Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

kinai_horoszkop

Kínai jegyek a szerelemben

Dátum: 27.06.2014

 

patkány, kínai horoszkópA patkány (1912; 1924; 1936; 1948; 1960; 1972; 1984; 1996; 2008;)

Néha a választása elhamarkodott, ilyenkor, ha a szerelemben csalódik, nem harcol új partnerért, gyakran teljesen visszavonul. A társa, ha megértő teljes szerelemmel, szenvedéllyel képes szeretni, elkényezteti, gyengédséggel veszi körül. Jellemző a Patkány hölgyre az érzékiség és hogy igazi, kellemes otthont képes teremteni választottja számára. Nagyon jó társ.

A Patkány-férfi is kedves, ügyes, kitűnő társasági ember. Olyan, amilyent a nők kedvelnek, még akkor is, ha külsőleg nem valami vonzó. A Patkány-nő korán kiválasztja azt a férfit, akit egy életre akar, s ha lehet, nem is engedi el őt.

 

kínai horoszkóp, bivalyA Bivaly (1937; 1949; 1961; 1973; 1985; 1997; 2009; )

A Bivaly-nő kifelé a legjobb feleség és anya. A család nagyon fontos számára, s partnerkapcsolatában – még tudat alatt is – a nyugodt, harmonikus társat keresi. Mégis állandóan vágyakozik valami más után, például egy másik kapcsolat után. Az egyhangúság beteggé teszi, de változtatni nemigen mer, s elvágyódását nem mutatja ki kapcsolatában.

A Bivaly-férfi nagyvonalú társával, kényezteti, de nem tűri el tőle az ellentmondást. Még ezek a keménynek mutatkozó férfiak is igen sérülékenyek a szerelemben. Ráadásul féltékenyek is. Ő szabja meg a szabályokat. Társától megköveteli a hűséget, és az odaadást.

 

Tudd meg, hűséges-e a párod, kattints IDE!

 

kínai horoszkóp, tigrisA Tigris (1926; 1938; 1950; 1962; 1974; 1986; 1998, 2010; )

A Tigris-nő örökké ápolt és vonzó. A legvonzóbb a társai között. Fokozottan ügyel külsejére és csáberejére. Az igazságérzete rendkívül érzékeny ezért időnként igen hevesen képes reagálni, ha igazságtalanság éri. Szeretőként, feleségként, anyaként a legtöbbet adja szeretteinek, de úgy, hogy arra is figyel, hogy el ne kényeztessen. Aki mellett Tigris-nő van maga is sokat erősödik.

A Tigris-férfi elég vakmerő és bátor az élet minden területén, de elég szerencsés is ahhoz, hogy baj nélkül megússza. Féktelensége és szívóssága csodálatot vált ki. Minden tekintetben számítani lehet rá, ha kemény és hajthatatlan is, családjának, szeretteinek a lehető legjobbat akarja nyújtani, a végletekig képes küzdeni boldogságukért.

 

kínai horoszkóp, nyúlA Nyúl (Macska) ( 1927; 1939; 1951; 1963; 1975; 1987; 1999; 2011;)

A Nyúl-nő jól öltözködik, jó érzéke van a divathoz, szeret flörtölni, de elsősorban a biztonságra törekszik mind a szerelemben, mind pedig az üzleti életben. Nagyon kreatív ember, bővelkedik művészi adottságokkal. Biztonságkeresése miatt hajlamos elveszíteni önállóságát, és túlontúl párjára támaszkodni.

A Nyúl-férfi igen megbízható, jó társ. Egészsége jó, vigyáz magára, nem esik túlzásokba evés, ivás tekintetében. Általában szintén kitűnő művészi adottságokkal rendelkezik. Sok közöttük az író, költő, drámaíró. Egy olyan tulajdonsága van a Nyúlnak, ha óvatos természete és megfontoltsága ellenére bajba kerül, ügyesen ki tud mászni belőle.

 

kínai horoszkóp, sárkányA Sárkány (1928; 1940; 1952; 1964; 1976; 1988; 2000; 2012;)

A sárkány-nő lojális, ám ha nem találta meg azt, aki, vagy ami motiválja, könnyen lép egyik helyről a másikra. Különcsége inkább szerethetővé, mint kiközösítetté teszi.

