Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

tudd meg

Luca napján megtudhatod, hogy ki lesz a férjed

Dátum: 13.12.2014

Beavatottak napja

 

A Luca napi népszokásokról nagyon sokat halhatunk december első felében. Jeles férj jósló nap is Luca napja. Arról, hogy a hagyomány szerint hogy élték meg ezt a napot, számtalan írás szól, viszont lényegesen kevesebbet hallani, hogy a beavatottak, a mágusok, miként élik meg ezt a jeles napot. Fontos tudni, míg a népszokás az egyre inkább kiveszőben van, addig a mágusok és beavatottak, titkos, zárt köreikben, ügyfeleik körében ezt napot továbbra is jeles napként számon tartják.

Elsősorban azért fontos ez a nap, mert ilyenkor nem képes magát leplezni a sötétség, könnyedén fedhetők fel a rontások, sajnos, könnyedén kaphatók is, tehát Luca napja után érdemes tisztító meditációkat végezni, vagy valamilyen tisztást kérni, akár nálunk is az asztro centerből. Mint férj jósló napot maguk a mágusok is sokszor használják ki, hiszen nem kis igény van arra, hogy valaki megtudja, ki is lesz az ő párja.  Erre rendkívül sok módszer áll rendelkezésére a mágusoknak, viszont ezen napon, mindezt a tisztánlátás segítségével, könnyedén és pontosabban lehet megmondani, mint a többi napon. Ilyenkor sok munkája van a mágusoknak, ezért nagyon örülni kell annak, ha ezen napon, bárkivel is lehetőségünk van találkozni, vagy beszélni. Vonalunkon is, lényegesen több a hívás, emelt számú tanácsadóval dolgozunk, mert mindenki tisztában van azzal, hogy Luca napja a Magyar hagyomány egyik legspirituálisabb napja.

 

Ahhoz, hogy Önre is rátaláljon végre a boldogság, el kell engednie a rossz kapcsolatát! ITT segítünk pár tippel!

 

Hogyan jósoltassunk férjet

 

Legegyszerűbben úgy tudunk, ha felhívjuk az asztro vonalat, de ha valaki maga is meg akar próbálkozni a jóslással, akkor mindenképpen valamilyen egyszerű praktikát kell alkalmazni. A legpontosabb,  ha előveszünk először is egy térképét hazánkról, ezt térképet ki kell teríteni magunk elé, majd három lépés távolságból egy érmét kell rádobnunk, ahová esik, leendő párunk onnan fog jönni. Fontos megjegyeznem, hogy nem csak jeles férj jósló nap, hanem asszony jósoló nap is, tehát az urak is megtudhatják, hogy ki lesz a párjuk. Fontos, hogy célozzuk ezen a térképen lakóhelyünket. Érdemes előtte egy kicsit gyakorolni majd! Ha már tudunk célozni egy kicsit, és akkor is messze esik az érme,  párunk messziről fog jönni.

Ezután egy naptárra lesz szükségünk és kezdjük el kiírni belőle a férfi neveket. Ne az elején kezdjük el, hanem sorsoljuk ki, lapok pörgetésével, hogy honnan is kezdjük. Kereken három percen át írni kell a férfi neveket. Húzzunk fel órát, és mikor csöng, hagyjuk abba az írást. Akinek a nevét éppen írjuk, amikor szólal az óra, úgy fogják hívni férjünket!

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

Beavatottak tanácsa

 

Luca napján rendkívül érzékeny a szellemvilág, ezért óvatosan kell kezelni minden rituálét. Nem szabad rossz dolgokra gondolni,  vagy éppen rossz ártó mágiát végezni, mert hamar olyan erőkkel szembesülhetünk, amelyektől csak nagyon nehezen szabadulhatunk. Ezen a napon, inkább csak szakember segítségével érdemes mágiákat végezni, mivel gonosz nap is, ilyenkor voltak legaktívabbak a sötétség szolgái.

Valóban működnek a rossz erők is, olvasson csak utána ITT, készült már riportunk egy fekete mágussal is!

 

A legtöbb beavatott, ilyenkor nem eszik húst, semmilyen tisztátalan dolgot nem követ el, csak azért, hogy képes legyen segíteni ügyfelének. Erre napra, magamat is beletérve, heteken át készülünk, annyira jelentős ez, okkult szempontból.Ha úgy dönt, hogy elvégez rituálét, akár a játékosnak tűnő férj jóslást is, akkor legyen nagyon körültekintő, figyeljen az apró jelekre. A szellemre utaló jelek közül gyakran a legfeltűnőbb, amikor a hőmérséklet hirtelen megváltozik. Ilyenkor minden bizonnyal van Ön körül valaki, akiről nem tudja, jó-e, vagy rossz szellem. Tehát érdemes őt elküldeni, amit legjobban úgy tud, ha keres egy médiumot, vagy más szakértőt.

Xalen, kód 453, atlantiszi mágia, legjobb jósnő, párkapcsolati tanácsadás

Elfordul, hogy csak röpke látogatásról van szó, ezért megijedni nem kell mindig, viszont a jóslást be kell fejeznie, mert elképzelhető, hogy pont az vonzotta oda, a szellem érzékelte erős koncentrációját. Komolyabb bajok, esetleg rossz álmok amelyek a rituálé óta vannak meg, mind erősebb energia vámpírra, vagy attól is rosszabb jelenségre utal. Nem minden esetben van baj, sőt, nagyon ritka, viszont ha van valami gond, akkor mindenképpen tudnia kell valakihez fordulnia, míg nem gyakorló mágus. Amennyiben az, vagy az akar lenni, meg kell tanulnia elbánni egy szellemmel. Nem szégyen segítséget kérni sohasem, viszont idő után már engedelmeskedni fog Önnek a szellemvilág, később a gyengébb szellemeket akár a gondolataival is képes lehet majd elzavarni. Addig viszont míg ez ki nem alakul, nem árt az óvatosság, jó ha megjegyzi majd telefonszámunkat, amelyen bármikor gyors segítséget kaphat!

 

Szeretné tudni, mikor talál Önre az igaz szerelem? Szeretné bevonzani azt a társat az életébe, akinek az oldalán mindig boldog lehet? Akkor hívja a legjobb fehér mágusokat, párkapcsolati szakértőket, Xalent vagy Tündér Lilit a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

 

Hagyj hozzászólást

*