Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

állathoroszkóp

Kisállathoroszkóp

Dátum: 22.08.2014

Tartson-e egy Skorpió skorpiót, a Halak halakat? Tudja meg milyen állat illik Önhöz zodiákusa alapján!

Marcus Mágus, kód 993, kártyajós, sorselemzés

 

Kos

Minden Kos szereti védeni a területét, illetve fontos neki a gondoskodás és az, hogy a kedvence szemében ö jelentse az életet. Bármilyen rágcsáló közel állhat a szívéhez,  aki ártatlan és szőrös, így a tengerimalac tökéletes választás lehet. Nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy csak bizonyos állatoknál fogadja el a védtelenséget. Kutyák esetében rossz választás lenne az öleb, ott inkább az értelem dominál Önnél. Semmiképpen sem ajánlott a harci kutya, inkább az értelmes német juhász vagy a családi kedvenc labradorok jöhetnek számításba. A macskák is közel állnak Önhöz, bár itt inkább a lusta életművész kandúrokat kedveli, akik egész nap csak heverésznek.

 

 

Bika

Szereti az öntörvényű állatokat. Mindenképpen dominálni tud az erő is, így inkább a testesebb állatokkal tud kialakítani különleges viszonyt. A vadászgörények nagyon közzel tudnak Önhöz kerülni. Kicsi és ravasz, igazi társa egy Bika szülöttnek, aki gyakran a legkeményebb küzdő és erő sportokban érzi magát jól. Ha kutyát szeretne tartani, a testesebb, zömök kutyák illenek személyiségéhez, de akár a harci kutyák is, de csak is a szelídebb változatok. Az erővel tud azonosulni, de az erőszakkal semmiképpen, így kutyája jó házőrző lesz, aki alkatilag is riasztó tud lenni, de valójában kezes lesz, mint a bárány. Macskák közül a sziámi cicák állnak Önhöz közel, illetve a mozgékony, játékos egerész alkatú macskák, akik bármikor képesek valamilyen meglepetést okozni, törött edény vagy éppen egy lakásba hozott egér formájában.

 

Ikrek

Önnek fontos a ragaszkodás, a hűség és a falka szellem, ezért egy kutya kiváló döntés lehet. Sőt, akár több kutya is, amelyek lehetnek vadászkutyák, de lehetnek akár szánhúzó ebek is. Szereti a szépséget, harmóniát és nyugalmat így akár a díszhal tartás is az egyik kedvenc hobbija lehet. Képes minden halat elnevezni, illetve megkülönböztetni őket fajtársaiktól, benső tulajdonságaik szerint. A vizet annyira nem szereti, de a harmónia utáni vágya olykor akkora, hogy az akvárium világa mindig képes lesz nyugalmat adni, miközben kutyáit megadják azt a fizikai intenzitást, amelyre gyakran szüksége van. Macskákkal kapcsolatban az öntörvényűség az, ami leginkább imponál Önnek. A perzsa fajták, vagy a main coon cicák, nagy örömöt tudnak az életébe csempészni. A perzsa öntörvényűségével, míg a main coon játékosságával és elevenségével visz színt hétköznapjaiba.

Annuska, 379 mellék, jóslás, jósnő, életmód, kristályok

Rák

Szereti a színeket, az egzotikumokat otthonában. Kitűnő választás lehet egy papagáj, akivel képes különös kapcsolatot kialakítani. Az Önben lévő törődés miatt, akár beszélni is megtaníthatja, amivel otthonába látogató ismerőseit, mindig képes lesz meglepni. A macska tartással viszont vigyázzon, mert könnyen csemegének nézheti egyik kedvenc a  másikat! Azért ha macskát szeretne, egy dorombolós otthont szerető nőstény cica illik leginkább személyiségéhez. Kutyusok közül pedig a közepes testű kutyák, vagy az ölebek amelyekkel igazán komoly köteléket tud kialakítani. Akár egy palotapincsi is hű társa tud lenni, aki azért harciasságával még a legbátrabb betörőket is képes megfutamodásra kényszeríteni.

 

Oroszlán

Szinte minden kisállat jól tudja magát érezni az Ön környezetében, Ön pedig szívesen gondoskodik bármelyikről. Annak ellenére, hogy a macskafélék és a rágcsálók közt sok az ellentét, az aranyhörcsög kiváló házi kedvence lehet. Kutyában sok fajta közül választhat, de akár egy keverék kutyussal is barátságot tud kötni. Leginkább a snaucer és a puli illik személyiségéhez, ezek a fajták rendkívül jól illenek az Oroszlán típusú ember külső jegyei mellett, illetve rendelkezek azon tulajdonságokkal, amelyeket Ön keres négy lábú társában. A macskákkal ösztönösen jól értik meg egymást, teljesen mindegy milyen fajta a cica, Önt követni fogja és gazdájaként szereti majd, akár csak egy hűséges eb.

 

Szűz

Nagyon nehéz a választás, hiszen sok elvárása van a házi kedvenccel szemben. Mindennek ellenére, érdekes színfoltja lehet az életének a tengerimalac, vagy valamilyen törpenyúlféle, amelyek mostanság sokak otthonába költöztek be. Kutyában jól illik Önhöz a Boston Terrier vagy éppen a tacskó, amelyek közül bármelyik hű és odaadó társa tud lenni egy Szűz jegyben született gazdinak. Macskák terén már nehezebb dolga, mert nem csak a fajta számít, hanem a természet is. Fontos, hogy szobatiszta legyen, mert nem bírja a rendetlenséget, de csak Önhöz legyen hű, csak Önnek doromboljon, mert szereti az öntörvényűséget illetve szereti a legvadabb és legszabadabb egyéniségeket is megszelídíteni.

