Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A Maja horoszkóp és a világvége

A Maja horoszkóp és a világvége

Dátum: 04.01.2012

A Maja horoszkópról eddig már mindannyiunk hallahattak. Arról a világvége elméletről is amely szerint, a Maja horoszkóp 2012-ig tart és e szerint a világvége pont ekkor érkezik. Mindenféle elméletek keringenek arról, hogy pontosan mikor és hogyan jön el az a bizonyos nap, amikor vége lesz a világnak. Az egyik elmélet szerint, vagyis bibliai értelemben, majd valamikor, egy titokzatos napon, hirtelen, teljesen váratlanul érkezik a végítélet napja. Harsonák szólnak majd, és fehér szárnyú angyalok névsorolvasást tartanak. Akik rosszalkodtak, mennek a süllyesztőbe, akik jók voltak, azok elnyerik méltó jutalmukat. Szépen felemelkednek a földről, és elrepülnek a világűrbe, az Örökdicsőség kapuján át egyenest a Mennyországba. A másik variáció szerint is elrepülünk majd a világűrbe egy hatalmas bolygó (Naribu ) közreműködésével, ami 3660 évente erre vetődik, és hatalmas tömegével eltakarja, illetve megállítja a földet. Szóval, totál káosz, cunamik, vulkánok, és mi mindannyian eltűnünk a semmibe.

A bolygót Amerikában csak „ X-Planet-ként” vagyis X Bolygóként emlegetik és bár létezése nem bizonyított, mégis sokan attól tartanak, hogy ez a jókora (a Föld huszonháromszorosa) planéta egyenesen a felénk tart, és majd valamikor 2012-ben meg is érkezik.

A Maja horoszkóp

Van még más is. A Maja naptár és a Maja horoszkóp. Erről is sokat hallani, ugyanis a Maya naptár 2012-ben ér véget. Állítják, hogy a Maja horoszkóp úgy készült készítettek, igen fejlett csillagászati tudással rendelkeztek, értettek az asztrológiához, sőt a jósláshoz is.

Értelmezhetjük úgy, hogy a Maja horoszkóp azért csak 2012-ig számolt, mert úgy gondolták nem lesz tovább, vagy hogy tovább már nem tartották érdemesnek számolni. Esetleg kerülték a babonás 13-as számot.

Az igazat sosem fogjuk megtudni, csak találgathatunk.

Az igazság azonban az, hogy amióta létezik atomfegyver, bármikor, bármelyik pillanatban elpusztulhat a bolygónk. Ha majd felhasználjuk az összes nyersanyagforrást, és megisszuk az összes vizet, túlsúlyban lesz a szemét és az ember a Földön, talán akkor jön majd el az, amit világvégének nevezünk.

A Maja horoszkóp által 2012-re prognosztizált világvége elméletet tehát nem támasztja alá semmiféle tudományos kutatás, bármikor lehet, bármikor eljöhet.

Addig azonban inkább tegyünk valamit, éljünk igazán szép, teljes életet úgy, hogy minden napunk úgy teljen, mintha az utolsó lenne, mintha valóban holnap jönne el a Világvége.

A felhasználók hozzászólásai (2)

tamas a 03.06.2013

szoval ha a kos jegye kell és az hogy elöre tudjuk a kos jegy szerencse számait és a honapot és azt hogy mely számokkal játszunk és hogy milyen szerencsejátékot hát azt olyan szakember sem tudja előre aki ezzel foglalkozik..

    Asztro Show a 15.09.2014

    Kedves Tamás! Ha többet szeretne tudni erről a témáról, Ágnes jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 313. Segít Önnek kiszámítani a szerencseszámokat és szerencse mágiával is foglalkozik . Hívja most! 06 90 633 991 (485 Ft/ perc) .