Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mágia naptár – 2018 Augusztus

Dátum: 02.08.2018

Augusztus, más neveken Kisasszony hava, Nyárutó, Új kenyér hava. Több jeles napot is tartalmaz, amiknek energiáival te is változtathatsz, a remélt területeken.

 

  • Augusztus 10. – Szent Lőrinc, Oroszlán az Újholddal  

Az ezoterikus kalendárium első igazán jó napja, Szent Lőrinc napja! Az Újhold az Oroszlán csillagképben van, éppen ezért egy kivételes erőkkel bíró nap ez. Szent Lőrinc nem csak a dinnyébe „pisil bele”, de napján bevonzható a szerencse és változás, a gazdagság. Éppen ezért érdemes kihasználnod a nap adottságait! Ilyenkor csak is tűz mágiát szabad alkalmazni, ha nagy szerencsét akarsz bevonzani sorsodba. A 2018-as ezoterikus kalendárium a legerősebb, legtüzesebb napnak nevezi. Hívd Edit Jósnőt a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérd a tüzes szerencsét! Felkészülten vár, kifejezetten erre napra előkészített rituáléval. Fontos, hogy ezen a napon kövesd figyelemmel a műsorunkat, kérd a gazdagságot és a jólétet!

 

  • A tarot kártya nagyon ősi szimbólumokat rejt. Jelzésére mindig érdemes odafigyelned. Hogy mit is üzen neked erre az esztendőre? Megtudhatod ITT!

 

  • Augusztus 12., 13. – Perseidák

Az angol hagyomány Szent Lőrinc könnyeinek nevezi az augusztusi hullócsillagokat. A Perseidák két napon keresztül lesznek igazán láthatóak. Tudod, van alapja annak, ha látsz egy hullócsillagot, kívánhatsz valamit. Viszont ez csak egy töredéke ennek a hagyománynak, mert van egy ősi druida rituálé, amit ehhez el kell végezni. Szeretnéd a nagy pénzt? Szeretnéd a nagy szerencsét? Hívd Megmondót a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérd a csillagok kívánság mágiáját, amit csak ezeken az éjszakákon lehet elvégezni!

  • Kos, Bika, Ikrek, esetleg Rák jegyben születtél? Tudd meg ITT, mit tervez még számodra a 2018-as esztendő!

 

  • Augusztus 15. – Nagyboldogasszony

Szent István ezen a napon ajánlotta fel Szűz Máriának az országot. Ez nap a felajánlások napja, a védelem napja. Ezen a napon minden kérés meghallgatásra lel. Sajnos már nem olyan világ van, mint Szent István idejében, az égiek már csak bizonyos hangokat hallanak meg, azokat is csak úgy, ha erre készülnek. Az ezoterikus kalendárium egyik napja ez, ha a kéréseket vesszük figyelembe. Jó nap az ingyen jóslás megvalósítására is, de ettől azért ez a jeles nap többet is hozhat számodra. Hívd Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérd, hogy kérésedet juttassa el az égiekhez, hogy megoldódjanak bajaid!

 

  • Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak a csillagjegyed? Olvasd el ITT, milyen izgalmak várnak rád még idén!

 

 

  • Augusztus 20. – Szent István

Az ezoterikus kalendárium minden jeles napra figyelni akar, amikor erős, szerencsére, gazdagságra és egészségre jótékony energiák uralkodnak. Nagyon erős  minden olyan nap, amikor egy nemzet saját születésnapját ünnepli. Nem csak a nemzet születését ünnepeljük, hanem az új kenyeret, illetve ehhez a naphoz köthető az aratás befejezése. Éppen ezért, ha meg akarsz újulni, úgy érzed, hogy az életed nem teljes, ezen a napon teheted ezt meg. A ezotéria segítségedre lesz, ezen a napon az ezoterikus kalendárium szerint, mindet adott, hogy magadra hívd Fortuna figyelmét! Hívd Xalent a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérj a megújuló szerencséből, kérd az új búza arany mágiát, amit csak kevesek kaphatnak meg!

  • Augusztus 26. – Halak Telihold   

A Telihold mindig is egy kiváló nap a mágikus szertartások elvégzéséhez. A Halak jegy a Hold humánus energiáit erősíti fel. Kiváló lehetőség ez a jóslás egészséggel kapcsolatos módszereit alkalmazni. Az augusztusi Telihold energiáit azért kell most kihasználnod, mert ez a nyár utolsó ilyen eseménye. A következő Telihold már ősszel lesz, a nyári energiákra pedig szüksége van testednek, lelkednek és leginkább a szerencsédnek! Használd ki a Halak humánus emberszerető erejét, fogadd el általa az égiek segítségét! Hívd Ágnest a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérd a legerősebb Hold mágiát, amit ezen a nyáron el lehet végezni!

 

Augusztus a PÉNZ HÓNAPJA! Használd ki te is most uralkodó, legerősebb energiákat pénzteremtésre! Kérd az augusztusi nagy pénzteremtő mágiát Ágnestől vagy Edit Jósnőtől a 06 90 633 991-es telefonszámon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*