Xalen, kód 453, atlantiszi mágia, legjobb jósnő, párkapcsolati tanácsadás

Mérleg

Házi kedvencek terén a legextrémebb állatok is szóba jöhetnek. A különböző hüllők és gyíkok és kedves társa tud lenni a Mérleg jegyében született személyiségnek. Akár egy kaméleon, vagy gekkó, de még néhány kígyó faj is kedves társa tud lenni, akit sosem hanyagolna el. Kutyák esetében, nagyon fontos a nyugodt, békés természet, tehát a lusta kutyák azok, amelyek igazán imponálnak Önnek. Kitűnő választás lehet a bernáthegyi, amely hatalmas testű kutya, de rendkívül békés, mindig egyensúlyban van, akár csak Ön. A macskákkal ritkán van jóban, kiszámíthatatlanságuk miatt, de egy main coon igazán közel tudna állni a szívéhez.

 

Skorpió

Akárcsak a mérleg esetében, Önhöz is közel állhatnak a ritkábban tartott állatok, bár Önnek nagyon fontos, hogy kedvence legyen értelmes. Így gyík tartás helyet, jobb ha például sólymot tart, vagy valamilyen különleges madárral foglalkozik, mert az minden igényét képes kielégíteni. Kutyák területén rendkívül változatos a paletta. A legtöbb Skorpiót lenyűgözi a Dobermann vékony, de izmos testalkata, gyorsasága és fürgesége, viszont rajonganak a Chihuahuákért, így gyakran nehéz a választás. Természetesen bármelyik fajtát választja, csalódni egyikben sem fog. Macskák területén nincs semmilyen különösebb elvárása. Valahogy minden macskafélével ösztönösen jól találja meg az alaphangot, ezért bármelyik cirmos, jó barátja tud lenni.

 

Nyilas

A Nyilas kedvenc állata a ló, de azt házban nem tarthatja, tehát házi kedvencnek egy kicsit nagy, így kénytelen beérni egy kisebb nyúllal vagy éppen papagájjal. Mindkét állat közel áll Önhöz, bár a papagáj az, akivel igazán képes összhangot alkotni. Kutyákkal kapcsolatban széles a paletta, de ha sokat van szabadban, mindenképpen valamilyen kopóféle az, aki igazán jól érezné magát Ön körül. A Nyilas jegy és a vadászkutyák egymásnak lettek teremtve! Macskákkal kapcsolatban a sziámi, vagy a közönséges keverék házi macska az, amivel képes megfelelő szimbiózist kialakítani. Sok elvárása nincs vele szemben, csak egerésszen, illetve mikor nem látja senki, akkor doromboljon és az sem nagy baj, ha éjjel Ön mellé bújik, mikor alszik.

Happy, 354 kód, jósnő, cigánykártya, rontásvizsgálat

Bak

Minden patás állat megtalálja Önnel az összhangot. A lovak szinte a gondolatát is ismerik, ezért érdemes velük foglalkoznia. Házi kedvencként akár a teknősbéka is szóba jöhet, mert ő jelképezi azt a szívósságot, amire Ön képes. Kutyában érdemes valamilyen pásztor kutyát választania, de ne pulit. Inkább a Skótjuhász az, amelyik közzel tudna állni Önhöz. Cicákkal kapcsolatban nagyon nehéz választania, mert egyéniség függő ez Önnél, azaz inkább a cicánál. Olyan macska kell, aki elviseli ha nincs sokat vele, illetve mindig várja, hogy mikor ér haza a munkából. Magányt jól tűrő típusra van szüksége, ezért egy csavargó kandúr az, aki leginkább Önhöz illik.

Vízöntő

Az Ön jegyéhez leginkább egy kis fürge, örökmozgó aranyhörcsög illik, aki képes kellemes nevetéssel teli perceket okozni Önnek játékosságával, de ha nincs éppen a közelében, jól tudja magát érezni saját kis mesterséges világában. Kutyák területén a labradorok azok, amelyekben meg van az a plusz, amire Önnek szüksége van. Szereti a vizes helyeket, szeret úszni és sétálni a parkban, miközben a családban mindenkivel jóban van. Minderre csak is egy labrador képes. Cicák területén már más a helyzet, ott inkább személyiség függő. Igaz, a kandúr main coon, rendelkezik mindazzal, ami Önnek is imponál, azaz olyan mint a labrador, csak macskában, aki azért kevésbé hűséges, ám egy cseppet sem lehet kevésbé szeretni.

 

Halak

Jó ha van otthon akváriuma, sőt, talán egy kicsit kötelező is. De az akvárium még kevés, kell, hogy legyen több házi kedvence is. Egy tengerimalac tud igazán fajsúlyos társ lenni az Ön közelében. Kutyákkal kapcsolatban, szeret kóbor keverék állatokat befogadni, akik a legkedvesebbek tudnak lenni az Ön számára. Ezt a szokását őrizze is meg, mert szüksége van rá, hiszen sok a kóbor állat. A közepes testű keverék kutyusok tudnak igazán a szívéhez közel kerülni. Cicák területén nem válogatós, de a kissé túlsúlyos nagy testű és vörös szőrű kandúrok gyomrozásának valahogy nem képes ellenállni. Talán egy hasonló cicára van szüksége, akit bármikor gyúrhat egy keveset, ha éppen nem csavarog.

 

Olyan állatot szeretne tartani, amit nem említünk itt? Esetleg nem fér össze zodiákusával jelenlegi kedvence? Asztrológusaink személyre szóló, részletes elemzéssel segítik Önt a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), hogy teljes legyen az összhang!

 

asztro show, chat jóslás, asztrológus, csevegés, jóslás

Hagyj hozzászólást

*