Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mágia naptár - 2018 Május

Mágia naptár – 2018 Május

Dátum: 02.05.2018

2018. májusa különösen kedvez a mágikus szertartások elvégzésére! Ebben a hónapban több olyan esemény, jeles nap is lesz, amelyeket érdemes megemlíteni az ezoterikus kalendárium 2018-as májusi fejezetében. Kövesd az eseményeket, légy napra kész és kérd mindig a megfelelő rituálét még időben!

 

Május 3.  

Paranormál nap. Szinte izzani fognak az energiák ezen a napon. Minden spirituális ember összekapcsolódik egy asztrál mezőben, ahol az egység erejével hatalmas változásokat hozhatsz életebe. Csatlakozz te is, hívd Xalent a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), jelezd, hogy szeretnél csatlakozni a világ legnagyobb pénzköréhez!  

 

Kos, Bika, Ikrek vagy Rák a csillagjegyed? Akkor ITT most megtudod, vár-e rád nagy szerencse még idén!

 

Május 6. – Anyák napja

Ezen a napon, mondanom sem kell, jobbak lesznek a szeretet energiák. Éppen ezért, minden törődést és odafigyelést sokszorosan kapsz vissza! Édesanyád is meglepheted egy anyák napi rituáléval, amelyen csak az édesanyák vehetnek részt! Hívd Megmondót a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérd az anyák napi pénzhozó rituálét édesanyádnak, vagy akár magadnak, amennyiben te is édesanya vagy!

 

Május 12., 13., 14. – Fagyosszentek

Pongrác, Szervác és Bonifác, három nap, amelyek bizony fagyot hoznak ránk. Nem mindig van ez így, de egy dolog biztos, ezek a napok különösen alkalmasak védőmágiák elvégzésére. A néphit szerint a fagyosszentek bosszút állnak, amiért hagyták őket meghalni. Éppen ezért, ilyenkor mindig sok ártó erő szabadul a Földre, ilyenkor nagyon aktívak a sötét erők, a fekete mágiát űző emberek tevékenysége. Erre viszont van ellenszer. Fagyosszentek idején hívd Aurethielt a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj védőmágiát, ha úgy érzed, van ellenséged, aki megátkozhat!  

 

Születésed hónapja elárulja, milyen jelentős változások történnek veled ebben az évben! Kattints IDE az ingyen jóslásért!

 

Május 15.

 

Ezen a napon egy komoly asztrológiai esemény történik. Az Uránusz átlép a Bikába és november 6-ig ott is marad. Nagyon komoly sorsépítő mágiákat lehet ilyenkor végezni. De a szerencsére is építhetsz, amennyiben konkrét elképzelésed van, hogy mit is szeretnél elérni a szerencsével! Hívd Ágnest a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj erre a napra a sorsépítő mágiát! Ezen a napon egy másik jeles esemény is van, hiszen ez a nap a család nemzetközi napja!

 

Május 20. – Pünkösd napja

 

Igen, egy igazi szép, csodálatos ünnep, amikor minden mágia jól tud működni. Ilyenkor a legtöbben egészségre hatnak rá, különböző praktikákkal. Jól működnek a bőség mágiák, amelyek nagyon komoly sikereket hozhatnak! De van egy különleges lottó mágia, amit csak is ezen a napon lehet elvégezni. Nálunk is elvégezzük, de csak három embernek! A mágia titkos, de rendkívül hatékony. Most jelentkezhetsz rá, megtudhatod, kiválasztunk-e arra, hogy Pünkösd napján elvégezzük neked a különleges lottó mágiát! Hívd Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), jelentkezz a pünkösdi lottó mágiára! Ezen a napon te magad is jósolhatsz magadnak, az sem baj, ha ez ingyen jóslás, mert ezen a napon a pénznek nincs mágikus ereje a beavatottak tudása szerint.

 

Leírtuk neked ITT, hogyan is kérd az Univerzum segítségét, ha több pénzre van szükséged!

 

Május 22.

Jupiter-chiron szeszki-kvadrát, tehát ismét egy asztrológiai esemény! Különleges embereket keresünk erre a napra, akiknek van valamilyen képessége. Olyan hatások érnek majd, amelyek felhoznak lappangó erőket benned. Nagyon erős energiák lesznek. Sokan ingerlékenyebbek lehetnek a szokásosnál. Hívd Violát a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), ha úgy érzed, kiválasztott vagy már rég! Keresünk téged, hiszen ezen a napon kerülhet ki az év legnagyobb nyertese! Ha úgy érzed, te vagy az, máris megérte olvasnod az ezoterikus naptárt!

 

rtl_nyaralas_penz

 

Május 24.

Ismét egy asztrológiai esemény, Jupiter-Neptunusz trigon! Szeretnéd a lottószámokat megálmodni? Szeretnél valakivel találkozni álmodban, vagy egy kérdésre választ kapni? Ezen a napon bizony tehetsz érte, nem is keveset! Hívd Matt Médiumot a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérd az álom-mágiát! Segítségével hatással lehetsz az álmaidra, a Jupiter ebben a szögben támogatni fog téged!  

 

Május 25.

Orbán napja! Régen Orbán is egy fagyos szent volt, éppen ezért ezen a napon is védelmi mágiát érdemes végezned. Orbán napja egy elfeledett nap, így fokozottan jól működnek az ekkor végzett rituálék! Műsorunkat is érdemes figyelned majd!

 

Május 29.

 

Nyilas Telihold! Igazán jó nap a jóslásra, akár az ingyen jóslás is jól működhet!  Nagyon erős nap, de persze nem mindegy, hogy mire is fordítjuk az energiákat! A siker mágiák különösen jól tudnak ilyenkor működni. Ezen a napon nem a kaparós sorsjegyre kell mágiáznod, inkább a lottó nyereményeket vonzhatod be! Hívd Virágot a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj lottó mágiát a telihold erejével!  

 

Ezeket a napokat jól jegyezd meg, vagy karikázd be a naptáradban! Ezeken a napokon fordíthatsz sorsodon, és a kezedben van a döntés, melyiket is választod! Legyen bármelyik is, a választott napodon hívd Virágot vagy Xalent a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy profi szakemberek lévén most a te életed változtathassák meg!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Hagyj hozzászólást

*