Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Márciusban születtél? Olvasd el szülinapi ingyen jóslatunkat!

Dátum: 23.02.2018

Ha márciusban születtél, akkor örömmel fogadod ezt az ingyen jóslást, hiszen te egy örök optimista vagy, aki mindenért hálás, amit a sorstól kap, és akinek nagyon nehéz elvenni a jókedvét. Hiszel önmagadban és hiszel az emberekben is, ezért van nagyon sok igazán jó barátod. Jól bánsz az anyagiakkal és szeretnél gazdag lenni, de erre majd bővebben kitérünk az ingyen jóslás során.

 

Kattints IDE, hogy megtudd, mennyire vagy gazdagságra ítélve a csillagjegyed szerint!

Óvatosnak kell lenned, mert a Hamisság kártyalapja kijött a környezetedre. Ez azt jelenti, hogy van körülötted egy olyan személy, akit a bizalmadba fogadtál, de ő nem méltó rá és hátba támad téged. Sürgősen rá kell jönnöd, ki ez a személy, és ha másként nem megy, kérdezd meg kiváló látónkat, Xalent a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!

 

Figyelj a párodra és a kapcsolatotokra, hogy merre tart, mert könnyen lehet, hogy egy harmadik személy ólálkodik körülöttetek. Meg kell erősítenetek a kapcsolatotokat, hogy senki és semmi ne választhasson titeket szét!

Ha már régóta vannak párkapcsolati gondjaitok, akkor kérj egy szerelmi mágiát is Xalentől a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), ami azonnal segíthet, ebben is profi! De megnézheti akár azt is, hogy érdemes-e megmenteni a kapcsolatot, vagy inkább engedd el a párod, mert egy sokkal jobb érkezik majd helyette!

 

Alkalmazd Mihály arkangyal védelmi imáját IDE kattintva, ha úgy érzed, rossz erők lengenek körbe! 

 

A munkahelyeden kisebb torzsalkodásokra számíthatsz, de semmi nem veszélyezteti a jelenlegi állásodat. Előrelépés lehetősége csak szeptemberben látszik, de addig is kaphatsz egy jobb ajánlatot egy másik helyről, amin érdemes lesz elgondolkodnod. Mindig figyelj arra, hogy olyan munkát válassz, amely lehetővé teszi a küldetésed beteljesítését.

 

ITT megtudhatod, van-e most fontos küldetésed, melyet mielőbb teljesítened érdemes!

 

ezoterikus kalendárium

Az egészségügyi állapotod olyan lesz, mint az időjárás, ezért, ahogy beköszönt a tavasz, az egészségügy panaszaid is eltünedeznek. Bár tünetmentes leszel, az nem jelenti azt, hogy egészséges is. Mindenképpen menj el egy kivizsgálásra, hogy megnyugodj, hogy minden rendben van.

Az ingyen jóslás szerint még, szerencsejátékon kisebb nyereményeid lehetnek, de ha valamilyen versenyre jelentkezel, azt jó eséllyel fejhosszal nyered meg! Ha viszont mégis a lottón szeretnél nagy összeget bevonzani, hívd jósaink egyikét, vonalunkon a legerősebb lottó mágiát kaphatod meg!

 

Teljes körű jóslást szeretnél? Nem elégszel meg a fél információkkal, és tudatosan akarod építeni a márciusi hónapodat? Itt az alkalom, hogy hívd Kamillát vagy Lunczer Juditot a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), és segítséget kérj tőlük!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*