Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Kínai pénzt hozó szimbólumok a Disznó évére

Dátum: 07.02.2019

A disznó éve sokak számára a meggazdagodásról fog szólni. A szerencse egy ilyen évben bizonyos szimbólumokkal könnyebben vonzhatóak be. A pénzhozó szimbólumok már ősidők óta segítik a kínai embereket. Most itt a Disznó éve, most neked bőséget és gazdagságot hozhat egy kínai pénzhozó szimbólum!

 

Olvasd el általános kínai horoszkópod ITT!

 

Mielőtt választanál a szimbólumok között, jó, ha tisztában vagy azzal, hogy mindenki számára más szimbólum működik igazán. Neked is megvan a saját pénzhozó szimbólumod, amely segíthet téged, még akkor is, ha a pénzhoroszkóp nem a legjobbat jelzi előre neked. A kínai horoszkóp szerinti a szimbólumok azok, amelyek ebben az esztendőben igazán segítségedre lehetnek.

Hívd Gabit a 0690633991-es számon (485Ft/perc), tudd meg, hogy a kínai horoszkóp szerint melyik a Te személyes pénzhozó szimbólumod!  

Tudd meg ITT, mit ígér pénzügyekben a kínai horoszkópod!

 

Az első pénzhozó szimbólum a Disznó évére, a rizs. Nem csak a kínai kultúrkörben, más területeken is egyenlő a bőséggel. Még hazánkban is szokás rizst szórni az ifjú párra a templomból kijövet. A rizs, rizsszem, mint szimbólum, bárhol alkalmazható. Akár egy valódi rizsszem, vagy éppen egy ékszer, ami egy rizsszemet ábrázol, egyaránt jelenthet bőséget a Disznó éve során.

 

Kínai PÉNZBEVONZÓ PRAKTIKÁKAT találsz ITT!

Az esztendő másik nagy szimbóluma a fecske. Kínában nagyon komoly kultusza van a fecskéknek. Ebben az esztendőben a gondoktól való elszakadást jelenti. Nagyon fontos, hogy a fecskét csak ábrázolni szabad, nem szabad őket háborgatni! Fecsketollat sem szabad alkalmazni, mert az sérti a természetet, ami minden ősi kultúrában szent. A fecske jó szerencsét hoz, ha ebben az esztendőben az ereszed alá költözik, annak komoly jelentése van! Áldás lesz azon a házon, ahová most a fecskék fészkek raknak!

 

Mag a pénz is egy szimbólum. Az érme a Disznó évének egyik fontos pénzhozó szimbóluma. Amennyiben megfelelő szertartást végzel el egy érme felett, az pénzvonzó eszközzé válhat. Kínában nagyon nagy hagyománya van a szerencse- és jós érméknek, amelyek ebben az esztendőben különös jelentőséggel bírnak majd!

Hívd Bettinát a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérd az érméd beavatását, hogy pénzhozó szimbólum lehessen belőle!  

 

Ezeket a szimbólumokat csak akkor tudod hatásosan felhasználni, ha feltölteted pénz, siker, szerencse és boldogság energiával! Bármelyik szakemberünk felenergetizálhatja neked, csak kérned kell a 0690633991-es számon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*