Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

heti_horoszkop_28

Kosok, Bikák, Ikrek, Rákok FIGYELEM – Nektek ezt hozza 2018!

Dátum: 24.01.2018

Kos

Kos jegy

Ebben az esztendőben tudnod kell beosztanod azt, amid van, mert sok nehézségre számíthatsz, ha éberség nélkül vágsz bele az esztendőbe. Nagyon fontos, hogy anyagiak terén kész legyél a váratlan kiadásokra, illetve arra is, hogy új szükségletek jelenhetnek meg számodra. Amennyiben éber vagy, biztos nem fogsz meginogni, illetve, ha kellő alapod van az esztendőre. A 2018-as horoszkópodban azért vannak lehetőségek is, nem csupán kiadások. Érdemes komolyabban elgondolkodnod a munkahely váltáson, hiszen így növelheted leginkább bevételeid az esztendő folyamán. Több komoly lehetőséged is lesz a szerencse megragadására, a 2018-as esztendőben. Ha tudni szeretnéd őket, hívd Tündér Lilit a 06 90 633 991-es számon (485Ft/perc)! Az év második felében könnyen okozhat gondot a figyelmetlenséged, hiszen hajlamos vagy a munka mellett másra nem figyelni. Érdemes gyakran egyensúlyba hoznod magad. Az év végére sok olyan ismerőssel találkozhatsz, akiket már régen láttál. Nem szabad elfelejtened, hogy minden ember egy lehetőséget hordoz magában!

 

Nem volt még részed sorselemzésben? ITT ingyen tudod meg, mi vár rád!

 

Bika

Bika jegy

A tavalyi éved nagyon lapos volt, de ebben az esztendőben végre lesz esélyed szépíteni. Terveid nagy részét meg tudod majd valósítani, viszont döntened kell, hogy a tervekhez tartod magad, vagy inkább új lehetőségeket próbálsz ki. A lehetőségek kapuja nyitva áll előtted, de biztos tudni szeretnéd majd, melyik út merre vezet. Hívd Xalent a 06 90 633 991-es számon (485Ft/perc), kérj kártyajóslást, mielőtt nagy lépésre szánnád el magad! Erősnek és határozottnak kell lenned, hiszen az is megtörténhet, hogy el kell dobnod valami olyat, amihez amúgy ragaszkodnál. Az év második felében is próbára tesz majd téged a sors. Különösen igaz lesz ez pénzügyeidre. Nem szabad mindent azonnal megvenned, ezrek maradhatnak a zsebedben, ha kicsit utána jársz mindennek. Szerelemben nem szabad partneredben kétségeket ébresztened. Amennyiben kapcsolatod stabil, tartós, de még nem vagytok egybekelve, ideje, hogy végre pároddal erről beszéljetek. Nem szabad ebben az esztendőben olyan kapcsolatban maradnod, amiről nem tudod, hová is vezet. A szerencse is veled lehet, de csak bizonyos helyzetekben. Ezzel kapcsolatban is mindenképp kérdezd Xalent!

 

Születési dátumodban elképesztő dolgok láthatók! Nézd meg  ITT, milyen titkos lehetőségeid vannak!

 

 

Ikrek

Ikrek jegy

Attól függetlenül, hogy nem lesz szerencsés az éved, még igen is tehetsz magadért nagyon sokat. A szerencse nem csak szerencsejátékokban lehet veled, hanem munkádban is. „Kérj és megadatik!”, neked pont ezt kell most tenned, a nyár első felében. Kérj fizetésemelést, előléptetést, mert igen jó eséllyel kaphatod most ezt meg. Munkád sokkal értékesebb annál, mintsem azt béred kifejezi. Hívd Juliannát a 06 90 633 991-es számon (485Ft/perc), aki sikermágiájával egyenessé teheti az utat előtted! Szerelemben vigyáznod kell, mert sok csábítás vár most rád. Nem szabad partneredben felébresztened a féltékenységet, nem szólhat kétségekről a tavasz és szakításról a nyár. Bármilyen jegyű is legyen a párod, mindketten képesek lehettek bolhából elefántot csinálni, éppen ezért a kétségeknek csak akkor adj utat, ha társul hozzá a meggyőződés is!

ITT megtudhatod, hogy van-e fontos küldetésed erre az évre!

 

 

Rák

Rák jegy

Minden év lehet a szerencse, siker vagy a pénz éve, csak kérdés az, hogy megtalálod-e az ehhez vezető utakat vagy sem. Mi a terved a 2018-as esztendőre? Amennyiben van terved, akkor már közel állsz a sikerhez, amennyiben nincs, akkor gyorsan szükséged van egy tervre, hiszen nem lehetsz olyan Rák szülött, aki csak sodródik az árral. Az esztendő első három hónapjában előre léphetsz munkahelyeden, itt sem árt, ha tudod, mit is akarsz. Később a szerencse is társad lesz, bár ahhoz, hogy pénzed legyen, nem árt elvégeztetned egy szerencse mágiát 2018-ra. Hívd Ágnest a 06 90 633 991-es számon  (485Ft/perc), kérd a titkos mágiát egész évre! A szerelmi horoszkóp boldog esztendőt jelez. Leginkább a nyári hónapokban számíthatsz szép időszakra, de az év utolsó két hete is boldogságban telik majd. Nem árt viszont vigyáznod a közlekedésben, különösen fagyos és jeges úton kell jobban figyelned. Pénzt ebben az esztendőben kölcsön ne adj, mert nehezen kapod azt vissza, így érhet téged veszteség 2018-ban!

 

Ez az év nem kifejezetten a szerencse éve, de te mégis tehetsz azért, hogy bőség koronázhassa lépteidet egész 2018-ban! Kérd a 2018-as bőség mágiát Váradi Évától vagy Norberttől a 06 90 633 991-es számon (485Ft/perc), alapozd meg ezt az évet már most!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

A felhasználók hozzászólásai (2)

Józsefné a 01.06.2018

csak már egyszer tényleg be kopogtatna hozzám a szerencse,Nem csak hiteget ,ezzel már tele van a padlás Magdi 73 é

    AsztroShow a 05.06.2018

    Kedves Józsefné! Ez egy általános horoszkóp, nyilván nem igaz minden Kosra, Bikára, Ikrekre vagy Rákra. Egy személyes horoszkóphoz pontos helyadatok kellenek, aszcendnes és sok-sok számítás.

Hagyj hozzászólást

*