Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Már ma védekezz az energiavámpírok ellen!

Dátum: 30.10.2016

Mostanában divatos és trendi az energiavámpírokról beszélni, de mi is az az energiavámpír s miről lehet felismerni?

Először is hallgass a megérzéseidre. Erről bővebben ITT olvashatsz!

Ha van olyan ismerősöd, aki sokat panaszkodik, mindig másokról pletykál, téged és másokat is kritizál, folyton hőbörög a poltikai helyzet miatt, másokat hibáztat a saját kudarcaiért, akkor sürgősen szakítsd meg vele a kapcsolatot, ugyanis ő egy klasszikus energiavámpír. Az energiavámpír tulajdonképpen egy olyan negatív energia, amely rádtapad és magával ránt.

 

IDE kattintva megtudhatod, még milyen más negatív energiák tapadhatnak rád a környezetedből!

 

Mit csinál az energiavámpír?

 

Egy enrgiavámpír teljesen lecsapolja az energiaszintedet, a te pozitív energiáidból pedig erőt merít. Addig beszél, amíg már-már beleszédülsz. Ha tapasztaltál ilyet, akkor éppen egy energiavámpír áldozataként tehetetlenül tűrted, hogy megfosszon az összes energiádtól és valószínű, éles fejfájással, nehezen telt a napod hátralévő része annak ellenére, hogy az illető már régen eltűnt a környezetedből.

energiavámpír

5 hasznos tipp, amivel védekezhetsz az energiavámpírok ellen:

 

1.

Miközben beszél hozzád, képzeld azt, hogy egy gömbben vagy, ez a gömb 20-30 centivel a föld felett lebeg és te a közepében ülsz. Gondolj arra, hogy ez a gömb páncélból van és kék színű. Erősen koncentrálj a gömbre még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy semmit sem fogsz fel abból, amit a beszélgető partnered mond. Ne aggódj, mert őt nem érdeklik a te reakcióid, csak azért beszel, hogy a saját hangját hallja és téged lefárasszon teljesen.

 

Nem csak az emberekre, de a téged körülvevő tárgyakra is oda kell figyelned, mert rengeteg olyan tárgy lehet körülötted, amely tönkreteheti az életed. IDE kattintva megtudhatod, melyek ezek!

 

2.

Erősen, pislogás nélkül nézz a homlokára és képzeld el, hogy a feje fölött megjelenik egy forgószél. Egy miniatűr tornádót képzelj el, amint a feje fölött kering és beszippant minden negatív energiát, ami belőle áramlik.

 

3.

Kerüld a testi kontaktust, ugyanis az energiavámpírok jellemzően, látszólag véletlenül, de hozzá érnek az áldozatukhoz. Sokszor egy vigasztaló gesztusként végigsimítják az áldozatuk kezét, hátát vagy vállát. Ezzel rácsatlakozva a legfontosabb energiapontokra. Ha mégis hozzád érne, úgy semlegesítheted az érintését, hogy rögtön megfogsz valamit, ami fából van. Lehet ez asztal, szék, bármi, csak fából legyen. Legalább 1 percig ne engedd el, és minél előbb próbálj egérutat nyerni, mentsd ki magad és hagyd ott a támadódat.

 

4.

Adj kitérő választ a kérdéseire és valahogy feltűnés nélkül sződd bele a mondanivalódba azt, hogy “nem engedem”. Bármiyen kontextusban elhangozhat, a lényeg, hogy mondd ki  hangosan és érthetően ezt a két szót, hogy “nem engedem”.

 

5.

Az ötödik és leghatékonyabb módja a védekezésnek, hogy kerüld el azt, akiről úgy gondolod, hogy energiavámpír. Ha ez nem sikerülne és egyik pillanatról a másikra ott áll előtted, akkor képzelj el egy téglafalat, legyen ez egy vastag, massziv téglafal, jó sok téglából és lásd, amint a fal lassan felépül köztetek. Ne figyelj arra, amit mond, csak a köztetek lévő képzeletbeli téglafalra koncentrálj.

energiavámpír

Az energiavámpírok köztünk vannak és a dracula legendával ellentétben, az ő létezésük nagyon is valós, igazi hús-vér emberek. Járj nyitott szemmel, azonosítsd be őket és kerüld el a velük való kommunikáció valamennyi formáját, amennyire csak teheted.

 

Nem tudod egyedül felvenni a harcot azokkal az emberekkel, akik leszívják az energiádat? Viola vagy Amarita jósnők megtaníthatnak védekezni ellenük a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy többé ne tudják tönkretenni az életed!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*