Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Legjobb karácsonyi ajándék horoszkóp alapján

Dátum: 13.12.2017

Közeledik a karácsony, már csak pár nap áll rendelkezésedre, hogy beszerezd a szeretteid ajándékait! Nem kell rástresszelned! Ha fogalmad sincs, melyik szerettednek milyen meglepetést válassz karácsonyra, a csillagjegye alapján megnézzük, kinek mi a tökéletes ajándék, így nagy lesz az öröm a karácsonyfa alatt!

 

Te tudod, mi a karmikus életfeladatot? Olvasd el ITT!

 

 1. Elem: Tűz
  Csillagjegyek: Kos, Oroszlán, Nyilas

Ezen csillagjegyek szülötteinek a legmegfelelőbb ajándékok karácsonyra azon tárgyak, amelyek szépségápolással, divattal kapcsolatosak. Legyen szó akár nőről, akár férfiról, mivel ezen csillagjegyű embereknek nagyon fontos a külsejük, és adnak arra, hogy a megjelenésük tökéletes legyen. Ékszernek, sálnak, divatkiegészítőnek, szépségcsomagoknak egyformán örülni fognak ezek a csillagjegyek!

Hívd Virág jósnőt a 06 90 633 991-es (485 Ft/perc) telefonszámon, és segít személyre szabni a meglepetésed!

 

Te érzed, hogy a karma milyen erősen befolyásolja az életed a kapcsolatok területén is? Olvass el mindent róla ITT!

 

 1. Elem: Föld
  Csillagjegyek: Bika, Szűz, Bak

Ezen csillagjegyű szerettednek, munkatársadnak, ismerősödnek olyan ajándékot válassz, amely praktikus és tudja használni a mindennapokban. Hiszen ezen csillagjegy szülöttei igazán realisták, így bármely használati tárgynak kimondottan örülni fognak karácsony alkalmával!

Hívd Gabó jósnőt a 06 90 633 991- es (485 Ft/perc) telefonszámon, és segít abban, hogy a családi kapcsolatokat rendezhesd még az ünnepi időszak eljövetele előtt!

 

 1. Elem: Levegő
  Csillagegyek: Ikrek, Mérleg, Vízöntő

Ezen csillagjegy szülöttei minden olyan típusú meglepetésnek örülnek, melyeket te készítesz számukra. Mindennél nagyobbra értékelnek egy olyan ajándékot, amelybe a szereteted, tudásod és az idődet beleteszed! Kézzel készült, előre megtervezett, de készíttetett ajándék is megfelelő karácsonyra, a szentimentalista Levegő eleműeknek!

Hívd Kamillát jósnőt a 06 90 633 991-es (485 Ft/perc) telefonszámon, és segít abban, hogy az ünnepek alatt se legyen rajtad és a családodon negatív energia!

Neked mi a kedvenc színed? Elárulja, mi vár rád a jövőben! Nézd meg ITT!

 

 1. Elem: Víz
  Csillagjegyek: Rák, Skorpió, Halak

A Víz eleműeknek tökéletes ajándék karácsonyra az, amely valamilyen élményt, programot tartalmaz. Mindig aktívak, így nagyon örülnek olyan meglepetésnek, amely izgalmas és örök emlék lesz a számukra. Ilyen például egy repülős program, autó vezetés, falmászás, de bármit választhatsz, amely tartalmas és különleges program számukra, a siker garantált lesz!

 

Van már elképzelésed, hogy kit és mivel tudnál meglepni, de nincs rá elég pénzed? Részesülj a csodás decemberi bőség mágiában, hogy ne kelljen küzdened az anyagiakkal! Hívd Ágnes jósnőt vagy Kamillát a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik profik az elvégzésében!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*