 

Feminista, kozmopolita típus, aki rendkívül szeszélyes, szenvedélyes és büszke. A sárkány nő a szerelemben megszerzi, amit akar, bármi áron! Nem tűri a korlátokat, szabadságra és érvényesülésre vágyik. Ha megtalálja a neki megfelelő, alkalmazkodó, de keménykezű, harcos partnerét, tökéletesen boldoggá tudja tenni.

A sárkány-férfi igen nagy akaraterejű, szabad lelkületű egyéniség. Örökké tettre kész, dinamizmusa szüntelen. A szerelemben nagyon őszinte és ragaszkodó, biztos, meleg háttérre vágyó. Türelmetlenségét érdemes tolerálni.

 

Tippek szerelem bevonzásra ITT!

 

kínai horoszkóp, kígyóA Kígyó (1929; 1941; 1953; 1965; 1977; 1989; 2001; 2013; )

A Skorpió megfelelője a kínai asztrológiában a Kígyó. Kígyó-nő – igazi nő tetőtől talpig. Lelkében együtt él a pokol és a mennyország, a jó és a rossz. Sok függ az élettársa ügyességétől, megtalálja-e a belső harmóniát.  Ha elveszítette érdeklődésedet a társa iránt, akkor sem engedi szabadon. Sokat kalandozik a szerelemben, a változatosságot kedveli.  Olykor túlértékeli magát, a munkába nem akar sokat befektetni. Kiváló szervezőkészsége van, és ennek köszönhetően az ölébe hullik a szerencse.

A Kígyó-férfi, ha a fejébe veszi, hogy meghódít egy nőt, meg is szerzi. Azután úgy tartja, mint egy madarat az aranykalitkában, s féltékenységében elveszítheti önuralmát, olykor még tettlegességre is sor kerülhet.

 

kínai horoszkóp, lóA Ló ( 1930; 1942; 1954; 1966; 1978; 1990; 2002; 2014)

Minden hatvanadik évben születik a “Tűzló”. Azok a “Tűzlovak”, akik ma élnek, 1906-ban vagy 1966-ban látták meg a napvilágot. A “Tűzlovak” nem átlagemberek. Nem köznapi módon élnek, sokra viszik, nagy művészek, politikusok lesznek, de akad olyan is, aki tönkreteszi önmagát és családját.

A Ló-nő szívesebben vásárol, mint süt süteményt, hiszen a boltban olyan jókat lehet fecsegni! Mindig követi a legújabb divatot. Általában karcsú és jó megjelenésű. Ért hozzá, hogy férfi nélkül is érvényesüljön. Már tizenéves korában is saját útját járja a Ló-lány. Szoros kapcsolatra ifjú éveiben nem törekszik. Nagyok az igényeik, nincs könnyű dolga annak a férfinak, aki elveszi őt feleségül. A saját akaratukat akarják érvényre juttatni a szerelemben is.

A Ló-férfi imádja a kalandokat, keresi a veszélyt. Nehezen állapodik meg, mert a szerelemben is a kalandot keresi. Fiatalsága elmúltával viszont kiváló társ lesz belőle.

 

kínai horoszkóp, kecskeA Kecske ( 1931; 1943; 1955; 1967; 1979; 1991; 2003; 2015)

A kecske- nő minden erejét és energiáját a család, az otthon a barátok tökéletes ápolásának szenteli. Lakása díszeit maga készíti, szerettei ruháit, használati tárgyait különleges érzékkel választja ki. Humora, kedvessége lebilincselő, hűséges, ragaszkodó természet. Alapjában véve szerencsés élet vár minden kecskére, komoly pénzügyi gondokkal nem kell találkoznia, magányos sem lesz, hiszen természete miatt mindenki szereti.

A kecske-férfi gyakran félénk, határozatlan, kerüli a harcokat és a konfliktusokat. Érzékeny és törődő partner, néha képes mérhetetlenül kétségbe esni. A féltékenység nem jellemző rá, de a szerelemre szüksége van. Kedveli a finomságot és az eleganciát.

kínai szív, horoszkóp, asztrológia

 

kínai horoszkóp, majomA Majom ( 1932; 1944; 1956; 1968; 1980; 1992; 2004; 2016)

A majom-nő a szerelemben, párkapcsolatokban odaadó, hű társ, és borzasztóan fontos számára a korrektség, és a bizalom. Ő a maximumot adja, de azt is várja el a kedvesétől. Vidám és kihívó teremtés. Fontos számára a függetlenségének megőrzése. A kellő modort mindig megtalálja, soha nem beszél ostobaságokat. Egyszerre lehet elegáns és sportos. Az önsajnálatot, elesettséget nem kedveli.

