Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mágia kizárólag nőknek! Így légy mindig fiatalos és szexi!

Dátum: 07.03.2018

Bizony igaz az a mondás, hogy a szépség belülről fakad. Közhelynek tűnhet, de ha békében vagy önmagaddal és kifelé pozitív rezgéseket sugárzol, mindenki a te társaságodat keresi majd, függetlenül attól, hogy magas vagy alacsony, vékony vagy ducibb vagy!

Nagyon fontos, hogy az egészséged is rendben legyen, hiszen ez az alapja mindennek!

 

Olvasd el ITT, mire kell figyelned, hogy kicsattanó formában légy!

 

Konkrét kiszemelted van, vagy az igazira vágsz? A belső egyensúly elérése után sem talál rád a szerelem? Ezen állapot elkerülésére kérhetsz fehér mágiát, ami mindig tiszta és pozitív energiákon alapszik, tehát nem szabad félned tőle!

Szerelmi mágia esetében tisztázni kell, mi a cél. Amennyiben biztos vagy benne, hogy a kiszemelt férfi az, akire valójában szükséged van, aki mellett a szerelemtől kicsattannál, és igazán szexinek és nőiesnek érezheted magad, akkor ne félj belevágni a szerelmi mágiába, kérd Xalentől a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Xalen kiváló párkapcsolati terapeuta is, így ha meglévő kapcsolatodban vannak gondok, bízd magad akkor is nyugodtan a szakértelmére!

 

Te is vágysz a biztonságra és a félelmektől mentes életre? Ilyenkor leginkább az angyali segítség az, amire szükséged van! Olvasd el ITT, hogyan kérheted!

 

 

Most pedig következzen az a mágia, mely ellenállhatatlanná tehet a másik nem szemében, és aminek köszönhetően fiatalos, energikus és szexi maradhatsz!

 

1 fehér, 1 piros gyertya

1 papírlap, toll

 

Ingyen is megtudhatod ITT, mi vár rád szerelemben! 

 

Először is írd fel a papírlapra, mi is az konkrétan, amit a mágia által ki szeretnél váltani. Lehet ez új és nagy szerelem, fizikai erőnlét, egészség, önbizalom – bármi, ami neked fontos, és amit a fiatalosság jelent számodra.

Gyújtsd meg a fehér gyertyát, majd helyezd el mellette jobbra a pirosat, kb. 40 centire, majd gyújtsd meg azt is. A két gyertya közé kell tenned a papírlapodat, melyre felírtad a kívánt dolgokat.

A felírt dolgok alapján kell kapnod egy személyre szabott mantrát, amit háromszor el kell ismételned, míg égnek a gyertyáid. Az sem mindegy, meddig égeted, és mikor mondod a mantrát. Hívd Sára jósnőt a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), hogy átadhassa a szöveget, amit mondanod kell, és segítsen abban, hogy pontosan végezhesd a mágiádat, aminek köszönhetően még sokáig fiatalos és szexi maradhatsz!

Ami biztos, hogy egy nő kora, és külső jegyei nem számítanak, ha boldog. És ha boldog egy férfi mellett, a szexi kisugárzáson túl, mindenki csodálatát elnyeri!

 

Ezzel a mágiával, ami kizárólag hölgyeknek van szánva, mindig fiatalos és szexi tudsz maradni! A teljes és valóban hatásos mágiáért hívd Sára vagy Viola jósnőinket a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*