Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Májusban születtél? Olvasd el szülinapi ingyen jóslatunkat!

Dátum: 25.04.2018

Amennyiben májusban születtél, mindenképpen olvasd el a neked szóló ingyen jóslatunkat, hiszen elég sok negatív esemény várhat rád a következő időszakban. Ne aggódj, meg lehet előzni, ha tudod, mire számíts! Májusi születésed alapján Bika vagy az Ikrek csillagjegyű személyek közé tartozol és sajnos egyik csillagjegyre sem vár sok pozitívum a következőkben.

 

Sokat gondolkozol, várhat-e még rád pozitív változás az életben? Olvasd el ITT a legfontosabb jóslatokat 2018-ra!

 

 

Amennyiben Bika csillagjegyű vagy, tudnod kell, hogy mire figyelj az ingyen jóslás segítségével. Több olyan ember vesz körül, akik nincsenek jó hatással az életedre. Csak az energiádat vesztegeted rájuk, és ezzel a te életed lehetőségeit is blokkolod! Ki kell iktatnod azokat, akiknél érzed, hogy igen terhes a jelenlétük, de légy óvatos és körültekintő, nehogy bosszút forraljon ellened az adott személy!

védelmi mágia

Még nincs vége az áprilisnak. Ugye te is kíváncsi vagy arra, mit tartogathat még a számodra? Olvasd el ITT, még nem késő!

 

 

Vigyáznod kell a közlekedést illetően is, légy nagyon óvatos, ha autót vezetsz, de akkor is, ha tömeg közlekedsz. Azért jó dolog is van kilátásban, méghozzá egy olyan társ személyében, akire mindig számíthatsz a következőkben, leginkább a családodból kerülhet ki ez a személy. Engedd, hogy segítsen!

 

Ha szeretnéd kérni személyre szabottan a születésnapi jóslatod, megteheted! Méghozzá olyan mágiát is kapsz Xalentől, amelytől az egész életed pozitív irányba változhat! Hívd a 06 90 633 991-telefonszámon (485 Ft/perc) és megkapod a neked járó sorsfordító mágiát!

 

Te melyik hónapban születtél? Ugye te is tudni szeretnéd a jövőd? Nézd meg az éves jóslatod ITT!

Jósaink kipróbált és működő rituálékat végeznek

 

Amennyiben Ikrek a csillagjegyed, és májusi születésű vagy, az ingyen jóslás szerint az értékeidre rendkívüli módon ügyelned kell! A Tolvaj lapja is kiesett számodra a kártya jóslás alkalmával, amely aggasztó az életedre nézve. Van egy olyan személy a környezetedben, aki kihasznál, nem feltétlen anyagilag, hanem visszaél a bizalmaddal. Légy nagyon körültekintő és gondold át alaposan, kiben bízol meg. Az ingyen jóslás viszont egy kisebb összegű bevételre is figyelmeztet! Ha érzed, hogy van rajtad negatív energia, azt azonnal el kell távolítani, hiszen akkor még a szerencse is elkerül, hiába látszik a bevétel a lapokban.

 

Személyes elemzést szeretnél? Meg akarod tudni, hogy mit tartogat számodra május hava? Hívd Ágnest vagy Etát a 06 90 633 991-telefonszámon (485 Ft/perc), akik minden kérdésedre pontos választ fognak adni!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*