Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

következő élet

Már most megtudhatod, mi leszel a következő életedben!

Dátum: 05.08.2016

Az előző élet felderítése bonyolult feladat, de a következő élet feltárása még annál inkább. Az ősi kínaiak behatóan tanulmányozták a reinkarnációt, a karmát, életfeladatainkat, és rájöttek arra is, hogy horoszkópjuk alapján meghatározható, kire milyen élet vár a jelenlegi után.

 

ITT bővebben olvashatsz arról, hogy miért is fontos az előző életeink ismerete!

 

Nézzük akkor, hogy kire mi vár a következő életben!

 

Patkány

patkany

Magas fokú intelligenciával rendelkezel, és rendkívül jó szívű vagy. Amid van, azt szívesen osztod meg másokkal, legyen az kézzel fogható dolog, vagy akár értékrend. Pont ezért a következő életedben elég valószínű, hogy egy jóval magasabb pozícióban fogsz dolgozni, és a megszerzett javakat mások megsegítésére fogod fordítani. Viszont amennyiben ebben az életedben nem törleszted karmikus tartozásaidat, nem ilyen sikeres élet fog rád várni. Kérj karma oldást jósainktól!

 

Bivaly

bivaly

Életfeladatodnak érzed azt, hogy támogass másokat. Jellemed igen higgadt és megfontolt, bölcs vagy. Szeretsz a támasza lenni mindenkinek, aki holtpontra jutott, hiszel mások jóságában, de emiatt gyakran vernek át. Ezek miatt a legvalószínűbb, hogy a következő életedben szellemi tanító leszel, tanár, esetleg pap. Ahhoz, hogy a következő életedben a jó úton haladhass, fontos, hogy most életfeladatodat beteljesítsd. Ha nem tudod, mi az, kérdezd szakembereinket!

 

Tigris

tigris

E jegyre jellemző a bátorság. Félelmet nem sokszor ismersz, mindig kiállsz az igazadért, és az elesettekért is. A hozzád közelállókért a tűzbe ugranál, és harcolsz az álmaidért. Következő életedben minden bizonnyal rendőr leszel, tűzoltó vagy mindenképpen olyan tetteket fogsz végrehajtani, amik miatt hősnek fognak kikiáltani. Jobb élet csak akkor várhat rád a következőben, ha karmikus tartozásaidat még a jelenlegiben törleszted. Kérj jósainktól egy karma-elemzést!

 

Létezik 12 karma törvény, ami megváltoztathatja az egész életedet!

ELSŐ 6 TÖRVÉNY                                            MÁSODIK 6 TÖRVÉNY

 

 

Nyúl

nyul

Ha ebben a jegyben születtél, jellemző rád a félénkség, a másoknak megfelelni vágyás. Félsz a negatív kritikáktól, és ha azt kapod, mélyen magadba roskadsz. Jelenlegi életed minden bizonnyal nem túl sikeres, és ha nem tudsz változtatni a dolgokhoz való hozzáállásodon, a következő életedbe is át fogod vinni e rossz tulajdonságaidat. Kérd jósaink segítségét abban, hogy felszabadultabban élhess, ezáltal leszületéseidben egyre sikeresebbé válhass!

következő élet

Sárkány

sarkany

Fontos számodra a karrier és az anyagi stabilitás. Céltudatosság jellemző rád és az, hogy sokáig hajlandó vagy elmenni azért, hogy elérd, amit akarsz. Következő leszületésedben sem lesz ez másképp, sőt, ha mindent el tudsz érni jelenlegi életedben, amit kitűzöl magad elé, a társadalmi ranglétra jóval magasabb fokán fogsz trónolni. Ha e jegyben születtél, és úgy érzed, az életed nem jól alakul, komoly erők húzódhatnak meg a háttérben! Kérj átok- és karma vizsgálatot szakembereinktől!

 

Kígyó

kigyo

Nagyon erős a pozitív és erotikus kisugárzásod, lehet, te is észrevetted már, hogy az ellenkező neműek is jobban vonzódnak hozzád, mint az ésszerű lenne. A következő életedben ezt fogod tudni kamatoztatni, lehetsz modell, de akár hollywoodi csillag is. Ha ilyen életre vágysz, ne felejts el kérni egy előző élet vizsgálatot jósainktól, mert ha onnan terheket hoztál, a jelenlegi nem úgy fog sikerülni, ahogy kéne, ezáltal a következő életet sem lesz ilyen rózsás!

