Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Létezik 5 magyar szó, amely megváltoztatja az életed!

Dátum: 11.03.2019

Ebben a cikkben nem a magyar szavakat fogjuk elemezni, hogy melyiknek legszebb a hangzása, vagy melyik a legszebben csengő magyar szó.

Biztosan hallottál már a szavak teremtő erejéről, a vonzás törvényéről. Arra kérlek, hogy vedd ezeket a dolgokat most teljesen komolyan, mert csak akkor változhat az életed, ha igazán elhiszed, és foglalkozol a szavak erejével. Nem kevés koncentrációt igényel az, hogy a szavainkra figyeljünk, de hidd el, megéri, mert vannak olyan magyar szavak, amik segítenek.

 

ITT van a 6 lépés, amitől szintén megváltozhat az életed!

 

Ne kételkedj most ebben, csak annyit mondok, hogy a Földön az ember az egyetlen, aki tud beszélni, és el tudja érni a céljait a szavaival. Akkor miért ne teremthetne is a kimondott szóval?

A karma 12 törvényét olvashatod ITT – Ne feledd a mondást: aki mer, az nyer!

 

5 olyan magyar szót választottunk, amit Te és a legtöbb magyar használ, de kevesen tudják, hogy teremteni és változtatni tudnak ezekkel a szavakkal, még pedig úgy, hogy más, sokkal pozitívabb szavakkal helyettesítik őket.

 

  1. Kell – A KELL szóról most biztosan az jut eszedbe, hogy meg kell tenned valamit, el kell végezned egy feladatot. Tehernek érzed, amikor kimondod azt, hogy dolgoznom kell, ezt kell elvégezni, azt kell megjavítani. Próbálj meg változtatni, ne érezd a mondatokat tehernek! Jusson eszedbe, hogy valami megelőzte azt, hogy most el kell végezned azt a feladatod. Te döntöttél, választottál úgy, hogy valaki vagy valami miatt megteszed, és neked kell tudnod azt is, hogy miután megtetted, te fogod a babérokat is learatni. Ha a KELL szó továbbra is teher, akkor emlékeztesd magad, fogalmazz úgy, hogy mivel én választottam az utat, most megcsinálom a következő feladatot. Nem kell megtennem, hanem a választott utamon haladok.
  2. Probléma – Erről a szóról mindenkinek az jut eszébe, hogy megoldandó dolog van, vagy rosszabb esetben, egy nagy akadály. Nem hangzik jobban, ha probléma helyett a feladat, vagy megoldandó feladat szót használjuk inkább?
  3. Próba – próbálgatom – megpróbálom – Sokkal jobb, ha inkább a letesztelem, tesztelek szót használod helyette, mert a próba sokkal inkább magában hordozza azt, hogy nem fog sikerülni. Viszont, ha letesztelem, akkor az már majdnem egyenlő azzal, hogy gyors teszt, mehet is, működhet a dolog. Sokkal közelebb van a megoldáshoz.
  4. Vágy – Nincs semmi probléma a vágyakkal, álmokkal, de miért ne neveznénk célnak? Ha vágyakozom, akkor csak álmodozom a lila ködben. Ha kitűzöm a célom, akkor pedig egyenesen haladok afelé.
  5. Álmodozás – Hasonló a vágyhoz. Ne álmodozz, ne vágyakozz! Változtass és legyenek konkrét elképzeléseid az álmok helyett. Az elképzeléseim szerint haladok előre, az álmodozás pedig egy végtelen tűnődés, vágyakozás, naphosszat álmodozhatok, de nem lenne jobb lefektetni az elképzeléseim és elkezdeni a megvalósításukat?

ezoterikus kalendárium

Oszd meg a cikket, és ha a cikk eléri a 100 megosztást, megtanítunk neked +5 szót, amellyel megváltozik az életed!

Kérdéseid vannak a jövővel kapcsolatban? Hívd kártyajósainkat, akik választ adhatnak minden kérdésedre a lapok segítségével! Keresd Boszi Katát vagy Sárát a 06 90 633 991-es telefonszámon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*