Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Kos nap és a 12 aszcendens

Kos nap és a 12 aszcendens

Dátum: 26.12.2015

Kos Aszcendens

 

Dupla Kos vagy, ha ez a horoszkópod, így valószínűleg nagy benned a versenyszellem, képes vagy tűzön-vízen keresztülvinni a céljaidat. Nem ismersz lehetetlent, ezért néha a környezetedben túlságosan is törtetőnek ismernek, de igazából sose akarsz bántani senkit. Alkalmazkodó képességed nagyon jó, bármilyen helyzetben feltalálod magad. Szerelemben is maximalista vagy, életed minden szakában szenvedélyesen éled meg az érzelmeid. Megesik, hogy csak nehezen találod meg az igaz szerelmet, mert nem tudsz megnyugodni egy kapcsolatban sem. Ez esetben hívd Aurethielt a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki elvégez számodra egy szerelmi jóslást, hogy végre megleld a boldogságot!

Bika Aszcendens

 

Stabil személyiséget kölcsönöz számodra, így bár kellően erős az akaratod, képes vagy kitartani egy feladat mellett, de nem rohansz, türelmesen járod végig az utad. Munkában ez a hozzáállás nagy sikerre vihet, de megeshet az is, hogy makacsságod miatt lassabban haladsz, mint kellene. Ilyenkor könnyen vonzhatsz be akár karmikus blokkokat is, ezért, ha úgy érzed, nem haladsz, hívd  Ágnest a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki elvégez számodra egy karma elemzést! A szerelmi életed a horoszkóp alapján színes, de egyértelműen stabilitásra törekszel. Képes vagy adni és kapni is, bár a lelked mélyén elvárod, hogy partnered legyen az irányító fél. Amennyiben megkapod, amire vágysz, mindig hűséges maradsz.

Ikrek Aszcendens

 

A Kosra jellemző akaraterőt és lendületet az Ikrek sokoldalúsága erősíti ki benned. Mindez azt jelenti, hogy kevésbé vagy makacs, törtető, s bár a versenyszellemed hajt előre, mégis képes vagy arra, hogy útközben elkalandozz, változtass az útirányon. Kicsit szétszórt lehetsz, ezért sokszor a szerencse az, ami megvéd, de ha úgy érzed, ezzel most épp hadilábon állsz, csak hívd  Megmondót a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki készít neked egy sikermágiát! A kapcsolatok nagyon fontosak a számodra, főleg a barátok. Nem tudod elképzelni egy napod sem érdekes vita és beszélgetés nélkül. A szerelemben is fontos számodra, hogy partnereddel szellemileg is megértsétek egymást, persze azért a szenvedély sem utolsó a listádon.

Rák Aszcendens

 

Érzelmes vagy, egy Kos szülötthöz képest, és elsősorban érzelmi alapon hozod meg a döntéseidet. Vigyáznod kell, mert mások nem mindig értik, hogy mi megy végbe a lelkedben, ezért szeszélyesnek vagy önzőnek tarthatnak. Munkádban nagyon fontos számodra az elhivatottság, hogy szeresd, amit csinálsz, így a céljaidért nagy erővel küzdhetsz. Ez többnyire olyasmi, amit másokért teszel, elhivatott ezért lehetsz, például a családodért is. Spirituális vagy, de nagyon nehezen összpontosítod az erőidet, ezért érdemes hívnod Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki megtanít néhány meditációra! A szerelmed és a szeretteid nagyon fontosak a számodra, csak arra vigyázz, hogy ne erőltesd rájuk az akaratodat, puszta szeretetből.

Oroszlán Aszcendens

 

Két Tűz jegy olvad itt össze, és a legjobb tulajdonságokat hozzák benned a felszínre, de akár a legrosszabbakat is! Erős vagy, rendkívül céltudatos, pozitív kisugárzású, és ezt adod tovább a környezetednek is. Karrierben ez remek lehetőségek alapja lehet, érdemes hát hívnod Etát a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki készít számodra egy előrejelzést, hogy megtudd, mi minden vár még rád! Negatív tulajdonságaid között szerepel viszont a túlzott érzékenység, a hiúság és az uralkodási vágy. Ezeket le kell győznöd magadban, hogy jó partner lehessen belőled. Párkapcsolatban a tenyereden hordozod a kedvesed, de hajlamos vagy idealizálni őt, így könnyen csalódhatsz is, amit nehezen heversz ki.

Szűz Aszcendens

 

Érdekes kettősség, de a vártnál jobban képes együttműködni benned a két jegy. A Kos erőssé tesz, képessé a gyors és hathatós cselekvésre, míg a Szűz megfontolttá és maximalistává. Kritikai érzéked nagyon kifinomult, így nem éred be sose fél megoldásokkal. Munkában inkább maradsz a háttérben, de ott is képes vagy haladni, sőt, igényled a haladást. A kapcsolatok terén egyrészt remek barát vagy, másrészt pedig kifinomult szerető, csak lehet ez utóbbit nem tudod magadról. Megfelelő társra van szükséged ahhoz, hogy a benned lévő szenvedélyt meg tudd élni. Ha még nem találtad meg az illetőt, csak hívd, Szegedi Pannit a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki elvégez számodra egy szerelmi jóslást, hogy megtudd, hol és mikor találkoztok. Elvégre egy Kos élete csak így lehet teljes!

 

Kos vagy és szeretnéd tudni, hogyan lehetsz fitt és karcsú? Akkor kattints ide!

