Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Legmágikusabb karácsonyi ételek – RECEPTTEL!

Dátum: 12.12.2018

Karácsonykor is fontos, hogy ne csak finom ételeket készítsünk, hanem egy kis mágiát is vigyünk az ünnepi asztalra. A karácsony is hozhat pénzt és szerencsét, egy tökéletes mágikus ünnepi menüvel.

Ha még nem állítottad össze a karácsonyi menüt, akkor vedd fontolóra, hogy egy kis mágiát is viszel a karácsonyi ételek közé, mágikus hozzávalókat és alapanyagokat használsz.

 

Karácsonykor az abrosznak is fontos szerepe van. A tradíció szerint piros csíkos, fehér szőttesből készített terítőt érdemes tenni, mivel a bőséget, egészséget hozhatja.

A menübe érdemes borsót, babot és mákot tenni, azért, hogy meghozza a bőséget. A fokhagyma azért kerül a karácsonyi asztalra és az ételekbe, hogy az egészséget meghozza. A fokhagymát és a diót azért is érdemes a karácsonyi menübe tenni, hogy távol tartsa a gonosz és a negatív energiákat. A méz a szerelmet, a szépséget és az érzelmeket hozza.

 

További mágikus receptjeinket ITT, ITT és ITT találod!

 

A karácsonyi asztalról nem hiányozhat a pulyka, a töltött káposzta, a hal és a bejgli.

A hal elmaradhatatlan, ha igazi mágikus karácsonyi menüt szeretnénk. Hiszen ennek igazi, évszázadok óta ismert mágikus jelentése van. A halpikkely a sok pénzt, és a jövő évi gazdagságot hozza.

Mi egy mézeskalács receptet választottunk a legmágikusabb karácsonyi ételnek, és nagyon örülnénk, ha ti is megosztanátok velünk kedvenc, jól bevált receptjeiteket.

A mézeskalács receptet többször teszteltük. Azért választottuk, és javasoljuk az elkészítését, mert szerencse szimbólumokat könnyen el tudsz bele rejteni. Például alufóliába csomagolt fémpénzt, búzaszemet, rizst.

Karácsonyi mézeskalács recept:

  • 1 kg liszt
  • 30 dkg porcukor
  • 3 teáskanál szódabikarbóna
  • egy csomag mézeskalács fűszerkeverék – 14g
  • 30 dkg margarin
  • 250 ml méz
  • 3 tojás

 

Először a száraz alapanyagokat keverjük össze, majd hozzáadjuk a többit. Jól összegyúrjuk. Nem szükséges pihentetni. Kinyújtjuk egy cm vastagra, és különböző formákat szaggatunk ki belőle. 180 fokon sütjük. Legfeljebb 10 percig!

Tegyük egymástól távol a formákat, mert elég nagyra nőnek. Tetszés szerint, mágikusan díszítsük!

 

Jó étvágyat és boldog karácsonyt kívánunk! Várjuk üzenetben kedvenc karácsonyi receptjeiteket!

 

Nagyon fontos, hogy mi kerül az asztalra ünnepekkor, hiszen ezek szimbolizálják a következő év bőségét! Kérd el a 2019-es pénzvonzó kódodat, és kerüljön az asztalra egy gyertya is karácsonykor, melybe belevésed! Megdöbbentő eredményeket hozhat! Hívd érte Xalent vagy Juliannát a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*