Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Kínai szerelmi horoszkóp

Kínai szerelmi horoszkóp

Dátum: 21.08.2012

A kínai horoszkóp a legősibb horoszkópok egyike, a kezdetei pedig sok ezer évvel ezelőttről származnak. Tizenkét jegyből áll, melyeknek csakúgy, mint a nyugati horoszkópban, megvannak a saját jellegzetességei. Így a kínai horoszkóp kiválóan fedi fel a szerelmi életének a tulajdonságait és szükségleteit, fontos információkat ad a párja kiválasztásához.

Vonzza be a szerelmet még ebben az évben! Kattintson IDE!

 

Nézze meg, hogyan viselkedik a párkapcsolatában!

PATKÁNY  – A Patkány horoszkóp jegye szerint szenvedélyes és odaadó, nem titkolja el az érzelmeit. A kapcsolat nagyon lelkes, de ha nem viszonozzák az érzelmeit, könnyen megharagszik. A Patkánynak a szerelemben csupán egy a célja, hogy a párja életének a központjában legyen. Biztonságra van szüksége és védelemre. Ehhez pedig idő szükséges, amikor ezt eléri, odaadó és hűséges.

BIVALY – Jó társ egy párkapcsolatban. Figyelmes, amikor a partnerét választja, mert érzékeny és megkockáztatja azt, hogy megsértsék. A partnerétől elvárja, hogy igazságos, gyengéd és lelkes legyen – szeretné, ha új dolgokat ismerne meg mellette, de ezt mégse vigye túlzásba. Az ő támaszával elfelejti majd a gondjait és élvezni fogja az életet. A kínai horoszkóp arra utal, hogy toleráns a partnerével, és hogy nem esik nehezére a megbocsájtás.

rtl_szerelem

Pénzbevonzó technikák az ősi kínaiaktól ITT!

TIGRIS – A Tigris élvezi a romantikát és az izgalmakat, amit az új szerelem hoz, de már az első alkalommal, amikor azt érzi, eleget látott, készen áll, hogy széttárja a szárnyait és átszálljon egy másik virágra. A Tigris örökösen vágyik a kalandokra. Instabil és változó. Olyan személyt keres magának, aki képes megérteni a szabad szellemét.

SÁRKÁNY – Az egyik románcból a másikba megy és nehezére esik egy személy mellett kitartás. A gyengeségtől azon nyomban tovább áll. Szereti a kihívásokat, és olyan valaki illik hozzá, aki elegendő függetlenséget ad neki. Domináns típus, így sokak nem tudják Önnel tartani a lépést.

KÍGYÓ – A kígyó a romantikával és a humorával csábít. Azonban nem adja meg magát könnyen és ügyesen kikerüli a szerelmi csapdákat. Amikor olyan személlyel van, akit igazán szeret, figyelmessé válik, de mégis időbe telik, amíg a partnerének feltárja a félelmeit és gyengeségeit.

Elakadt szerelmi téren? ITT megtudhatja, hogy rontás van-e Önön!

 

NYÚL – A Nyúl a párjától gyengédséget, bizalmat és biztonságot vár el, ő maga is odaadó és nem álmodozik párhuzamos kapcsolatokról és szerelmi fordulatokról. Amikor megtalálja az igazit, a szerelme viszonozva lesz, könnyebben bocsájt majd és kevesebbet fog kételkedni. Hosszasan kutat a párja után.

LÓ – A Ló kapcsolatai általában viharosak. Nehezen választ csak egy partnert, egyszerűen menekül a felelősségektől. Azonban a lelke mélyén szeretne magának egy életre szóló kapcsolatot teremteni.

KECSKE – A kecske érzékeny, könnyen elsírja magát, de nincs elegendő önbizalma, hogy kifejezze az érzelmeit. Az Ön kínai horoszkópja arra mutat, hogy gyakran nincs jelen és nehezen köt új ismeretségeket. Egyben gyengéd, de a határozatlansága az, ami zavarhatja a partnerét.

as_virag_389

MAJOM – Vonzzák az izgalmak és biztosan állíthatjuk, hogy viharos a szerelmi élete. A humorával, a nyitottságával és a szokatlan érdeklődéseivel csábít. Szereti a kalandokat. Amikor a kapcsolata már stabil. ő is megbízhatóvá és alkalmazkodóvá válik, aki mindig készen áll segíteni.

KAKAS –  A Kakas büszke a küllemére és megjelenésére, és amikor a szituáció megköveteli, képes lenyűgözni a beszélőtársát az elveivel is. Nem szereti, ha a partnerének képes előre látni a lépéseit. Féltékeny típus, de ezt is próbálja elrejteni. Amikor rátalál az igazira, megbízható partnerré válik.

KUTYA – A Kutya visszahúzódó a szerelemben. Élvezi valaki olyannak a társaságát, aki megbízható, és aki kalandor. Azonban képes meghallgatni a partnerét és képes ösztönözni arra, hogy megossza Önnel a problémáit. Ha valaki megsérti vagy elárulja, sok időre lesz szükség, hogy visszanyerje a bizalmát. Ideális az Ön számára, hogy előbb barátságot kössön, amire később a kapcsolatát építi.

DISZNÓ  A bizalom, amit Ön egy kapcsolatba visz, rosszul is elsülhet, mert vannak olyanok, akik ezt ki is használhatják, azonban Ön készen áll az újrakezdésre. A Disznó zárkozott típus a kapcsolatban.

 

Személyre szabott elemzést szeretne? Az ország legjobb asztrológusai nálunk dolgoznak, akik nem csak nem csak kínai és nyugati horoszkópját készíthetik el, de a szerelemmel kapcsolatban is minden kérdésére választ adhatnak! Hívja Lunczer Juditot vagy Etát a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akiket elér külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*