Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Ki lesz a nagy Ő? A tarot most elárulja neked

Ki lesz a nagy Ő? A tarot most elárulja neked

Dátum: 21.03.2015

Választás vetés

 

Mikor a nagy Ő-t keressük több szituáció is megelevenedhet. A Választás vetést akkor alkalmazd, mikor több udvarlód vagy kiszemelted is van, de nem tudsz kiigazodni se az érzéseiden, sem azokon, akik annyira vonzanak.

Úgy jósolj magadnak a Tarot kártyával, hogy mielőtt leülsz kivetni a lapokat kiüríted az elméd és a szíved is, ugyanis a kártya tükör, az érzelmeidet fogja megmutatni. Ezért is van az, hogy sok szakember nem is javasolja, hogy magának vesse ki a lapokat az ügyfél, mert értelmezéskor úgyis megreked. Tehát ennek kivédésére fontos, hogy légy mindenre nyitott, ne gondolj görcsösen semmire!

 

Tudd meg ITT, mit üzen számodra a tarot a 2016-os évre!

 

A kivetés a következőképpen zajlik: keverd meg jól a paklit, majd emelj. Bal kézzel kezd el felhúzni a lapokat úgy, hogy egyet jobbra, egyet balra. A jobbra eső sorozat lesz az egyik lehetséges párod, a balra eső pedig a másik. Addig kell lapokat húznod, míg fel nem jön az Uralkodónő kártyája. Ahova feljött ez a lap, ő a nagyobb esélyes a társadnak lenni, de nem szabad figyelmen kívül hagyni azt sem, amiket eddig felhúztál. Értelmezéshez kérhetsz segítséget, a 0690 633 991-es számon, Boszi Katától, aki nem csak Tarot, de cigánykártyájával is segít neked abban, hogyan jósolj magadnak!

 

rtl_szerelem

Időmeghatározó vetés

 

Az időmeghatározó vetés olyan Tarot jóslás, amit akkor végzünk, ha még nincs a láthatáron senki, de már nagyon vágysz a szerelemre. Ezt magadnak is elvégezheted, igaz mindig jobb, ha van egy beavatott Tarot kártyád, ami olyan üzeneteket is közvetít, amit egy sima pakli nem. Ilyen beavatott Tarot csomagot nem lehet boltba kapni, azt minden mágus, jós vagy éppen boszorkány magának készíti el. Ha úgy döntesz, hogy beavatott pakliból szeretnéd megtudni, melyik udvarlód vagy kiszemelted lesz a párod, hívd Ágnest, aki ilyen csomaggal dolgozik, és nagy szaktekintélye van a spirituális körökben.

 

Így végezhetsz sorselemzst tarot kártyából, kattints IDE!

 

Az időmeghatározó vetést a következőképpen végezd: Keverd meg a kártyapaklit, s közben koncentrálj a szerelem érzetére. Képzeld el az ideális társat, idézd fel lelki szemeid előtt, és kezd el felhúzni a lapokat. Kilenc kártyát húzz fel magad elé, felülre négyet egymás mellé, alá hármat, végül pedig a maradék kettőt. Lesz majd egy tizedik lap is, de azt csak a végén, az elemzés után szabad felhúzni. Az első négy kártya a négy évszakra utal, keress olyan lapot itt, ami a szerelemmel kapcsolatos, például a Hold, a Szeretők vagy a Nap kártyái. Amelyik évszaknál találsz ilyen lapot az lesz a kiemelt időszakod.

Az alatta lévő három lap ennek az évszaknak a további pontosítása, tehát három hónapot jelez. Itt is keress olyan szimbólumot, ami a társat jelezheti, például Főpapnő-Főpap vagy Uralkodónő- Uralkodó páros tagjai. Az alsó két lap a hónap első és második felét jelképezi. Ennyire lehet ezzel a vetéssel bepontosítani az időpontot, hogy mikor is jön nagy szerelem az életedbe. A tizedik lapot a piramis alsó csúcsát most húzd fel, s ha itt tüzes szimbólumot találsz, mint például a Végítélet, vagy a Diadalszekér, akkor már szinte biztos, hogy a nagy Ő-t találod meg!

Tamara, 513 kód, asztrológus, kártyajós, mágiák

Boszorkány vetés

 

Ez a legnehezebb vetés, mert akkor alkalmazzuk, amikor meg akarja valaki tudni, hogy milyen lesz a párja személyisége, hogy is képzelje el a nagy Ő-t. Ha szeretnéd ezt a vetést elvégezni mindenképp gyakorolnod kell, és nem árt még egy-két titkos receptet kérned Tamara tanító mestertől a 0690 633 991-es számon ahhoz, hogyan is jósolj magadnak. Sajnos ezeket a titkos összetevőket nem írhatom le nyilvánosan, mert az ezotéria szabályai és a boszorkányok tanácsa is tiltja.

A boszorkány vetéshez kell három szál gyertya, melyet egy képzeletbeli háromszög csúcsain helyezünk el. A kártyát 39 percig középre helyezzük, és ez alatt egy pohár vizet kortyolunk el. Ez az előkészület azért fontos, hogy a kártya engedélyét kérjük arra, hogy más lelkületébe tekinthessünk be általa, az idő kódjait feltörve.

A következő lépés, hogy megkeverjük a kártyát, miközben erősen koncentrálunk lelkünket kiegészítő második felére. Öt darab lapot húzunk fel egy szintén képzeletbeli ötágú csillag csúcsaira, de egyelőre még képpel lefelé. Vigyázzunk, hogy közben a gyertyák ne aludjanak el, de tűzveszély se keletkezzen, tehát tartsuk meg a biztonságos távolságot.

A lapokat sorban fordítsuk fel, s a következőképpen értelmezzük. A csúcson lévő szimbólum jelképezi a leendő párod gondolatait.

A tőle jobbra eső lap a terveit.

A következő lap a vágyait.

A következő kártya a hibáit.

És az utolsó kártya a titkait.

 

Ha megvagyunk az értelmezéssel, a gyertyákat elfújjuk és három hétre eltesszük a hálószobánkban egy fiókba.

 

A legjobbaktól szeretnél pontos válaszokat kapni cigánykártyából? Nem csak párkapcsolati kérdéseidre fogsz választ kapni, hanem bármit megtudhatsz, ami a jövőddel kapcsolatos és számodra fontos lehet! Hívd szakembereinket a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), és tárcsázhatsz külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Hagyj hozzászólást

*