Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

szerencse szimbolum

Márciusban ezeken a napokon NYERHETSZ!

Dátum: 09.03.2018

Márciusban több lehetőséged is lesz bevonzani a nagy nyereményt. Igen komoly hónap ez, amikor egy nap-éj egyenlőség is lesz, amikor a fény ténylegesen legyőzi a sötétséget, hiszen a nappalok hosszabbak lesznek, mint az éjszakák. Ez a hónap bizony nagyon sok lehetőséget hordoz magában annak, aki szeretne egy nagy nyereményt bevonzani az életébe.

 

Szeretnéd tudni, meg van-e írva sorsodban a GAZDAGSÁG? Akkor ITT most kiderítheted!

 

 

Március 17. igen komoly szerencsét hozhat akkor, ha a Halak jegyében születtél. Ezen a napon az újhold a Halak jegyében jön létre, éppen ezért – különösen, ha nő vagy -, komoly szerencse hatások érhetnek. Más csillagjegyek is profitálhatnak az újhold erejéből, de ehhez majd érdemes lesz nézned ezen a napon a műsorunkat, délelőtt 09:20-tól. Ott rengeteg információt osztunk meg erről a napról, illetve kifejezetten erre a napra fogunk rituálét végezni, ahol lehet, éppen te leszel a kiválasztott!

PÉNZRE, BŐSÉGRE van szükséged? ITT segítséget kapsz az angyaloktól!

 

 

Március 19-én léphetsz karriered érdekében. Bárki, aki ezen a napon tenni akar a pénzügyi szerencséért, tehet, de leginkább ez munkában és az üzleti életben lesz igaz. Ez akár akkor is érvényes, ha éppen el szerednél adni valamit. Például jó áron akarod eladni a házad, hogy tudj költözni. Ezért nem kell mást tenned, csak hívd Tündér Lilit a 06 90 633 991-es számon (485Ft/perc), kérj mágiát az ingatlan, vagy éppen gépjármű eladására! Kérd, hogy ezen a különleges napon legyen elvégezve a mágia, így rövid úton eladhatod azt, amit már hosszú ideje szeretnél!

 

Március 20., a tavaszi nap-éj egyenlőség napja. Ezen a napon bizony sorsodat is fénnyel töltheted fel. Pénztárcádat is az arany áraszthatja el, de nem mindegy, hogy mi is a célod ezzel. Több kiválasztottat is keresünk erre a napra. A műsorban is nagyon érdekes dolgok fognak elhangzani, amelyek akár neked is szólhatnak. Ezen a napon bizony a hónap nyertese is látótérbe kerülhet, akinek a jövője már arany betűkkel van írva a sors könyvébe!

 

ITT megtalálod szerencseszámaidat csillagjegyedre szabva!

 

 

Március 25., Gyümölcsoltó Boldogasszony napja, egy igazi, ősi bőségnap. Ezen a napon alapból lehet szerencséd. Ennek ellenére, érdemes valamilyen bőségrituálét kérned, hogy az esztendőd további része szerencsés legyen. Igyekezz vele, mert már sokan tudják, hogy ilyenkor hatásos egy bőségrituálé, éppen ezért a legtöbb szakember rituálé-naptára megtelik. Itt nálunk viszont még van pár szabad hely erre a jeles napra, hívd mielőbb Ágnest a 06 90 633 991-es számon (485Ft/perc)!

betegségek lelki okai

Március 31. – Telihold a Mérlegben, ami komoly szerencsét jelez előre, ha a Mérleg jegyben születtél, vagy az aszcendensed Mérleg, esetleg valamelyik fontos bolygód a Mérleg jegyében állt születésed pillanatában. Érdemes megismerned saját születési horoszkópod, hiszen ez a nap, komoly szerencsét is hozhat számodra! Hívd Lunczer Juditot a 06 90 633 991-es számon (485Ft/perc), kérd születési horoszkópod, hogy tudd, hogy milyen viszonyban állsz a Mérleg jeggyel!

 

Szerencsejátékozol, de sikertelenül? Akkor itt az idő, hogy megtudd, mikor van a te szerencsenapod! Légy bátor és ragadd meg a szerencsédet! Hívd Eta jósnőnket vagy Rycardót a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik személyes szerencseszámaidat is átadják!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hozzászólások lezárva