Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mágia naptár – 2018. Szeptember

Dátum: 31.08.2018

Szent Mihály hava, őszelő Földanya hava.

Az ezoterikus kalendárium mindig is nagy jelentőséget fordított a szeptemberi hónapra. A hagyományban egy munkával telített hónapot kell elképzelned, amikor kevés ideje volt az embereknek a mágikus rituálékra. Éppen ezért, inkább a bőség, a gyors szüreti mágiák és gyors pénzmágiák hava ez. Ebben a hónapban minden gyorsan történik, éppen ezért nem kell meglepődni, ha valaki a pénzmágia elvégzése után már másnap nyereményt tudhat a magáénak!

 

  • Tudtad, hogy a sikernek nem csak ára, de KÓDJA is van, ami megkönnyíti a céljaid elérését? Kattints IDE és megkapod!

 

 

Szeptember 1. – Szent Egyed napja, Vénusz, a Szűz legfényesebb csillaga, a Spica közelében látható. Különleges esemény!  

 

Szent Egyed egyike a 14 segítő szentnek. Azoknak tud segíteni a leginkább, akik nagy anyagi gondokkal kell, hogy együtt éljenek. Különösen mágikus azok számára ez a nap, akik gyermekükön szeretnének segíteni. Amennyiben a Szűz jegyben születtél, jó hírem van számodra, mert bizony Szent Egyed napján, a Vénusz és a Szűz legfényesebb csillaga, a Spica találkozni fognak. Az égbolton egymás közelében láthatod majd a két csillagot. A bolygó és a csillag tökéletes párost alkotnak együtt, így bizony a Szűz jegyre ez különleges hatással lesz, jelzi előre az ezoterikus kalendárium, 2018. szeptemberére. Különös szerencse hatások, siker – mindezt élvezheted, ha Szűz vagy. Tárcsázz, hívd Boszi Katát a 0690633991-es számon (485 Ft/perc) és kérd a szerencse mágiát kifejezetten erre a napra!

A különös együttállás másoknak is hozhat szerencsét, hiszen az aszcendensed még lehet Szűz!

Szeptember 12. – Jupiter -Plútó szextil

 

Ezt az asztrológiai jelenséget nem szabad kihagynod! Méltón foglal helyet az ezoterikus kalendáriumban. Minden életterületre pozitív hatással vannak a bolygók. Ilyenkor jól működik a jóslás, hiszen a Plútó nagyban segíti az előrelátást. Jól működik a szerencse, a szerencse beprogramozása is, de akár a generációs átoktól is megszabadulhatsz! Egy ilyen napot nem szabad kihagynod, hívd Norbertet a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj pénzmágiát, hogy megoldódhassanak az anyagi gondjaid! Ezen a napon minden jobban működik, akár ezerszeres szerencsére is lehetőséged van, ami a Plútó miatt bizony sokáig szerepet kaphat az életedben, hiszen lassan mozgó égitestről van szó!

 

  • A nagy szerencse tőled is csak egy karnyújtásnyira van. Nem hiszed? Csak kattints IDE!

 

 

Szeptember 21. – A Vénusz a legnagyobb fényességében, azaz Szuper Vénusz!  

 

A Vénusz erejét több rituáléhoz is igénybe tudod venni. Leginkább a szerelmi jóslás és szerelem ráhatás működik ilyenkor. Rendkívül erős nap, komoly energiákkal, ezért érdemes kihasználnod! Hívd Xalent a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérd az esztendő legerősebb szerelem vonzó mágiáját!  

 

Szeptember 23. – Őszi napéjegyenlőség

 

Az ezoterikus kalendárium mindig nagy jelentőséget fordít egy évszak kezdetére és végére. Nyár és az ősz találkoznak, majd átadja a nyár helyét az ősznek. Különös időszakok ezek, amikor szinte minden mágia működik. A klasszikus őszi bőségmágiát most ragadhatod meg, de figyeld a műsort is, az üzeneteket, mert a legnagyobb mágusok összefognak majd és az őszt köszöntő, virrasztó tüzek mellett, egy kiválasztottnak elhozzák a nagy szerencsét! Tudd meg, te vagy-e a kiválasztott! Hívd Ágnest a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérd a jelentkezést az őszi napéjegyenlőség mágiájára és megtudod, hogy kiválasztott vagy-e!  

 

  • Most tehetsz azért, hogy a jó lehetőségekből ne szenvedj hiányt. ITT megtudod, hogyan vonzhatod be, amit szeretnél, de még azt is, amiről álmodni sem mernél!

 

Szeptember 25. – Telihold

 

Még ki sem hűltek az őszi virrasztó tüzek, de már is egy rendkívül erős Hold hatás ér minket. Neked is lépned kell ilyenkor, hiszen a Hold ereje komoly hatást gyakorolhat rád. Az első őszi Hold ez, amely komoly bőségenergiákat hordoz magában, hogy megajándékozzon téged, hogy ne legyen majd gond az őszt követő télen! Hívd Happyt a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérd a nagy szerencse mágiát a Telihold erejével! Most változtathatsz a jövődön, hiszen az évszak első holdtöltéjén bármi megtörténhet!

 

Mindegy, hogy melyik napot választod ki a kalendáriumból a változás érdekében, de nagyon fontos, hogy azon a napon mindent tegyél meg a szerencséd érdekében! Hívd Happyt vagy Ágnest a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), kövesd útmutatásukat!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*