Patkány

Mivel kitartó vagy és bölcs, jól meggondolt lépéseiddel és kivitelezéseiddel sokra viheted a 2018-as évben. Sok Patkány jegyben született személy válik sikeressé munkája által, akár újonnan nyitott vállalkozás által is. Milyen mélyen érző vagy, így a legnagyobb veszélyt rád a Kutya évében mások kritikája, negatív energiája jelenti. Nincs is hát más dolgod, mint hívni Xalent a 0690633991-es számon (485 Ft/p) és kérni egy védelmet, hogy senki se állhasson a szerencséd útjába! Az új szerelem is beköszönthet az életedbe tavasszal, és itt nagyon fontos, hogy fogadd el a másikat a hibáival együtt!

Xalen
3

Xalen

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  453
Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Bivaly

Szorgalmad meghozza a várva várt eredményeket neked ebben az évben. Légy továbbra is kitartó, mert amit el akarsz érni a Kutya évében, azt mind el is elérheted. A Bivalyok közül kerül ki a legtöbb lottó nyertes, vagy pedig váratlan összegek érkezhetnek hozzád. Kulcsfontosságú, hogy ne legyen rajtad negatív erő, mert különben a 2018-as éved nem sikerekkel, hanem veszteségekkel lehet teli! Hívd Megmondót a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj negatív erő vizsgálatot minél előbb! Párkapcsolatod krízisen mehet keresztül a nyár vége felé, egészségedben pedig a téli időszak több kárt is okozhat, ha nem elég erős az immunrendszered.

Megmondó
3

Megmondó

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  391
Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Tigris

A legnagyobb hiba, amit ebben az évben elkövethetsz, ha csak azért választasz magad mellé partnert, mert nem szereted a magányt. Nagy baklövést követhetsz azzal, ha nem válogatod meg, ki is az, akivel megosztod az életed! A Kutya éve az igazit hozhatja el számodra, csak tudnod kell jó felé keresni. Hívd Ágnest a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérd szerelmi fehér mágiáját, ami akkor is segíthet neked, ha meglévő kapcsolatodban vannak gondok! Pénzügyeknek a legkedvezőbb időszak a nyár, érdemes minden lehetőséget megragadnod. A tavasz azonban kifoghat egészségeden, de ne akard egyedül kikúrálni magad, inkább menj orvoshoz!

Ágnes
3

Ágnes

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  313
Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Nyúl

Bizony cselekvésre lesz szükséged, ha ebben az évben végre nem akarod, hogy csak úgy elmúljon feletted az idő, és elsuhanjanak melletted a lehetőségek. Sokszor inkább a kényelmet választod a tettek helyett, ezen most változtatni kell! Hívd Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485 Ft/p), hogy utat mutasson, mert a Kutya éve olyan elképesztő szerencsét hozhat életedbe, ami mellett ezúttal nem szabad elmenned! Jelentős anyagi gyarapodást is mutat a kínai horoszkóp, amennyiben tényleg jó időben leszel, jó helyen. A párkapcsolati gondokat, amik nagy valószínűséggel gyakrabban jönnek, ne kiabálással akard megoldani, mert csak veszthetsz vele!

Tündér Lili
3

Tündér Lili

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  954
Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Sárkány

A kínai horoszkóp a Sárkányok részére nagy változást vetít előre, erre az évre. Nem biztos, hogy érzed még a változás szelét, éppen ezért olyan váratlanul érhet, hogy lehet, nem döntesz majd megfelelően, pedig erre szükség lesz. Legjobb, ha felkészülsz a sorsfordulatra, hiszen, ha megfelelően cselekszel, megváltozhat az egész életed pozitív irányba! Hívd Kamillát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), elmondja, mi közeleg, és segít a helyes döntésben! A szinglikre sok izgalom vár, bár nem ebben az évben találják meg az igazit. Ha párkapcsolatban élsz, adj több teret a párodnak, ettől lehet sokkal jobb a közöttetek lévő viszony.

