Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mágikus és varázslatos ételek

Mágikus és varázslatos ételek

Dátum: 10.02.2012

A mágikus ételek és italok, amelyeket elkészítünk, sokkal jobban befolyásolják az életünket, mint azt gondolnánk. Legalább ennyire fontosak a teríték színei is. Nem mindegy, milyen színű a tányér, az abrosz és a szalvéta. Mindennek jelentősége van, ami az asztalra kerül. Evés közben fogékony tudatállapotba kerülünk, és sokkal befolyásolhatóbbak, kiszolgáltatottabbak vagyunk, mint máskor. Hatással van ránk a zene, a háttérzajok és a tárgyak, amelyek körülvesznek. Végezhetünk egy tesztet is, hogy megbizonyosodjunk arról, valóban befolyásolnak bennünket azok a mágikus tárgyak, amelyek étkezés közben a látóterünkbe kerülnek. Helyezzünk el a konyhában egy faliórát és ebédeljünk úgy, hogy szembe helyezkedjünk el az órával.

 

Sikerekre vágysz? Végezd el az ITT található mágiák egyikét!

következő élet

Megfigyelhetjük, hogy sokkal gyorsabban, feszülten és kapkodva eszünk, időnként az órára sandítva, még akkor is, ha éppen nem sietünk sehova. Nem csak a tárgyak lehetnek ránk hatással, hanem az ételek is, amelyeket megeszünk. Bizonyos ételek afrodiziákumok, mások kábító hatásúak és vannak az úgynevezett mágikus étkek is, amelyek hatására olyan kellemes hangulat és érzés vesz erőt rajtunk, hogy minden külső ingert másként fogadunk be. Ha birtokában vagy e tudásnak, használhatod például üzleti vacsorákon, ha meg szeretnéd győzni valamiről üzleti partnered, és az ajánlatot pontosan a mágikus leves elfogyasztása után teszed meg.

Szeretnéd tudni, mikor jön el a sorfordító nap az életedben? Akkor kattints IDE!

 

Mágikus receptek

Nem csupán az üzleti életben, de a romantikus vacsorákon is élhetünk a mágikus lehetőséggel, amikor mondjuk, komolyabbra szeretnénk fűzni a szálakat, de a párunk nem nyílik meg előttünk, vagy ha éppen meg szeretnénk hódítani valakit, aki teljesen elzárkózik tőlünk. Ha romantikus vacsorát készítünk, és azt szeretnénk, hogy a párunk még a vacsora vége előtt kezes báránnyá váljon, akkor a következő ételeket készítsük:

Pácoljunk be egy kacsát, a páchoz használjunk sok-sok bazsalikomot és chilit. Két napig hagyjuk ebben a páclében, majd készítsük el úgy, ahogy szoktuk. Köretnek bármit tálalhatunk, a lényeg, hogy a tányér szélét is bazsalikomlevéllel díszítsük. Desszertnek süssünk egy chilis, fahéjas csoki tortát. A piskótát készíthetjük a hagyományos módon is, csupán annyi különbséggel, hogy a lisztbe szórjunk egy kávéskanálnyi fahéjat, a krémbe pedig, ne felejtsünk el egy kávéskanálnyi darált chilit tenni. A terítékhez a sötétpiros és a fehér színt kombináljuk.

Az abrosz lehet piros, a szalvéták pedig piros-fehér színűek, a tányérok meg fehérek. Két hosszú gyertyát helyezzünk az asztal közepére: egy fehéret és egy pirosat. Mindkét gyertyát gyújtsuk meg a vacsora előtt kb. 20 perccel, és vacsora után ne oltsuk el, hagyjuk leégni teljesen. A vacsora sikere garantált, de ha mégsem értük volna el a célunkat, akkor érdemes jósok, látnokok, látnoki képességgel rendelkezők tanácsát kérni, mert lehet, hogy a kapcsolatunk nem karmikus, és mágikus segítségre van szükségünk, ahhoz hogy terveinket megvalósíthassuk!

egeszseg_rtl

Üzleti vagy magánéleti sikerekre vágysz, de nincs kedves vesződni a lakásberendezéssel, vagy minden részletre odafigyelni, mikor ételt készítesz? Van egyszerűbb módja is annak, hogy sikeres legyél bármiben! Hívd Ágnest vagy Xalent a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik elvégezhetik számodra a legerősebb sikermágiát!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*