Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A kristálygyógyászat

A kristálygyógyászat

Dátum: 02.08.2012

A kristálygyógyászat a XXI. században már életünk mindennapi részévé vált. A kristályterápia azon elméleten alapul, hogy az ember aurája kölcsönhatásba lép a kristály energiájával és a negatív rezgéseket kioltja, helyreállítja az egyensúlyt, az egészséget. Az Univerzumban mindennek van rezgése, és minden képes a kapcsolatteremtésre. A kristályok hatása szolgál minket, képes áttranszformálni a negatív rezgéseinket, ezáltal olyan folyamatot indítanak el, amivel helyre áll a rend bennünk. Vannak erre célra szakosodott kiváló kristálygyógyászok, de mi magunk is próbálkozhatunk az alkalmazásával.

Arra mindenképpen figyeljünk, hogy a kristálygyógyászat nem játékszer, hatalmas energiákat lehet vele megmozgatni, akár olyan energiát is, amivel éppen az ellenkezőjét érjük el, annak, amit szeretnénk! Nem feltétlenül a szép és a hibátlan a jó kő, de bármelyik szólít is meg bennünket, azt a vásárlás után mindig meg kell tisztítani. Sok kézen átmegy és felvesz negatív rezgéseket. Ezt nyilván nem szeretnénk átvenni, ezért mindig szenteljük fel, a folyó vízben való kristálytisztítás rendkívül fontos, utána sóba tegyük egy napra, majd a Nap és a Hold energiájával töltsük fel, és csak ezek után használjuk.

kristaly

Úgy érzed, hogy te magad is negatív energiák áldozatává váltál? Kattints IDE és tudd meg, hogyan védekezz!

 

Ahhoz, hogy a felborult egyensúlyt helyreállítsuk a kristály által kibocsátott energiával, helyezzük a beteg testrészre, és hagyjuk rajta 15-20 percig. Mielőtt elkezdjük használni a követ, vegyük a kezünkbe, és félórán át tartsuk a tenyerünkben, hogy átvegye a mi rezgésünket.

 

A kristálygyógyászat különféle drága- és féldrágakövekkel dolgozik, nézzünk erre pár példát!

 

Ametiszt: Erősít, a nyirokmirigy működését szabályozza.

Hegyi kristály: A szívet és a tüdőt gyógyítja, kiegyensúlyozottá tesz.

Jáspis: Segíti az emésztést, erősíti a megértés képességét.

Rózsa kvarc: Kimerültség ellen hat, segít a szeretet érzését megélni.

gyogyulas

Ha szeretnéd megtudni, mely gyógyító kövek segíthetnek neked csillagjegyed szerint, akkor ITT megtudhatod!

 

Fontos felhívni a figyelmet arra, hogy a kristálygyógyászat mindig csak kiegészítő terápia lehet, az orvosi ellátást, kórházi kezelést nem helyettesíti. Soha ne próbáljunk meggyógyulni kizárólag ezzel a módszerrel!

Szeretnéd tudni, hogy neked személyre szabottan melyik kristály fog segíteni? Fontos az is persze, hogy milyen betegséggel küzdesz, és leginkább ez alapján állapítható meg, melyiket kell választanod! Hívd Xalent vagy Ágnest a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), maximálisan segítségedre lesznek ebben!

Külföldről is elérhetőek: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*