 Mérleg Aszcendens

 

A két szemben álló jegy jól működik egymással, bár nem sok mindenben hasonlítanak. Fontosabbak számodra az emberi kapcsolatok, de az anyagi luxust sem veted meg. Magasan van a mércéd, szereted a szép, minőségi és márkás termékeket, ahogy a kényeztetést is. Úgy érzed, ezeket megérdemled. Tényleg sokat vagy képes dolgozni és a kapcsolataid révén többnyire megtalálod a módját annak, hogyan juss előre. Ha mégis balszerencsésnek éreznéd magad, az könnyen lehet egy rosszakaród vagy irigyed „jóvoltából”. Időnként nem árt kérned egy rontásvizsgálatot, hívd Igazgyöngyöt a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki elvégzi ezt számodra! A szerelemben mindig a tökéletes partnert keresed, kevesebbel itt sem éred be.

 Skorpió Aszcendens

 

Ez a párosítás a horoszkópodban atombombához hasonlatossá tehet téged. Azért ne ijedj meg, nem rossz értelemben, de ha a benned lévő energiák elszabadulnak, akkor kő kövön nem marad. Munkában céltudatos vagy és precíz, gyorsan tanulsz, de a butaságot nem bírod elviselni. Vezető alkat vagy, így nem kizárt, hogy saját vállalkozásod van, vagy épp arra törekszel. Kapcsolatok terén egyetlen nagy hibád, hogy túl gyorsan ítélsz, ha pedig úgy érzed, valaki ártott neked, vagy becsapott, bosszút forralsz. Vigyázz, mert képes lehetsz akár átkozni is, olyan erős az akaratod, ezért ha úgy érzed, oldásra van szükséged, hívd Bettinát a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki megmondja, mit csinálj! Szerelemben rendkívül szenvedélyes vagy, igazi vadász, és bizony féltékeny típus.

Nyilas Aszcendens

 

Nyitott, optimista és nagy távlatokban gondolkodó. Ezek a legáltalánosabb ismérveid, persze csak röviden. Munkában mindenképp nagy függetlenséggel járó hivatás illik hozzád, mint az idegenforgalom, de tanárnak is remek lehetsz. Megesik, hogy néha túllősz a célon, túl sokat kockáztatsz, és ilyenkor fáj a fejed, de akkor is újra próbálkozol. Még jobb azonban, ha biztosra mész, ezért nagy döntések előtt hívd Karma Emmát a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki elvégez számodra egy személyre szóló jóslást! A szerelem fontos számodra, de nem annyira, hogy csak erről szóljon az életed. Kellően független vagy, aki akár távkapcsolatra is képes, ami csak még jobban feltüzeli a vágyaidat.

Bak Aszcendens

 

Visszafogó és stabilizáló erőt képvisel a horoszkópodban a Bak, melynek hatására racionálisabb és megfontoltabb leszel. A Szaturnusz komolysága lesz érezhető rajtad, de azért a humorérzéked nagyon is jónak mondható. Időnként képes vagy teljesen letargiába esni, pesszimistává válni, még akkor is, ha jól megy a sorod, ezért fontos, hogy hiteles forrásból kapj pozitív megerősítést. Hívd Gabót a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki készít számodra egy jóslást, így elűzi a borús gondolataid! Kapcsolatokban a meghittséget keresed, de pároddal mindenki másnál jobban könnyed és fesztelen tudsz lenni. A szenvedély inkább romantikában nyilvánul meg az életedben, és szereted, ha a nemek szerepe megmarad, és a helyén van kezelve.

Vízöntő Aszcendens

 

A Tűz és a Víz elegye nagyon merész, újító energiákkal lát el, így a környezeted fénypontja lehetsz. Mindig teli vagy jó ötletekkel, és sokszor viszel véghez meglepő fordulatokat, például munkában. Számodra nem annyira fontos a pénz, de céljaid, amik lehetnek bárhol, mindig el akarod érni, értük képes vagy éjt nappallá téve dolgozni. Egyébként is sokszor este vagy aktívabb, vigyázz, hogy ne válj éjjeli bagollyá! A kapcsolatok terén viszont nehezen oldódsz fel, pedig az ellenkező nem szemében nagyon vonzó vagy. Ha úgy érzed, nem találod a helyed, hívd Eugéniát a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki segít feloldani mély lelki blokkjaid! Ha megtalálod végre a stabilitást egy kapcsolatban, már képes leszel maradéktalanul boldog lenni.

Halak Aszcendens

 

Az ellentétek jól együttműködnek horoszkópodban, és így kellően érzelmes vagy, spirituális, de képes vagy akaratoddal a földön járni. Munkádban az a fontos számodra, hogy legyen értelme is annak, amit csinálsz. Alkalmas vagy például segítői vagy spirituális munkára, mert nem csak a megérzéseidnek hiszel, ott van benned a kellő mértékű szkepticizmus is. Ha nem tudod, hogyan indulj el ezen az úton, hívd Lunczer Juditot a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki  készít számodra egy karma elemzést, így fény derül sorsfeladatodra is! A kapcsolatok terén túlságosan elnéző lehetsz, meg kell hát tanulnod nemet is mondani. Szerelemben viszont rendkívül érzéki tudsz lenni, de erről csak Te és partnered tudhattok.

 

Ha szerenéd tudni, hogy mely csillagjegy illik a legjobban hozzád vagy mely csillagjegy az, aki az életed társa lehet, akkor kérd Ágnes vagy Tündér Lili segítségét a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)! Külföldről is eléred őket: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*