Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Medárd napi bőség mágia, ami sok pénzt hozhat!

Dátum: 08.06.2018

A szerencseszámok különösen nagy jelentőséggel bírnak Medárd napján. Medárd napja egy rendkívül erős nap a bőség- és szerencse mágiák elvégzésére. Éppen ezért, fontos, hogy erre a napra ismerd a szerencseszámaid! Június nyolcadika, bizony egy olyan nap, amely hosszan kihat az utána következő időszakra.

Ezen a napon a néphagyomány esőt vagy szárazságot jósolt csupán, a Medárd napi időjárásból.

Bőség vagy szegénység, most csak rajtad áll majd! Hogy ismerd szerencseszámaid, hívd Etát a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), és kérd a szerencseszámokat a személyes horoszkópod szerint!

ezoterikus kalendárium

Medárd napján nem csak a szerencseszámok miatt van jelentősége a születési dátumodnak. Bizony már korábban is írtunk arról, hogy a születési dátum számtalan információt hordoz.

ITT például születési dátumod alapján kiderítheted, mit rejteget a közelebbi jövőd!

Nem árt meghatározni a horoszkóp segítségével előre azt sem, hogy melyek is lesznek a szerencsenapjaid a jövőd során.

Medárd napja méltán foglal el helyet több, milliószoros erővel bíró nap között. Ahogy a tízmilliószoros napok hatékonyan működnek, éppen olyan jó nap Medárd napja is.

A tízmilliószoros napokról ITT olvashatsz, tudd meg, hogyan vonzhatod be, amit szeretnél!

 

Különlegessége még ennek a napnak, hogy lehetőség van bizonyos elemeket beépíteni a sorsunkba. Ilyen lehet a szerencse is, amire ha szükséged van, akkor most szert tehetsz rá, nem is kevésre. A sorsfordítás nem csak a sorsvonal segítségével működhet, hanem akár sejt szinten is beléd kódolható a szerencse.

as_aurethiel_530

Ezzel kapcsolatban ITT bővebben is tájékozódhatsz! 

 

Amennyiben szerencsére van szükséged, mos bizony ezen a napon akár egy életre magadhoz kötheted a szerencsét! Nem kell mást tenned, csak kérned egy Medárd napi mágiát Zeusztól vagy Marcus Mágustól a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), amely igényeidhez mérten lesz kialakítva!  

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*