Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Március havi egészség horoszkóp!

Dátum: 01.03.2018

Kos

Kos jegy

Ebben a hónapban nagyon be kell osztanod energiáid, annak ellenére, hogy ez a hónap jegyedről szól. Nem szabad olyan emberekre fecsérelned az energiáidat, akik negatívan hatnak rád. Amennyiben bajaid mögött lelki okokat vélsz felfedezni, érdemes tárcsáznod! Hívd Xalent a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj tőle elemző jóslást, hogy tudd, melyek is a betegséged lelki okai! Jótékony hatással lehetnek egészségedre a zöld ételek, amelyekhez egyre könnyebb hozzá jutni, hiszen ebben a hónapban elkezdődik a tavasz.

 

Bika

Bika jegy

Izomzatod kissé fáradt lehet ebben a hónapban, a kimerültség több jelét is mutathatja szervezeted. Éppen ezért kell több hangsúlyt fektetned a megfelelő táplálkozásra és alvásidőre. Különösen óvatosnak kell lenned az alkohollal, mert rendkívül rossz hatással lehet rád márciusban! Hívd Lunczer Juditot a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj asztrológiai elemzést, hogy megismerd egészséged gyenge pontjait! A hónap utolsó napjaiban viszont energetikus lehetsz, sok ébredő alkotóenergiával.

 

Születési dátumodban benne van az egész sorsod! Nézz utána ITT, mire számíthatsz a jövőben!

 

 

Ikrek

Ikrek jegy

A havi horoszkóp sok érdekességet mutat számodra, de ehhez elengedhetetlen az, hogy egészséged miatt ne ess ki sehonnan. A hónap első hetében ízületeid lehetnek a szokásosnál érzékenyebbek. Hívd Etát a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj karma elemzést, amely rámutat arra, hogy mit is tehetsz önmagadért! A hónap második felében gyakran jelentkezhet szédülés és fáradékonyabb is lehetsz, de ez csupán az érkező tavasz hatása lesz majd. Ennek ellenére, ha komolyabb panaszaid vannak, figyelj rájuk és menj orvoshoz!

 

Rák

Rák jegy

Nem szabad mindig mindenkire hallgatnod egészségeddel kapcsolatban! Könnyen kaphatsz rossz tanácsot vele kapcsolatban. Pedig a csillagjegyek között nem a hiszékeny kategóriába tartozol. Érdemes több véleményt is hallgatnod, ha egészségedről van szó. Hívd Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj nagy egészség elemzést! Könnyen kaphatsz másoktól hamis képet. Fontos, hogy inkább a mérleg adjon választ külsőddel kapcsolatban, mintsem egy negatív vélemény miatt kezdj önsanyargatásba!

as_aurethiel_530

Tudod, mit kell tenned, hogy elérhesd a harmóniát és a bőséget? Ha a szerencsés csillagjegyek között vagy, akkor ITT most kiderül!

 

 

Oroszlán

Oroszlán jegy

A gyomrod ebben a hónapban a szokásosnál érzékenyebb lehet. Éppen ezért, érdemes egy kisebb diétába fognod, ahol nem a fogyás a fő célod, hanem gyomrod kímélése. Nehezebb ételek esetén most valóban nehezebben is fogsz mozogni, az egészség horoszkóp szerint. Hívd Virágot a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj tanácsokat, tudd meg, milyen ételek a legjobbak neked csillagjegyed szerint! Légy óvatos a hónap utolsó hetében, mert könnyen érhet kisebb baleset!

 

Szűz

Szűz jegy

A rostok szerepe rendkívül fontos, nélkülük akár anyagcsere zavaraid is lehetnek. Ebben a hónapban, ahogy minden évszakváltásnál, fokozottan érzékeny lehet a szervezeted. Kerülnöd kell a finomított élelmiszereket, a cukrot! Hívd Leopoldot a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj személyre szabott elemzést, amely megmutatja, milyennek is kell lennie egészségednek! Az alvásra nagyon figyelj a hónap utolsó két hetében. Immunrendszered gyengébb lehet ilyenkor, ezt csak is pihenéssel tudod majd kompenzálni!

