Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

párkapcsolati jóslás

Megismerkedésetek dátuma mindent elárul a kapcsolatotokról!

Dátum: 26.10.2016

Megismerkedésetek időpontjából megtudhatod a kapcsolatod sorsát egy párkapcsolati jóslás során.

A numerológia iránt érdeklődők már jól tudják, hogy minden számnak rezgése, tulajdonsága, és jelentése van. A számmisztika még a szerelmi életedre is hatással van. Megismerkedésetek dátuma nagyon fontos kettőtök életében, mivel azon a napon találkoztatok először.

Ahhoz, hogy párkapcsolati jóslást tudj végezni, össze kell adnod a dátum összes számát mindaddig, amíg egy egyjegyű számot nem kapsz.

Példa: 2010.09.22.

2+0+1+0+0+9+2+2=16

1+6=7

Nem bízol a párodban? A keresztneve mindent elárul! Kattints IDE!

 

1-es

Ez a szám szerelmi szempontból akár veszélyes is lehet, mivel az 1-es szám az önálló személyiség, az egyén száma. Ennek a számnak a rezgése sok esetben azt eredményezi, hogy a szerelmesek nem lesznek egy pár sokáig. Orvosolható azonban ez a számmisztikai jelenség, ha elég teret hagytok a másik félnek, és nem akarjátok megvonni minden szabadságát már a kapcsolat elején.

2-es

Ez a szám szerencsés, mivel az emberi kapcsolatokat és megfelelő kommunikációt jelez a szerelmesek között. A kapcsolat minden síkján nagyszerűen tudtok működni, mivel egy jól működő párkapcsolat alapja a megfelelő kommunikáció, ami nálatok szerelmi mágia nélkül is jelen van.

Mindaddig, amíg a szerelem jelen van a kapcsolatban, nincs előttetek lehetetlen.

3-as

Ez a szám a szerencse és a kreativitás száma. A numerológia szerint egy változatos, szerencsés fordulatokban gazdag kapcsolat lehet a tiétek. Ötletekben nincs hiány, ezért mindig számíthattok a másik fél meglepetéseire. Unatkozni nem fogtok ebben a kapcsolatban. Figyeljetek oda azonban, mert egy számító és rosszindulatú harmadik személy megpróbálhatja szétrombolni ezt az összhangot.

párkapcsolati jóslás

Nem tudod, mi kell a jól működő kapcsolathoz? IDE kattintva egy igen őszinte párkapcsolati jóslást olvashatsz!

 

4-es

A 4-es férfias szám a numerológia szerint, erőteljes energiákat hordoz. Amennyiben megismerkedésetek dátuma alapján ezt a számot kaptad, kapcsolatotokban a másik fél lehet a meghatározó, de ez nem a te elnyomásodban mutatkozik meg. A férfias, erőteljes energiák inkább az egész kapcsolatra vonatkoznak, tehát ez a szerelem minden akadályt és nehézséget képes leküzdeni, a párkapcsolati jóslás alapján. Az egésznek az alapja a kölcsönös szerelem és egymás tisztelete.

5-ös

Ez a szám a pörgés és mozgalmasság száma. Ebben a kapcsolatban sosem unatkoztok. Rengeteg utazással, programokkal és közös együtt töltött idővel teszitek teljessé a szerelmet. Amennyiben ezt eddig nem tapasztaltátok, akkor mindenféleképpen változtatnotok kell a mozgalmasság irányába, mert a Ti kapcsolatotoknak erre van szüksége, ahhoz, hogy megfelelően működjetek.

Szeretnél egy életre szóló, boldog kapcsolatot? Kattints IDE!

párkapcsolati jóslás

6-os

Ez a szám a legharmonikusabb erőket viseli, tehát, ha ez a ti számotok, igazán szerencsésnek mondhatjátok magatokat. Párkapcsolatotok minden egyes részében jelen van az összhang és a harmónia. Nem szabad elfelejteni azonban, hogy erre a sorsszerű boldogságra és harmóniára vigyázni kell. A felbukkanó konfliktusokat és akadályokat még az elején orvosolni kell, mert semmi sem tarthat örökké, ha nem vigyázunk rá megfelelően.

7-es

Ez a szám a numerológiában a nagy szerencse és a szellemi energiák száma. Ha ez a számotok, akkor nálatok a nagy beszélgetős estékre szükség lehet. Ez a sorsszerű adomány biztosítja a nagy szerencsét nektek. Figyeljetek arra, hogy ez ne változzon meg. Ha később mégis változás történne, és csak a nap legfontosabb eseményeit osztanátok meg egymással, az sajnos a kapcsolat kihűlését és egyben végét is eredményezheti.

8-as

A 8-as a végtelen, a bőség és a siker száma. Amennyiben ez a ti számotok, az rengeteg szerelmet és hosszú, boldog kapcsolatot mutat. A megismerkedésetek dátuma ugyanis a kapcsolatotokat a végtelen felé irányítja. Nem csak kiegyensúlyozott szerelmi életetek lehet, de egymás mellett öregedhettek meg.

9-es

A 9-es szintén a kiegyensúlyozottság, a szeretet, és a harmónia száma. Akinek ez a szám jön ki, szerencsésnek nevezheti magát. Minden adott a sors által ahhoz, hogy boldogok, kiegyensúlyozottak legyetek együtt. Nem szabad azonban hátradőlni, mert minden kapcsolatban lehetnek nehézségek. Vannak olyan esetek is, amikor még a karmikus szerelmi kötelék sem képes életre szóló kapcsolatot kovácsolni.

Keresed a társad? Régóta vágysz egy komoly kapcsolatra, ami teljessé teszi az életed? Ha igen, és szeretnél kiegyensúlyozott, harmonikus párkapcsolatot, akkor Virág vagy Nero jósokat keresd a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), és bevonzzák az életedbe, ráadásul személyre szabott párkapcsolati jóslást kaphatsz!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*