A majom-férfi rugalmas és kreatív. A társadalmi élet, a szakma területein óriási sikereket képes elérni. Hajlamos az uralkodásra. Igényes és alapos. Igazi tréfamester, különleges színészi adottságokkal. Nagyon jó barát, szerető, imád a társaság középpontja lenni.

 

kínai horoszkóp, kakasA Kakas ( 1933; 1945; 1957; 1969; 1981; 1993; 2005; 2017)

A Kakas-nő számára a házasság nem kényszerzubbony. Ezt férjének már a házasság elején tudomására hozzá. Nem tudja elképzelni életét gyerek nélkül, nem hanyagolja el őket, de ha a szerelemről vagy az érvényesülésről van szó, akkor a gyerek a második helyre kerül. Ha kiszemel magának egy férfit, előbb-utóbb biztosan megszerzi. Könnyű becsapni, igen naivak, gyanútlanok, hiszékenyek.

A Kakas férfi, meglehetősen konzervatív, bár az első pillanatban ez nem tűnik fel. Kellemes társasági lény, mindig barátságos és előzékeny szüksége van arra, hogy nők vegyék körül. Férfiak társaságában nem érzi jól magát, riválisokat lát bennük. Többnyire nem bízik másokban, csak önmagában. Szívesen épít fel álomvilágot, amelyben a fényes főszerep neki jut. Nem szívesen vállal kockázatot, de ha kényszerítik őt, belemegy a legveszélyesebb kalandokba is.

 

 

kínai horoszkóp, kutyaA Kutya ( 1934; 1946; 1958; 1970; 1982; 1994; 2006; 2018)

A kutya-nőt sokan tisztelik és hálásak neki, de élni nem könnyű vele. Hangulatát gyakorta változtatja és nehéz az igényeinek megfelelni. Melegszívű, kedves teremtés, aki szépségéről híres. Okos és megfontolt, szeret a szabadban lenni, nagyokat kirándulni. Anyaként rendkívüli kapcsolata van gyerekével, szerető és odaadó szülő, és partner. Ragaszkodik kedves holmijához, nehezen válik meg bármilyen tárgytól, de ez elmondható szerelmével kapcsolatban is.

A kutya-férfi szigorú és pontos. Lovagiassága felülmúl mindenkit. A szerelemben odaadó és hűséges partner. A kutya férfi számára fontos a sport és a testmozgás, elég hiú ahhoz, hogy nehogy eltespedjen.

 

kínai horoszkóp, disznóA Disznó ( 1935; 1947; 1959; 1971; 1983; 2007; 2019)

A Disznó-nő mindent feláldoz azért, akit szeret. Akkor is, ha vonzalmába beletipornak. Hűséges, őszinte és türelmes, de gyakran ijesztően naiv. Sokszor úgy érzi, hogy jóságát a férfiak kihasználják. Nagy ínyenc, olykor túlzásba is viszi, s ez egészségügyi bajokhoz vezethet. Elsőrangú konyhaművész. Szívesen végez alkotó tevékenységet, és ilyen szakmákban csodálatra méltó eredményt képes elérni. A nyilvánosság előtt félénk, de ezt nem szívesen vallja be, mint a kicsapongásra való hajlamát sem.

A Disznó-férfi (Mármint a disznó jegyben született) igazi életművész. Tökéletesen ért ahhoz, hogy az elveszett helyzetekből is kihozzon valamit. Tudja élvezni az élet szépségét, és örülni az apró dolgoknak is. Viszont nem képes a kompromisszumra. Szeret mulatni, divatosan, de nem feltűnően öltözködni. Szenvedélyes, de nem csak az ágyban, hanem a kertészkedésben is.

 

Szeretnél pontos asztrológiai elemzést? Szeretnéd megtalálni a hozzád illő társat mielőbb, vagy megoldani párkapcsolati problémáidat? Akkor hívd Xalent vagy Igazgyöngyöt a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik amellett, hogy a legjobb párkapcsolati elemzők, egy igen hatásos bevonzó rituáléval is segíthetnek!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Hagyj hozzászólást

*