Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Ki a te segítő angyalod- Számold ki a születésed alapján

Ki a te segítő angyalod? Számold ki a születésed alapján

Dátum: 05.11.2014


A segítő angyalod ott van veled születésedtől fogva, és attól függően, milyen az ő személyisége, segíti sorsod alakulását. Mindenki rendelkezik segítő angyallal, amit a születési dátum alapján ki is lehet számolni. Nem ritka, sok ügyfelem is tapasztalta már, hogy angyalok üzentek neki, akár álmukban, akár ébren. Miután megnéztük együtt, hogy ki is az ő segítő angyala, sokkal hatékonyabb volt köztük az angyalkommunikáció. Ezért is gondoltam arra, hogy megosztom most veled, kedves Olvasó, hogyan számold ki és tudd meg biztosra, ki is a Te segítő angyalod! Persze az angyalok üzenete nem mindig egyértelmű, van, hogy képekben vagy érzésekben üzennek, ezért ha úgy érzed, angyalod fel akarja venni veled a kapcsolatot, keress fel egy szakembert, nehogy más entitás, esetleg rossz szellem kopogtasson az ajtódon!

Mystic, Mystic kód 795, jósnő

Először is a számmisztikát kell kicsit elővennünk. Ahhoz, hogy megtudd, ki a segítő angyal, aki vigyáz rád, ki kell számolnod saját névszámodat. Ehhez találsz segítséget →  ITT

 

Ha megvan a névszámod, akkor olvass tovább, és keresd ki azt, amelyik a Tiéd:

 

1.-es angyalszám: Ariel

 

Ez az angyal szinte minden élő és létező lénynek segít, de neked kimondottan a segítő angyalod. Úgy veheted fel vele legkönnyebben a kapcsolatot, ha kimész a szabadba, a természet ugyanis nagyon közel áll hozzá. Sokszor küldhet feléd olyan angyali üzenetet, hogy tegyél valamit környezetedért, annak tisztaságáért. Örül angyalod szíve, ha Te magad is környezetvédelmi munkákat vállalsz, vagy véded az elesetteket, állatokat. Ariel üzenete a számodra az, hogy ne arra gondolj, hogy mennyi veszély leselkedik rád a külvilágból, hanem arra, mennyi minden lakozik benned, amivel Te magad teheted széppé és jobbá a világodat! Szeretnél egy személyre szabott üzenetet angyalodtól? Jósaink átadják Neked!

 

2-es angyalszám: Chamuel

 

Chamuel a benső békesség angyala, így áldott vagy, ha ő vigyáz rád! Bármi is történjen veled, vagy körülötted, általa mindig Isten gyermekének érezheted magad, akivel semmi sem történik véletlenül. Még a legnehezebb helyzetekben is megmutathatja neked a fényt, álmaidon keresztül küldhet angyali üzenetet, melynek segítségével hited megőrizheted. Chamuel a sötétségbe is fényt visz, ez az ő dolga, maga a remény ő, hiszen szeretetét mindig oda sugározza, ahol arra a legnagyobb a szükség. Általa Te magad is segítőkész lehetsz, kisugárzásod bárhol békét teremt, ahol csak megjelensz. Chamuel angyal üzenete a számodra az, sose kételkedj magadban! Szeretnél egy személyre szabott üzenetet angyalodtól? Jósaink átadják Neked!

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

3-as angyalszám: Gabriel

 

Nagy erejű angyal ő, aki segítőként arra biztat Téged, hogy vállald fel a benned szunnyadó erőt és szeretettel, odaadással legyél sorsod kiválasztottja. Minden bizonnyal nagy tetteket hajthatsz végre életed során, melynek útvesztőiben el fog kelleni Gabriel angyal segítsége, hogy egyensúlyod megőrizd, és a Fény szolgálatában maradj. Elvégre a pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve, ezért fontos néha egy kis iránymutatás, főleg ha valakiben ekkora lendület és ennyi tehetség van, mint névszámod szerint benned. Az angyalkommunikációt erősítheted úgy is, hogy Gabriel angyal harsonájának anyagát, azaz rézből készült ékszert viselsz magadon. Szeretnél egy személyre szabott üzenetet angyalodtól? Jósaink átadják Neked!

 

4.-es angyalszám: Haniel

 

Az elfogadás angyala Haniel, aki rendkívüli érzékenységével képes a finom és csodálatosnak tűnő segítségre. Ha ő a Te segítő angyalod, bizonyára látta benned is ezt az érzékiséget, mellyel képes vagy rákapcsolódni az univerzum ciklikusan változó rezgésére is. Minden hangulatot, minden életritmust könnyedén érzékelsz, és képes lehet Haniel közreműködésével finoman befolyásolni is a környezetedben. Ha sikeres az angyalkommunikáció Haniellel, az olyan, mintha bevettél volna valami gyorsan ható gyógyszert, és lelkületed újra szárnyalni kezd. Angyali üzenetként csak annyit súg neked, fogékonyságod a látásra áldás, nem átok, így éld hát meg ezt! Szeretnél egy személyre szabott üzenetet angyalodtól? Jósaink átadják Neked!

