Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

vilávége

MEGHÖKKENTŐ! A természet fellázadt, tényleg itt a világvége?

Dátum: 13.10.2016

A világvégét rendszeresen, szinte évente megjósolják vagy valami ősi civilizáció (lásd Maják) előrejelzése alapján, vagy híres jósok (pl. Nostradamus) írásaiból következtetnek az idők végezetére.

 

IDE kattintva olvashatsz világvége jóslatokról!

Különböző egyházak és szekták a Bibliában vélik felfedezni a világvégére utaló jeleket és dátumokat, de hol lehet az igazság?

Valóban fenyeget minket a világvége?

 

Ha az összes eddigi jóslat és világvége elmélet közös elemeit vizsgáljuk, akkor azt a következtetést vonhatjuk le, hogy a Föld egyszer valóban megsemmisül, még ha a bolygó nem is, de a lakói minden bizonnyal eltűnnek majd a Föld felszínéről.

 

Az ember ma már mindent tud és mindent lát, számítógépeken követhető, hogy mi zajlik a világűrben, a föld alatt, mikor várható vihar, meteor becsapódás és földrengés. Sokan azt gondolják, a tudomány mai állása szerint kézben tartjuk a Földön zajló folyamatokat, így a világvége eljövetele, vagy annak megakadályozása is csak rajtunk múlik. Mégis vannak olyan jelenségek és képződmények, amelyekre a tudomány mai állása szerint nem tudjuk a magyarázatot.

IDE kattintva olvashatsz erről!
világvége

 

Világvége közeledtére utaló események a közelmúltban

 

Ha a Bibliában megírt világvégét vesszük alapul, akkor már jó ideje jöhetne a vég, hiszen a Földön a kapzsiság és a hatalomvágy erősebb, mint a szeretet, a legtöbb embert önös érdeke vezérli és sokan fordulnak szembe Istennel, a vallással és az egyházakkal.

Az első jel, amely azt mutatja, hogy közeledik az utolsó óránk, az egyre gyakoribb földrengések, amelyekről szinte az utolsó pillanatban értesülnek a szakemberek, és nem tudják értesíteni az érintetteket időben.

A közelmúltban (Amatrice, Olaszország, 2016.09.24.) egy 6,2-es erősségű földrengés 300 halálos áldozatot követelt egy egészen kicsi városban, Olaszországban.

 

Hátborzongató történetekről, megmagyarázhatatlan jelenségekről ITT olvashatsz! 

 

A második jel, amely a világvégét vetíti elő, a hurrikánok és a tornádók számának növekedése és ezek pusztító erejének a feltarthatlansága. Például a közelmúltban a Floridán végigsöprő Matthew hurrikán szintén 300 halálos áldozatot követelt.

A harmadik jel a vulkánok hirtelen és váratlan kitörése. Májusban Szumátrán, Indonéziában tört ki váratlanul egy vulkán, rengeteg embert és állatot maga alá temetve.

világvége

Magyarország is veszélyben van

 

Ha arra gondolsz, hogy Magyarországon nem kell tartanod sem tornádótól, sem földrengéstől, sem pedig vulkánkitöréstől, akkor sajnos tévedsz.

A globális felmelegedés bármikor lehetővé teszi, hogy tornádók söpörjenek végig Európán, vulkánért sem kell messzire menni, hiszen Budapesttől mindössze 60 km-re fekszik a Putikov szlovákiai vulkán, amely bár nagyon régen tört ki utoljára, az MTA kutatócsoportja szerint a felszín alatt bármikor kialakulhat az az anyag, amely 100 ezer évvel ezelőtt okozta a vulkán kitörését, és pillanatok alatt a felszínre törve eltüntetheti Budapestet Európa térképéről. Erdélyben is létezik hasonló hegység, és ha eljön a nap, akkor a jóslat szerint akár láncszerűen, a Föld minden pontján egyszerre léphetnek működésbe vulkánok, földrengések, pusztító viharok, tornádók, ezáltal teljesen megsemmisítve a földi életet.

 

Egyre több negatív esemény történik az életedben? Szinte nincs olyan nap, amikor ne történne veled valami lehangoló és szörnyű? Ha a válaszod egyértelmű igen, akkor hívd fel Zeusz vagy Norbert jósokat a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), mert nagy eséllyel sorscsapás áldozata lettél, és el kell távolítani rólad!

Elérhetőek szakembereink külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*