Kamilla
3

Kamilla

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  717
Ha szeretnél teljes egyensúlyt teremti az életedben, akkor ne habozz! Bátran fordulj hozzám, és speciális módszereimmel segítelek utadon! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Kígyó

Vonzerődnek aligha tudnak ellenállni ebben az esztendőben, bár nem is lesz rá szükség, ha egyedülálló vagy. Nagy szerelmek születnek ebben az évben a Kígyók körében. Karizmatikusságod több olyan embert is melléd vonzhat, akik meghatározóak lehet az életed alakulásának szempontjából. Valaki által még új üzleti vagy munkalehetőség is érkezhet, ami jelentős anyagi gyarapodást hozhat! A kínai horoszkópod szerencse szempontjából is kiemelkedő, így ha az imént említett lehetőség kimaradna az életedből, akkor viszont nagy nyereményed is lehet! Hívd Matt Médiumot a 0690633991-es számon (485 Ft/p), és tudd meg tőle, hogy pontosan mikor!

Matt
3

Matt

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  132
Hívj bátran, hogy megoldjam a kilátástalannak tűnő helyzeted! Várlak szeretettel a 132-es kódon, még időben vagy!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ

Egy valamiben biztosan szerencséd lehet a kínai horoszkópod szerint, és az pedig a pénz területe. Még ha nem is keresed a lehetőségeket, azok közül valamennyi még az öledbe is pottyanhat. Kérdés csak az, milyen szemszögből közelíted meg őket, illetve mit is lépsz, mert nem mindegy! Nem sokszor hallgatsz mások tanácsaira, pedig most éppen erre lenne szükség. Hívd Virágot a 0690633991-es számon (485 Ft/p), hallgasd meg útmutatását, a sok pénz megérkezésének érdekében! Párt találni legnagyobb esélyed az év első felében lesz, ha pedig van párod, a nyár vége felé több megoldásra váró problémát is előrevetít a horoszkóp.

Virág
3

Virág

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  389
Ha elakadtál az életutadon, vagy nehéz döntés előtt állsz, akkor ne habozz! Segítek választ kapni a kérdéseidre! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Kecske

Spirituálisan jó útra terelődhetsz a Kutya évében. Hagyatkozz a megérzéseidre, és vedd észre a jeleket, amiket az égiek küldenek feléd. A nagy felismerés éve ez számodra, amikor, ha rájössz valódi karmádra, amikor bármi sikerülhet ezekben a hónapokban, amit el szeretnél érni. Ha rálépsz a saját utadra, soha át nem élt, nagy szerelemben lehet részed, ráadásul csupa olyan körülményeket biztosítanak számodra az égiek, amiknek segítségével elérheted a bőséget karrierben, pénzben is. Soha nem volt még ilyen fontos, hogy ne menj rossz irányba, ezért hívd Edit Jósnőt a 0690633991-es számon (485 Ft/p), tudd meg tőle, mi a karmád!

Edit Jósnő Médium
3

Edit Jósnő Médium

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  511
Ha szeretnéd felkeresni elhunyt szeretteid és megtudni mit üzennek neked a túlvilágról, akkor ne habozz. Megadom a lehetőséget a kommunikációs csatorna megnyitására. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ha ehhez a jegyhez keresel szakembert, akkor hívd őt!

ELÉRHETŐ
Majom

Rejtett lehetőségekből nem lesz hiány a kínai horoszkóp szerint, de ezeket nem tudod segítség nélkül észrevenni és kiaknázni. Természetedből fakadóan inkább abban hiszel, amit látsz is. Az élet pedig egyáltalán nem így működik, észre kell venned, mi rejtőzik a szemmel látható dolgok mögött! Szerelemben sem fogod látni a valódi problémákat. Úgy véled, most jó, ahogy van, társad pedig lehet, közben egészen másra vágyik. Sok gond jöhet még a Kutya évében párkapcsolatodba, ha nem teszel azért, hogy mindkettőtöknek jó legyen. Hívd Lunczer Juditot a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj párkapcsolati elemzést, tanácsot!

