Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

igaztortenet1

Megtörtént igaz vallomás, egy 500.000.-Ft nyereményről!

Dátum: 10.12.2014

Egy ideje gondolkodtam azon, hogy ezt a történetet megosszam-e Önökkel? Végül megszületett a végső döntés, amit itt olvashatnak. 1996 óta dolgozom, mint diplomás asztrológus és különleges emberekkel, életekkel találkoztam, mely jelenleg is így van. Amit most leírok, ez a beszélgetés 2014. október második felében történt köztem és egy hívó között az ASZTRO-SHOW élőadása alatt.

Egyik visszatérő hívóm, Katalin (… 02.19.-én született, kisgyermekes anyuka és feleség) berobbant a vonalba, és csak ezt ismételgette, visító hangon. „Lunczer Judittal beszélek, 935-ös kódon a Lunczer Judittal szeretnék beszélni.” Próbáltam kivárni azt a pillanatot, amikor levegőt vett a hölgy, és közöltem, én vagyok Lunczer Judit, velem beszél.

Lunczer Judit, 935 kód, asztrológus, asztrológia, legjobb jós, jósnő

Katalin: „Nyertem, nyertem, Juditka köszönöm, 500.000.-Ft nyertem az Ön segítségével, csak azért telefonáltam, hogy megköszönjem. Velem soha nem történt még ilyen.

 

Én: Köszönöm a visszajelzést, már nem az első ilyen örömhír, amivel szembesülök, de szeretném megkérdezni, kivel beszélek és röviden, ha elmondaná, mikor és milyen ügyben kérte a tanácsomat?

 

Katalin: „Bocsánat… és már hadarta is a nevét, az adatait és a történetet.

( Én csak hallgattam Őt, egyre ismerősebb lett a hangja és ugrottak be az előzmények.)

 

Katalin: Juditkával szeptember elején beszéltem, és a horoszkópomból azt látta, rokonságon belüli összekuszálódott, elmérgesedett viták vannak. Kértem segítsen rajtunk, és nézze már meg, nem valami rontás, vagy mágia áldozatai lettünk, mert hallottam ilyenről már a TV adásaikban. Ön valamilyen ingát emlegetett, bevallom én Kingát értettem, de a lényeg, végzett pár perces tisztítást és közben, ahogy beszélt hozzám, kezdtem megnyugodni és tudtam figyelni szavaira. Kérte még aznap, legkésőbb másnap ezt és ezt végezzem el a lakásban, és csak legyek türelmes és nyugodt. Majd kezdjek bízni magamban is! Úgy éreztem pár nap múlva, hogy velem mostantól csak jó dolog történhet. Megvettem a szokásos kaparós sorsjegyem, elképzeltem nyerek, és terveztem, hogy fogom a férjemnek elmesélni…Majd jött a valóság, és ott álltam a NEM NYERT sorsjeggyel a kezemben. Látszódhatott az arcomon, hogy mire számítottál TE…,amikor az eladóhölgy közölte velem. Nehogy széttépje, most a nem nyert sorsjegyet be lehet küldeni és sorsoláson vesz részt. Nem sok kedvem volt már semmihez, de meggyőzött, adjak egy esélyt magamnak. Akkor aztán eszembe jutott Juditka, hogy most majd kiderül az a tisztítás és védelem, amit csináltunk, és hogy bízzak magamban, mire lesz jó?

Lunczer Judit, 935 kód, asztrológus, asztrológia, legjobb jós, jósnő

Október 2.-án értesítést kaptam, hogy kihúzták a sorsjegyemet és 500.000.-Ft-ot nyertem. Október végén a kezemben volt az összeg!

Köszönöm Önnek, kollégáinak és köszönöm azoknak, akik az ASZTRO-SHOW TV adást biztosítják nekünk. Továbbá minden hitetlenkedőnek azt üzenem, éljék át azt az örömöt, amit én, és ezáltal a családom. Visszaadták a hitem és a tartozásunkat is rendeztük a rokonság felé.

 

Köszönöm személy szerint a visszajelzést Katalinnak, és keressenek minket. Úgy a képernyőről ismert műsorvezetőinket, mint az ASZTRO CENTER munkatársait, akiket adáson kívül is elérnek velem együtt, a nap 24 órájában! Szeretettel: Lunczer Judit asztrológus a 935 kódról.

 

 

Hagyj hozzászólást

*