Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mágia naptár – 2018 Július

Dátum: 05.07.2018

Az ezoterikus kalendárium júliusra nem sok, de annál erősebb energiájú napot mutat. Ebben a hónapban van legnagyobb esélyed elérni az anyagi bőséget.

 

Július 13. -Péntek 13.

Az ezoterikus kalendárium első komoly eseménye a péntek tizenhárom, ami egybeesik az újholddal!

Éppen ezért, ez egy rendkívül erős péntek tizenharmadika lesz, amikor mindenképpen érdemes tisztítást kérned, hogy három nap múlva, a tízmilliószoros napon, be tudd vonzani azt a szerencsét, ami képes megváltoztatni az életed! Ezen a napon működik az ingyen jóslás, tehát akár magadnak is vethetsz kártyát. Abban az esetben, ha rosszat látsz, vagy inkább biztosra mennél, hívd Aurethielt a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj sorsfordítást a pénteki újhold erejével!

 

Születésed hónapja sokat elárul a 2018-as évedről. ITT megnézheted, mire számíthatsz a hónap második felében!

 

Július 16. – Tízmilliószoros nap – Uránusz chiron

Az esztendő harmadik tízmilliószoros napja! Ez nap egybeesik egy Uránusz chironnal, ami egy komoly asztrológiai jelenség. Nem szabad figyelmen kívül hagyni! Akár a sors megújítására is lehetőséget ad ez a nap! Tehát nem csak pénznyereményt vonzhatsz be, hanem döntést hozhatsz arról, hogy karmikusan a gazdagságot vagy éppen a szegénységet választod. Az ezoterikus kalendárium 2018-ban az egyik legerősebb spirituális napjának jelöli ezt a napot. Tehát rajtad áll, kihasználod-e az ezoterikus kalendárium legerősebb napját! Kérd a legerősebb mágiát a tízmilliószoros napon, hívd Xalent a 0690633991-es számon (485 Ft/perc)!

 

Nem akármilyen jóslatok születtek erre az évre! Nézd meg ITT, téged is érintenek-e!

 

 

Július 25. – Szent Jakab napja

Híres időjárást jósló nap ez, de nem csak időjárást lehet jövendölni, hanem gazdagságot vagy szegénységet is. Ha bátor vagy, ráveszed magad, hogy szembenézz egy igazi Szent Jakab napi jóslattal! Az ezoterikus kalendáriumban kevés igazán jó jósló nap van, ez a nap viszont ilyen. Nem csak jóslásra alkalmas, hanem a bőség vonzására is, hiszen ilyenkor javában ment az aratás! Ebben az időszakban kevés lehetőség volt a pihenésre, de ez a nap kivételes volt. A legnagyobb munka közepette lehetőséget adott a pihenésre. Használd ki ezt a napot! A Szent Jakab napi mágia igazán azoknak segít, akik nagyon sokat dolgoztak, de még sem jutottak sehová sem. Ha te is így érzed, hogy a munkádért sosem azt kaptad, ami elég lenne a megélhetésedre, ne tétovázz, hívd Ágnest a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérd a Szent Jakab napi mágiát!

Tűz, Víz, Levegő vagy Föld jegyű vagy? Tudd meg ITT, ennek alapján milyen lehetőségek várnak rád még ebben az évben!

 

 

Július 27. – Telihold és Holdfogyatkozás

A hónap utolsó említésre méltó, komoly spirituális eseménye az ezoterikus naptár lapjain. Holdfogyatkozás és Telihold, igazán látványos égi jelenség, amely hazánkból is nyomon követhető lesz! Holdfogyatkozás idején jó nap van a mágiára. Előtte és utána egyaránt lehet vonzani a szerencsét. Viszont a legerősebb mágiák pont Holdfogyatkozás idején végezhetőek el! Éppen ezért, jó ha egy szakemberrel egyeztetsz egy igazi pénzvonzó rituálét erre az éjszakára! Nem sok szabad hely van, éppen ezért tárcsázd minél hamarabb vonalunkat, hogy bekerülj egy igazi pénzt és szerencsét hozó mágiára. A Holdfogyatkozás csak néhány pillanatig tart majd, viszont egy egész életet, emberi sorsot, sőt, család sorsát képes jóra fordítani hatalmas erejével! Hívd érte Violát a 0690633991-es számon (485 Ft/perc)!

 

Szent Jakab hava – Áldás hava. Már a hónap nevében is szerepel a bőség, az áldás, utalás arra, hogy ez bárki számára, akár számodra is, sorsfordító hónap lehet! Használd ki a júliusi hónap rendkívüli energiáit! Fordíts sorsodon, érj el akár hatalmas pénznyereményt is! Ágnes vagy Viola állnak rendelkezésedre a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), és segítenek benne!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*