 

 

Itt a tavasz és te teljesen le vagy merülve energetikailag? Töltődj fel reiki mestereink segítségével! Hívd Váradi Évát vagy Aurethielt a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

 

Mérleg

Mérleg jegy

Többet kell foglalkoznod önmagaddal, ha nem akarsz beteg lenni ebben a hónapban. Sokkal fogékonyabb lehetsz a megfázásokra, mint a többi hónapban. Ízületeid is fáradékonyabbak lehetnek, viszont fogékonyabb vagy a gyógyító és jótékony energiákra. Hívd Ágnest a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj energiát, hiszen ez segíthet neked a nehezebb időszakokban! Teljesítő képességed csökkenhet egy időre, ami akár enyhe migrénnel is járhat a hónap folyamán.

 

Skorpió

Skorpió jegy

Ebben a hónapban valahogy mindenre lesz energiád. A sportot nem szabad nélkülöznöd az életedből, mivel most tudsz javítani fizikumodon, hiszen energiáid ezt lehetővé teszik. Egészséged, vitalitásod a szerencsédre is pozitív hatással lehet, de ha most magad alatt vagy, az lehet valamilyen blokk jele is. Hívd Zeuszt a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj rontásvizsgálatot, ha úgy érzed, rossz passzban vagy! A túl sok energia komoly fáradtságot is okozhat, különösen, ha hajlamos vagy túlvállalni magad.

as_virag_389

Úgy érzed, védelemre van szükséged? ITT a megoldás, Mihály arkangyal most segít!

 

 

Nyilas

Nyilas jegy

Több időt kell fordítanod önmagadra, hiszen egy nehezebb időszak következik az egészség horoszkóp szerint! Ízületeid hamarabb fáradnak el és a vírusokkal szemben sem leszel túlzottan ellenálló. Hívd Edit Jósnőt a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj kártya jóslást az egészségeddel kapcsolatban! Márciusban keringési zavarok is jelentkezhetnek nálad, fontos, hogy fokozottan figyelj magadra! A térdízületek sérülékenyebbek lehetnek a szokásosnál!

 

Bak

Bak jegy

Ízületeid és bőröd a legsérülékenyebb pontjaid. Ízületeidben jelentkezhetnek fájdalmak, de nagy eséllyel valamilyen hiánybetegséged lehet. Győződj meg róla, hogy táplálkozásodban valóban van-e elég hasznos tápanyag! Hívd Aurethielt a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérd el a személyes egészség horoszkópod, hogy tudd, mire számíts a jövőben! A fáradtságot pihend ki ebben a hónapban rendesen, a túl sok munkának mos komoly böjtje lehet!

 

Vízöntő

Vízöntő jegy

Mindig elfelejted, hogy nem vagy vasból. A tavaszt túl hamar kezded érezni, hajlamos lehetsz rosszul öltözni és így megfázni. Esernyő pedig mindig legyen nálad! Erős vagy, de nem bírsz ki mindent, amit önmagadtól elvársz! Hívd Violát a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj állapotfelmérést, mielőtt nagy fába vágnád a fejszéd! Érdemes több időt fordítanod a meditációra, mivel a lelki nyugalmad most fontos alapja lehet az egészségednek. Külön figyelj az étkezési egyensúlyra is!

 

Halak

Halak jegy

Rendkívül sok és hasznos egészség energia ér ebben a hónapban. Fontos, hogy magaddal is foglalkozz, ne csak másokkal. Legnagyobb bajod az lehet, ha túlzottan megosztod erődet, így még a sok is kevés lesz. Hívd Kamillát a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj rontásvizsgálatot és levételt, ha gyengébbnek érzed magad az utóbbi időben! Jó energiáid lesznek, de sportban és munkában sem vállalhatod túl magad. Inkább foglalkozz most szerelmi életeddel, hiszen neked is megvan az igényed a törődésre!

Hagyj hozzászólást

*