Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Létezik élet a halál után?

Létezik élet a halál után?

Dátum: 19.04.2012

Az élet a halál után című dokumentumfilmben olyan embereket szólaltatnak meg, akik visszatértek a klinikai halál állapotából.

Sokat vitatott kérdés, hogy mi  történik az emberrel a halál beállta után. Távozik-e valami (pl. lélek) az emberi testből, és ha igen akkor hová?

 

ITT megtudhatod, miért fontos előző életeink felderítése!

 

Tom Harpur, híres amerikai teológus egy több részes dokumentum filmet készített a halál utáni elméletekről, véleményekről és tapasztalatokról az élet a halál után élményekről. A statisztikák és kimutatások szerint 8 millió amerikai állítja, hogy halálközeli élményben volt része. A „visszatérők” élménybeszámolói nagyon sok egyezést mutatnak. A legtöbben fehér fényről számolnak be, alagútról, amelynek a végén fény világít és egy kellemes bizsergető érzésről.

happy_sarjos_ashow

Szintén általános és majdnem minden beszámolóban említik, hogy ebben az állapotban minden egyértelmű, úgy érzik, mindent értenek a világegyetemről, az Univerzumról, életről és halálról. Minden teljesen logikus és világos, annyira egyértelmű és kézenfekvő mintha mindig is tudták volna a válaszokat. Ahhoz hasonlítják, mint amikor elteszünk valamit és nem találjuk, aztán egyszer csak bevillan, hogy hova tettük, és hirtelen emlékszünk arra is, hogy  mikor és miért tettük oda a keresett tárgyat. A kómából visszatérő emberek az élet a halál után élményéről, az információk nagy részét elfelejtik pontosan ugyanúgy, ahogyan ébredés után az álmainkat sem tudjuk teljes mértékben felidézni. Ha az információkra nem is, de az érzésre, a mindent átható szeretetre és a képekre szinte mindenki emlékszik.

 

Kattints IDE és tudd meg, hányszor éltél már!

 

Tom Harpur filmjében az egyik interjú alany, Dr. Yvonne Kason arról számol be, hogy egy repülőgépszerencsétlenség következtében tapasztalt élet a halál után élmény elmúltával megpróbált normális életet élni, de egyre furcsább álmokat látott. Az álmodta, hogy az egyik barátja fejét egy gennyes sapka borítja. Mivel a barátja teljesen egészségesnek látszott, nem tudta  mire vélni az álmot, de a biztonság kedvéért elküldte barátját egy vizsgálatra. A vizsgálat agyhártyagyulladást mutatott ki. A barátját megmentették. Yvonne-nak az élet a halál után élménye elmúltával életmentő álmokat kezdett álmodni.

Jósaink kipróbált és működő rituálékat végeznek

Dr. Yvonne Kasonhoz hasonlóan mások is hoznak magukkal különleges tisztánlátás képességüket. Olyan ez mintha útravalót kapnának a  túlvilágról, egy kis batyut, amely segítségével emlékeznek és emlékeztetik a társaikat arra, hogy létezik más is ezen a földi három dimenziós valóságon kívül. A legtöbben a gyógyítás képességét sajátítják el, és léleklátók lesznek. Látják az embertársaik múltját, jelenét és jövőjét. Az ilyen képességekkel megáldott emberek arra használják tudásukat, hogy segítsenek  embertársaiknak. Sokkal empatikusabbak mint az átlagemberek, teljes mértékben átélik a hozzájuk forduló élethelyzetét, problémáit. Tanácsaik, beavatkozásuk révén életek és sorsok változnak meg egyik napról a másikra.

 

Kíváncsi vagy a sorsod alakulására? Esetleg rossz anyagi helyzeted, egészségi állapotod és a szerelmi életedet sem úgy alakul, ahogy kéne? Hívd Norbertet vagy Lunczer Juditot a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), aki segítenek neked egy sors- vagy karma elemzéssel, ráadásul egyéni, személyre szabott mágiáikkal megváltoztathatják az életed bármelyik területét!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

A felhasználók hozzászólásai (2)

nágya a 01.11.2013

hogyan fog alakulni az életem?

    Asztro Show a 23.09.2014

    Kedves Nágya! Szegedi Panni jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 830. Nagyon sok technikával foglalkozik: reiki, kártya, numerológija…
    Hívja most és minden kérdésére válaszol! 0690 633 991 (485 Ft/perc).

Hagyj hozzászólást

*