Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

legjobb szerelmi tanácsadóink

Legjobb szerelmi tanácsadóink

Dátum: 28.08.2014

Időnként mindenki kerülhet érzelmi válsághelyzetbe. A szerelmi krízisek megoldásában pedig a legfontosabb, hogy tisztán láss. Ezt egy tapasztalt segítővel érheted el leginkább, aki képességei és tudása révén a segítségedre lehet a legnehezebb döntésekben is. Nézzük meg ezért a legjobb szerelmi tanácsadóinkat, hogyan is dolgoznak, és miben tudnak leginkább a segítségedre lenni!

Amarita – Médium

Amarita, kód 406, médium, gyógyító, kártyajós

Amarita képességei segítségével a tanácsadás során belelát a lelkületedbe és segít felmérni azt is, hogy kiszemelted vagy párod milyen érzéseket táplál irántad. Egyik ügyfele teljes kétségbeeséssel kereste meg, mert szakított vele a párja, de ő képes volt megnyugtatni. Ezt követően elemezték a helyzetet, és három héten belül ki is békültek egymással, mert kiderült, hogy az illető párja csupán félt. Félt attól, hogy nem lesz képes helytállni társként egy kapcsolatban. Azóta a fiatalok már házasok és két gyermeket nevelnek nagy boldogságban.

Amarita Önnek is segít! Hívja bizalommal a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/ perc) és üsse be a 406-ot!

Tamara – Asztrológus

Tamara, 513 kód, asztrológus, kártyajós, mágiák

Tamara remek tanácsadó, aki sok reménytelennek tűnő helyzeten tudott segíteni az asztrológiával. Egyszer szerelmi bánatban szenvedő fiatal nő kereste fel. Párja hónapokkal ezelőtt elhagyta, és képtelen volt őt elfelejteni. Tamara feltérképezte a hölgy lelkületét, és felmérte a kapcsolat esélyeit. Arra már nem látott esélyt, hogy újra együtt legyenek, ezért javaslatokat tett, amivel képes volt a nő lezárni magában az érzéseket. Először nem volt könnyű, de egy hónap elteltével a fiatal lány már sokkal inkább megkönnyebbült volt. Többször beszélt Tamarával, aki átvezette őt ezen a nehéz időszakon. Mostanra már új kapcsolattal ismerkedik, és túltette magát a veszteségen.

Ha Önre is nehéz idők járnak, keresse Tamarát a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/ perc) és üsse be az 513-at!

Xalen – Atlantiszi mágus

Xalen, kód 453, atlantiszi mágia, legjobb jósnő, párkapcsolati tanácsadás

Xalen kolléganőm otthon van minden mágiában, így a szerelmi ráhatásokban is. Az aszto-show vonalán keresztül is képes arra, hogy befolyásolni tud kapcsolatokat. Természetesen ő maga is hisz abban, hogy amit az égben egybekötnek, annak úgy is kell lennie. Egyik hívója felkereste azzal, hogy nagyon tetszik neki egy fiú, de nem jött eddig össze a nagy szikra, nem tudja magára felhívni a figyelmét. Xalen ezért elvégzett egy szerelmi harmonizációt, aminek hatása három héten belül bevonzott egy véletlen találkozást kettejük között. Azóta többször is kért a hölgy tanácsadást Xalentől, hogy mit is lépjen, és szépen halad előre a viszonyuk.

Szerelmi életét Ön is könnyen rendezheti Xalen segítségével a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/ perc) a 453-as kódot beütve!

Happy – Kártyajós

Happy, 354 kód, jósnő, cigánykártya, rontásvizsgálat

Happy a nevéből eredően is boldogságot hoz az őt felkeresőknek. Egyszer egy házaspár kereste őt fel, mert válságba került a kapcsolatuk. A probléma sok nézeteltérés volt, olyan apróságokon, mint például ki mosogasson. Happy a cigánykártyája segítségével feltárta ennek az okát. A szülők túl nagy elvárásokat tanúsítottak az úriember felé, aminek következménye az lett, hogy folyamatosan bűntudata volt. Miután megbeszélték a dolgokat, kértek anyagi előrejelzést is, különköltöztek a szülőktől és a gondok is elszálltak. Ezért jó, ha tanácsadónk pozitív hozzáállású, mert mindig megtalálja a jó megoldást!

Ön is kimerítő, látszólag ok nélküli csatákat vív? Kérje Happy segítségét a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/ perc) a 354-es kódot beütve!

Jázmin – Látó

Jázmin, 522 kód, jósnő, ezotéra, kártya jóslás

Jázmin látónak született. Ez a karma nem mindig egyszerű, de pont emiatt kellően érzékeny arra, hogy a legkisebb változásokat is megérezze. Sok párnak segített már abban, hogy egymásra találjanak, de legbüszkébb arra az esetre, mikor egy tanácsadás során megjósolta hívójának, mikor esik majd teherbe. A pár régóta szeretett volna egy kisbabát, de évek óta tartó próbálkozásuk sem hozott eredményt. Már olyannyira el voltak keseredve, hogy kezdték azt hinni, átok van rajtuk, vagy mégsem egymásnak lettek teremtve. Jázmin viszont rögtön átlátta a helyzetet, segített feloldani a blokkokat, és így már sikerült azt is meghatározni, mikorra várhatták a kis pocaklakót.

Jázmin Ön előtt is felfedi a rejtett akadályokat! Keresse bizalommal a a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/ perc) az 522-es kódot beütve!

asztro show, chat jóslás, asztrológus, csevegés, jóslás

Hagyj hozzászólást

*