekhez hasonlókból egyénre szabottan írjunk 80 vágyat a papírra – ideiglenes, átmeneti munkához elegendő nyolc pozitív igényt felsorolni. Ha ezzel elkészültünk, akkor összehajtva tegyük a borítékba, vagy zsákocskába (amiben majd magunkkal tudjuk hordani) a pénzzel és a hivatásunkat szimbolizáló tárggyal-rajzzal együtt. Ezzel még nincs vége a karriervarázslásnak, hisz mint minden varázslathoz, ehhez is tartozik varázsige is.

„Kedves égiek, kérlek benneteket, segítsétek előmenetelemet!

Cserébe ígérem a magam felelősségét is szem előtt tartom!”

Ezt a varázsigét kell 80-szor elmondani, miközben a varázsborítékunkat (zsákunkat) a gyertya lángja felett 80-szor áthúzzuk.

 

 

Hagyj hozzászólást

*