 

Ha az anyagi helyzeted és az életed csak egy helyben toporog, és nem haladsz sehová sem, akkor itt az alkalom, hogy megnézesd, hogy előző életedből hoztál e blokkokat! Machita és Imola segíthetnek Neked feloldani azt a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!  

Hívd őket bizalommal, és elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

lo

Erre a jegyre a legjellemzőbb a hűtlenkedés. A kísértés állandóan környékez, nehezen tudsz ellenállni, vagy nem is tudsz, illetve nem akarsz. Következő életedben te leszel a szenvedő fél, akinek szinte minden kapcsolata zátonyra fog futni amiatt, hogy megcsalják. Ha nem szeretnéd, hogy magányosan éld le a következő életedet, kérj egy karma-oldást jósainktól!

 

Kecske

kecske

Erre a jegyre is a jólelkűség jellemző, és minden erőddel azon dolgozol, hogy harmónia legyen körülötted. Jóhiszeműségedet sokan kihasználják, következő életedben pedig éppen a másik véglet leszel, magabiztos, céltudatos, aki az elesett, lelki problémákkal küzdő embereken fog segíteni egy pszichológus vagy életvezetési tanácsadó képében. Ha úgy érzed, túl sok az ártó energia körülötted, és a békédet nem leled, hívd szakembereinket, akik segítségével elérheted a hőn áhított harmóniát!

következő élet

Majom

majom

Képes vagy még a legnehezebb időszakaidat is átvészelni úgy, hogy állandóan mosolyogsz és viccet csinálsz a problémákból, és igyekszel nem törődni velük. A következő inkarnációdban meg fogod tapasztalni, hogy az élet nem ennyire egyszerű, mert bizony nem elég elsiklani a problémák felett, hanem rá kell jönnöd, hogy mi miért történik – a lelki fejlődést így érheted el. Minden bizonnyal rosszabb sors fog jutni a mostaninál, de ha szeretnéd elkerülni és még ebben a létben felkerülni egy magasabb spirituális szintre, kérd kollégáink segítségét!

 

Kakas

kakas

Nehezen nyílsz meg mások előtt, és legfőképp azt nem akarod, hogy betekintést nyerjenek az magánszférádba. A következő életedbe elég valószínű, hogy vezető szerepre fogsz születni, egy sikeres ember lehetsz, talán főnök, aki ennek ellenére bizalmasokra és barátokra szeretne szert tenni. És mindez azért, hogy sok-sok emberrel körülvéve megtanulj barátságosabb lenni, bízni másokban. Már most is elkezdheted a gyakorlást, légy kicsit nyitottabb, mert számos lehetőséget tartogatnak számodra olyan emberek, akiket így begubózva soha nem fogsz megismerni. Kérdezd erről bővebben szakembereinket!

 

Kutya

kutya

Ha valakinek problémája van, az bizalommal fordulhat hozzád, szívesen hallgatod meg, és szívesen segítesz, ha tudsz és lehetőséged van rá. Ez fog megmutatkozni a következő leszületésedben is, mert vannak olyan tulajdonságok, melyeket életeken át hordozunk. A legvalószínűbb, hogy valamilyen tanácsadó leszel, pszichológus, esetleg pap, akár a Bivaly. Saját problémáiddal már annál nehezebben küzdesz meg, de ha bármikor bármiben elakadsz, hívd tanácsadóinkat, és segíteni fognak!

 

Disznó

diszno

Minél többen vesznek körül, annál jobban érzed magad. Teljes mértékben társasági lény vagy, aki határozottan nem szeret egyedül lenni. Megmaradsz akár egy olyan párkapcsolatban is, amely nem működik, csak egyedül ne kelljen lenned. Következő életedben ezért nagy valószínűséggel nem fognak sokan kedvelni , vagy olyan sorsod lesz, melyre a magány lesz jellemző. Akár élhetsz majd remeteként is egy eldugott helyen. Egyedül is meg kell találnod a helyed a világban, a lelki fejlődésedhez ez elengedhetetlen! Kérd ki ebben szakembereink segítségét!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*