Lunczer Judit
3

Lunczer Judit

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  935
Ha elégedetlen vagy jelenlegi élethelyzeteddel, egészség, anyagiak vagy szerelem terén, akkor nálam megtalálhatod a megoldást problémáidra. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Kakas

A Kakas az a kínai jegy, amelyik ritkán hallgat másokra, főleg, ha a munkáról van szó. Éppen ezért van sok sikeres üzletember e jegyek között, és a Kutya éve is remek alkalmakat kínál neked arra, hogy sikeres saját vállalkozásba kezdhess, amennyiben neked még nincs. Egy újonnan nyitott vállalkozás számodra ebben az évben nagy sikereket hozhat, hossztávra megalapozhatod vele a jólétedet! Nincs kezdőtőkéd? Hívd Boszi Katát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), hihetetlen erejű, milliós értékű pénzmágiát kaphatsz tőle! Párkapcsolatod ne szoruljon a háttérbe, mert a legtöbb probléma abból fakadhat, ha párod elhanyagolva érzi magát!

Boszi Kata
3

Boszi Kata

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  340
Ha gondod van az egészségeddel, és szeretnél gyógyító energiát kérni, ne habozz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Ő ért a legjobban ehhez a horoszkóp jegyhez, minden aspektusát ismeri!

ELÉRHETŐ
Kutya

Együttműködő vagy, megbízható, ezáltal munkában is sok siker adódhat ebben az évben, a kínai horoszkópod szerint. Más területeken már nem árt vigyáznod, mert bizalmadat többen is kihasználhatják. Főleg tavasszal kell nagyon elővigyázatosnak lenned, könnyen támadhatnak hátba, és könnyen kerülhet negatív energia is rád, ami kihatással lehet úgy szerelmi életedre, mint a pénztárcádra! Ezt a sérülékenyebb időszakot is könnyen átvészelheted, ha kérsz egy teljes körű védelmet Sárától a 0690633991-es számon (485 Ft/p)! Ha egyedülálló vagy, ősz felé ismerheted meg azt a személyt, akivel érdemes is lesz belevágni egy komoly kapcsolatba.

Sára
3

Sára

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  351
Évek óta foglalkozom jóslással, sorselemzéssel, lelki- és párkapcsolati problémákkal. Megnézem, hol van az elakadás, hogyan tudnál továbblépni, és hogyan tudjuk a blokkokat gyakorlatokkal, rituálékkal feloldani.

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Disznó

Nagyobb fába vághatod a fejszédet, mint amit szét tudsz hasítani. Lehet, hogy túlzottan nagyok azok a célok, amiket kitűzöl magad elé, érdemesebb lenne inkább lassabb léptekkel haladni a céljaid megvalósítása felé. Tudnod kell, mi is áll a létra alsó fokán, onnan kell időközönként feljebb és feljebb haladnod. Ha így teszel, még ebben az esztendőben hatalmas öröm érhet! Hívd Leopoldot a 0690633991-es számon (485 Ft/p), tudd meg tőle, mi az első lépés a sikereid felé! Nyártól gyakrabban kalandozhatnak el a gondolataid, titkon vágyhatsz valakire, aki éppen nem a társad. Mielőtt a tettek mezejére lépnél, egy nagyon fontos döntés kell meghoznod. Menni vagy maradni?

Leopold
3

Leopold

Hívja a  06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be  457
A kártyajóslás technikáival foglalkozom, cigánykártyából és tarotból is kiválóan jósolok és használom a pozitív energiámat. Bármilyen kérdésére szívesen válaszolok, legyen szó egészségről, szerelemről, családról, munkáról vagy pénzről.

Specialistája ennek a csillagjegynek, kérj tőle elemzést!

ELÉRHETŐ
Tovább

06 90 633 991    -   485 Ft/perc