Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

marton-nap

Márton-napi rituálék

Dátum: 11.11.2014

Bőség tolla:

 

A bőség tolla olyan rituálé, amely abban segít minket, hogy napjaink sikeresek legyenek, az elkövetkezendő egy esztendőben, a következő Márton napig. A siker, a múltban egyenlő volt a bő terméssel, ami napjainkban jó munkát, jó fizetést, de akár komoly állandó szerencsét jelent. A rituálé nagyon komoly, elég nehéz elvégezni, ezért segítség nélkül nem érdemes belevágni.A régi emberek sem maguk végezték el, erre a célra az úgynevezett vajákos embert, vagy táltos segítségét kérték. Minden faluban volt olyan, aki értette a gyógynövényeket, aki látta azt, amit más halandó nem láthatott.

 

Bőségre vágyik? Szeretné tudni, hogyan érheti el? Kérdezze az angyalkártyát ITT!

 

Márton napja és a liba teljesen összenőttek, így a bőség rituálénak is a legfontosabb eszköze, maga a Liba toll.  A tollat feketére kell festeni, ezzel szimbolizálva azt, hogy a Liba szerepe Szent Márton életében nem volt éppen pozitív, hiszen elárulták Márton rejtekhelyét. A fekete toll jelképezi a sötétséget, amely egész évben vár reánk, a veszélyeket, amelyeket el kell kerülnünk. Miután a tollat feketére színeztük – ami azért nem lesz teljesen fekete, hiszen szénporral kell ezt tennünk, tehát inkább szürkés lesz – jön a gyertyagyújtás. Ekkor el kell ismételnünk a következő szöveget. „Fényt gyújtok az éjnek, hogy ne felejtse el, a Napot. Fényt gyújtok a rossznak, a sötétségnek, hogy tőlem távol maradjon. Fényt gyújtok a földnek, hogy áldásában engem éltessen.

 

Kattintson IDE pár pénzbevonzó tippért!

 

márton nap, rituálé, mágia, pénzbevonzás, libator

 

Miután ez meg van, át kell gondolnunk a múlt bajait, a tanácsadónkkal beszélnie kell arról, hogy mi történt Önnel, milyen negatív hatások érték és mit szeretne elérni a jövőben. Ezt egy égő gyertya mellett teszik, amely a fény útját jelképezi, tehát az égiek már figyelni fognak arra, amit elmond. Ha minden megvan, a következőt fogják elmondani a gyertya mellett: „Feláldozom a rosszat, a szegénységet, a szomorúságot a keserűséget, feláldozom őket, eldobom, mint Liba a tollát.”

A tanácsadónk ilyenkor a tollat elégeti, majd és elmond Önnek egy pár dolgot, amit egy papírra kell felírnia. Ezeket nem írom ide, hiszen ez mindenki esetében más lesz. Ezt papírt egy éven keresztül kell őriznie, egészen a követező Márton napig, amikor meg kell ismételni ezt a rituálét. A papíron legyen rajta a dátum, mert ezt rituálét Márton napja után 21 napig lehet elvégezni.

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

 

Az Egy szerencse rituáléja:

 

Az egy szerencse rituáléja nagyon egyszerű Márton napi titkos rituálé, amelyet ebben az időszakban nagyon sokan szeretnek kérni. A rituálé nagy szerencse bevonzására alkalmas, de ehhez, fontos, hogy minél több ember együttes koncentrációja segítse az Ön egy Szerencse rituáléját. Régen ebben nagyon sokat segített a falukőzesség, mikor összetartoztak az emberek. Minél többen mondanak Önért el egy szöveget hétszer, annál erősebb lesz a rituálé. Ez a Márton napi rituálé nem csak szerencsét hoz, de össze is köt minket. Ha nagy közösségben van, elvégezheti ezt, bár nem jellemző, hogy erre bárkinek is adódhat lehetősége.

 

Xalen, kód 453, atlantiszi mágia, legjobb jósnő, párkapcsolati tanácsadás

A legtöbb rituálé amely a múltból maradt ránk, arra épít, hogy összetartanak az emberek. Régen a faluközösség jobb volt, most az emberek elfordulnak egymástól, úgy élnek egymás mellett, hogy nem is ismerik a szomszédjaikat. Ez már nem kedvez az ilyen rituálékban, de kihalni még nem haltak. Szerencsére a mi vonalunkon ezzel nincs gond, hiszen nagyon sok tanácsadónk van. Tanácsadóink mindegyike el fogja mondani azt az áldást Önért, ami szükséges az egy szerencséhez. Az Egy szerencse rituálé, tehát egyszer hoz szerencsét, de akkor nagyon!

Ez a rituálé a terhes asszonyok rituáléja volt, mert ez jelentette nekik az életet. Gondoljanak csak bele, mennyi anya halt meg a szülőágyon, hány gyermek született halva, míg nem volt ennyire fejlett az orvostudomány. Bizony, ezen legtöbbször csak is az Egy szerencse rituáléja tudott segíteni, már ahol ismerték azt. Jelenleg az egy szerencsét nem szüléshez szokták kérni, hanem anyagi bajok megoldására.

Tamara, 513 kód, asztrológus, kártyajós, mágiák

Bizony, az Egy szerencse, lehet akár maga a lottó ötös is, hiszen csak egyszer legyen szerencséje. Legalább ötven embernek el kell mondania az áldást, amelyet Ön együtt fogalmaz meg a tanácsadójával, akit hív vonalunkon. A rituálé csak akkor segít, ha Ön is segít, tehát három ügyfelünk áldását kell elmondania hétszer, akik nevét nem adjuk meg, csupán az áldások szövegét. Így hozzávetőlegesen minden egyes hívónk, aki kéri ezt fantasztikus rituálét. A Rituálét Luca napjáig kérhető. Az áldásba mindenképpen bele kell fogalmazni Szent Márton nevét!

 

Szeretné, hogy a szerencse és a pénz folyamatosan áramoljon az életébe? Először mindenképp bizonyosodjon meg arról szakembereink által, hogy nincs Önön semmilyen negatív erő, majd kérjen egy szerencse- és pénzmágiát Márton napon, Tündér Lilitől vagy Boszi Katától a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), és siker nem marad el!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*