Xalen, kód 453, atlantiszi mágia, legjobb jósnő, párkapcsolati tanácsadás

5.-ös angyalszám: Jophiel

 

Megfontoltság és türelem, ezek a legfontosabbak ahhoz, hogy megtapasztald Jophiel lényének igazi csodáját. Ha sietsz, ha nem hagysz elég időt magadnak arra, hogy mindent a maga ütemében tapasztalj meg, segítségét sem fogod egykönnyen érezni. Jophiel angyalt legkönnyebben meditáció során hívhatod magadhoz, mert számára fontos az, hogy készen állj őt befogadni. Azonban amint létrejött köztetek az angyalkommunikáció, tudatni fogja veled, hogy a szeretetteljes békességen keresztül nincsen elérhetetlen vágyad, és megmutatja neked az utat mely előrevezet Téged. Üzenete tehát csupán annyi: Ne siess, élvezz ki minden pillanatot az életben, ami csak jutott számodra! Szeretnél egy személyre szabott üzenetet angyalodtól? Jósaink átadják Neked!

 

6.-os angyalszám: Metatron

 

Metatron segít abban, hogy meglásd a fontos dolgokat az életben. Egykor a legenda szerint ő is emberként élt a földön, majd halála után lett Isten írnoka. Segítő angyalként azt a képességedet fejlesztheti ki elsődlegesen, hogy Te magad is precízen és módszeresen haladj előre életed folyamán. Általa könnyebben veszed észre a világból, környezetedből származó olyan dolgokat, amik vagy a sötétség erőit szolgálják, vagy valamilyen módon le akarnak téríteni az utadról. Segít a szervezésben, és hogy valódi élethivatásodnak szentelhesd magad. Elvégre mint mindannyian, Te is feladattal születtél erre a világra. Angyali üzenete számodra az, hogy mindig a legértékesebb dolgokra összpontosíts! Szeretnél egy személyre szabott üzenetet angyalodtól? Jósaink átadják Neked!

angyal, angyali üzenet, angyali hang, angyali látomás

7.-es angyalszám: Mihály

 

Ő a kard a sötétség erői ellen, ő pusztította el sírva Szodomát és Gomorát, hiszen egyetlen angyal sem örül annak, ha nem tudják megmenteni Isten bárányait, ezért le kell rombolniuk világukat. De nem mindig ennyire félelmetes ő, sokszor erőt adó fény, különösen számodra, akinek névszáma megegyezik az ő lelkületével. Egy dolog biztos, segítségével semmilyen alacsonyrendű, félelmet keltő vagy sötétségből eredő dolog nem áll meg színed előtt. Angyaloddal úgy veheted fel legjobban a kapcsolatot, ha kiűzöd magadból az összes félelmet és helyére beengeded a biztos hitet, melyet Istenbe és sorsfeladatodba vethetsz. Szeretnél egy személyre szabott üzenetet angyalodtól? Jósaink átadják Neked!

 

8.-as angyalszám: Rafael

 

Segítő angyalod az égi gyógyító, aki nem csupán fizikai dolgokban, de áldásban is részesít. Általa Te magad is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a körülötted lévők közérzete jobb legyen, egészségüket megőrizzék vagy javítsák. Nem ritka, hogy azok, akik nyolcas névszámmal rendelkeznek gyógyító képességgel vannak megáldva! Természetesen nem minden nyolcasnak kötelezettsége az, hogy mások testi vagy lelki épségéért feleljenek, de saját magukat egyensúlyban és harmóniában kell tartaniuk ahhoz, hogy földi kötelezettségeiket teljesíthessék. Rafael ezért azt az angyali üzenetet küldi számodra, hogy figyeld szervezeted üzeneteit, étkezz egészségesen, akár teljesen vegetáriánusan, hogy senki élőt ne kelljen bántanod, és sportolj, amennyit tudsz! Szeretnél egy személyre szabott üzenetet angyalodtól? Jósaink átadják Neked!

angyal, segítő, angyali üzenet, segítség

9.-es angyalszám: Uriel

 

Neve jelentése: Isteni sugallat. Ha ő a Te segítő angyalod, akkor bármilyen kérdésen is töröd a fejed, ami életeddel kapcsolatos, csak gondolj erősen rá, és választ fog küldeni neked valamilyen formában. Uriel a megvilágosodás angyala, vele a legkönnyebb az angyalkommunikáció. Elég ha gyújtasz egy szál gyertyát és behunyod a szemed, máris képekben üzenhet. Mikor úgy érzed, hogy nincs kiút egy helyzetből, mikor azt gondolod összenyom a felelősség, akkor hívd őt segítségül, aki biztosan elvezet Istenhez, a Te lelki középpontodba. Üzenete a számodra csupán annyi: Sose félj, mert legyen bármilyen sötétség is körülötted, én mindig mutatom neked az utat a fénybe! Szeretnél egy személyre szabott üzenetet angyalodtól? Jósaink átadják Neked!

 

Ezek voltak hát a leggyakoribb segítő angyalok, akik vigyázhatnak rád.

 

Természetesen vannak még őrangyalok is, akik időnként ott vannak körülötted, és vannak olyanok is, akik csupán egy-egy nehezebb élethelyzetben kísérnek utadon. Nagyon fontos azonban az elővigyázatosság, hiszen tudjuk azt, hogy nem csak a fény, de a sötétség szolgái is körülöttünk lézengenek, démonok és szellemek is léteznek. Nem járhatunk hát szemellenzősen, azt gondolva, hogy ha mi nem akarunk ártani senkinek, más sem akar nekünk. Ezért ha bármiféle természetfeletti hatást érzékelsz, mindenképpen hívd fel jósaink egyikét a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc) és meséld el neki az esetet, hogy kizárhassa a veszélyes elemeket az életedből. Ez a Te érdeked is, hiszen addig az angyalkommunikáció is zavarva van, míg nincsen megtisztítva környezeted és lelkületed az árnyaktól!

Szakembereinket külföldről is eléred: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Hagyj hozzászólást

*