Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Lélekgyógyító üzenet az égiektől

Dátum: 18.05.2018

„Ép testben, ép lélek.” – tartja a mondás, ami igaz fordítva is. Lelked épsége is hatással van tested egészségére, azaz már közhelynek számít, hogy sok betegség lelki eredetű. Neked is lehetnek olyan lelki bajaid, amelyek hatással lehetnek az életedre. Nem véletlen, hogy sokszor kérdezzük meg ügyfeleinket, hogy van-e valamilyen lelki gondjuk, hiszen ha valaki küzd egy lelki bajjal, már a szerencse sem úgy működik az életében, ahogy annak kellene. Ezért gyakran fordul elő, hogy önmagunkat blokkoljuk szerencsében, illetve, ami még nagyobb gond, hogy egészségben is! Ilyenkor kerül előtérbe a lélekgyógyítás spirituális technikája, amely már nagyon sok ügyfelünknek segített!

Tudni akarod, mi az, amire leginkább oda kell figyelned ebben az évben, ami akár a szerencsédet is meghozza? Olvasd el a Tarot kártya üzenetét ITT!

 

Kattints és találd meg a szakembereink segítségével a megoldás egészségi problémádra!

Az angyal mágia legnagyobb előnye a kettős hatás, mivel az angyalok elsősorban a betegeken szeretnének segíteni, majd másodsorban a szegényeken. Amennyiben angyal mágia segítségével egy angyalt vonunk be az életedbe, vagy felvesszük a kapcsolatot őrangyaloddal, az igyekszik minden gondod megoldani. Legtöbbször mindez egy angyali üzenet segítségével történik. Az angyalok meg akarják gyógyítani a lelked, hiszen számukra a földi szenvedés nem elfogadható. Az emberi léleknek, köztük neked is, fejlődnie kell a Földön, nem pedig a boldogtalanság miatt leépülnie!

Beszélj a legjobb lélekgyógyítóval, hívd Xalent a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), kérj lélekvizsgálatot! Segítségével megoldódhatnak lelki bajaid, végre elindulhatsz azon az úton, amin szeretnél!  

Már csak nagy összeg húzna ki az anyagi gondokból? Tartsd be a legfontosabb 5 szabályt, hogy a nagy pénz megérkezhessen hozzád —> ITT !

 

 

Az angyali üzenet lehívása mellett, az angyali védelem fontos része a lélekgyógyításnak. Ahogy az orvos is bekötözi a nyílt sebet, úgy a lélekgyógyító is igyekszik védeni lelked a bajoktól, amelyek a jövőben érhetnek. Akár démoni erők is gyötörhetik a lelked, vagy éppen valamilyen rontás, neked ártani akaró személy által, ezért nagy szükség van az angyali védelemre.

 

Ez az év sok váratlan fordulatot tartogat még! Tudd meg ITT, hogy rád mi vár!

 

Mindez része a lélekgyógyításnak. Megkapod angyali üzeneted, amelyet te magad is elemezhetsz, vagy egy szimbolikában jártas szakember segítségét is kérheted! Amennyiben segítségre van szükséged angyali üzeneted értelmezésében, hívd Tündér Lilit a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)! Miután meg van a teljes üzenet, tudod, mit kell tenned lelked gyógyulása érdekében, már csak meg kell tenned mindazt, amit tőled az égiek kérnek, hogy lelked csodás fényben ragyoghasson itt a Földön, mindaddig, míg itt van dolgod!

 

Lelkiekben úgy érzed, most nem vagy erős? Sürgősen tenned kell valamit, hiszed ha lelked sérelmeket hordoz, a tested is megbetegedhet! Kérj segítséget Megmondó vagy Eta jósnőktől a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), akik segítenek az elengedésben és egy harmonikus élet elérésében!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*