Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mai boszorkányok - köztünk élnek

Mai boszorkányok – köztünk élnek

Dátum: 20.09.2015

Ha eddig nem hittél volna benne: boszorkányok igenis léteznek, ahogy angyalok és segítő lelkek, szellemek is. Köztünk élnek, tevékenykednek – pont olyanok, mint bárki más. Egy halandó ember talán észre sem veszi őket. Vannak azonban ezoterikus képességekkel megáldott személyek, akik felismerik őket a leghétköznapibb helyeken.

Mivel azok vannak többségben, akik számára a boszorkányok rejtve maradnak, mi most elhoztunk Neked egy köztünk élő, igaz „földre szállt” boszorkányt.

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

Lámia elárulta nekünk, hogy családja női ágán öröklődött a boszorkányság és ő már a hatodik generációhoz tartozik. Elmondása szerint családjában természetes volt a boszorkányság és az ehhez tartozó szokások, életforma követése.

-Ebben nőttem fel, de mivel a hétköznapi ember szemében a boszorkányság negatív szemléletet vett magára, nem szerettem volna ezzel foglalkozni.

Sokat hallhattunk a boszorkányüldözésekről, boszorkányperekről, boszorkányégetésekről. A boszorkányperek egyházi, világi vagy vegyes intézmények előtt a 15. század végétől a 18. század végéig tartottak. Ha valakit boszorkánynak véltek, különböző kínzásoknak vetették alá, majd élve máglyán elégették őket. Odett örömmel konstatálja, hogy ma már ez nem történhetne meg.

-Végül nagyanyám volt az, aki elmagyarázta, hogy mi jó, segítő boszorkányok vagyunk, akikre szüksége van az embereknek. Mi is a láthatatlan világgal szövetkezünk, de ezt más módon tesszük, vagy legalábbis másként használjuk fel az erőnket. Fő képességünk a gyógyítás. Ún. boszorkánydoktorok vagyunk. Vagy, ahogy a gyerekmesékben említenek minket – mi a jó boszorkányok vagyunk. Ügyesen használjuk a babonákat, a hiedelmeket, a gyógyulásba vetett hit erejét, és áthatóan ismerjük a gyógyfüvek mágikus erejét. Nagyanyám felkészített, hogy a boszorkányt szent emberként tisztelik, ami kiváltságokkal is járhat, de ettől eltekintve nem könnyű sors. Ezután nem kellett sokat mérlegelnem, hogy eldöntsem: Igen, én is segítő boszorkány szeretnék lenni!

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

Rengeteg olyan tárgyat használok, ami már évszázadok óta a családunk tulajdonában van. Minden tárgynak más területen van jótékony hatása, legyen szó szerelmi, anyagi, vagy egészségügyi területen elvégzett mágiáról. Vannak edények, amelyek energiagyűjtésre szolgálnak és léteznek olyan eszközök, amelyek sok ember pénzügyi helyzetét változtatták meg pozitív irányba – magyarázza az újkori boszorkány.

Szeretnéd tudni, hogy van-e benned boszis energia? Akkor azt könnyen meg tudják jósaink állapítani! Amennyiben benned is ott lakozik a boszorkányságra való hajlam, el fogják Neked azt is mondani, erődet miként tudod hasznosítani annak érdekében, hogy saját problémáidon vagy mások helyzetén segíts! Hívd Sáde jósnőt vagy Tündér Lilit a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc) és máris fény derül rá!

Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*