Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Melyik 3 csillagjegynek lehet nagy NYEREMÉNYE augusztusban

Melyik 3 csillagjegynek lehet nagy NYEREMÉNYE augusztusban?

Dátum: 22.07.2017

Ha már az összes pénzmágiát elvégezted, betéve tudod a szerencsés napjaidat és arra vársz, hogy a szerencse bekopogtat a szobád ajtaján, akkor rossz hírem van a számodra.
A szerencse nem mindenkihez látogat el ezen a nyáron, és főleg nem nagy nyeremény formájában.

Ha mégsem tudod a szerencsenapjaidat, ITT kiderül, hogy ebben az évben melyek a legjobb időszakaid a szerencse megragadására és pénzmágia elvégzésére!

Zeusz

Ha a kivételezett 3 csillagzat alatt születtél, akkor viszont nagy nyereményed lehet, akár főnyeremény is ütheti a markod!
Ha nem vagy a felsorolt csillagjegyek között, akkor se csüggedj, inkább hívd Xalent a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy a titkos szerencse mágiája segítségével neked is segíthessen nagy pénzhez jutni!

A három szerencsés, akiknek egy pénzmágia segítségével augusztusban nagy nyereménye lehet: az Oroszlán, a Bak és a Skorpió.

Oroszlán

Oroszlán jegy

Ez a te hónapod amúgy is, hiszen valószínű, hogy ebben a hónapban ünnepled a szülinapod és mindig te csapod a legnagyobb bulit, kenterbe verve az összes többi csillagjegy ünneplési szokásait. Mesébe illő hetedhétországra szóló dínom-dánom lesz a portádon, és ha megengedheted magadnak, akkor bizony mindenki a vendéged ezen a napon. Az a jó hír, hogy ebben a hónapban még egy nagy nyeremény is állhat a házhoz, ezért kérj a barátaidtól egy-egy sorsjegyet ajándékba. Ne lepődj meg, ha ott lapul a nagy nyeremény az egyik ajándék sorsjegyen! Előtte kérj egy pénzmágiát és egy lottó blokk oldást Jós Katitól , hogy minden olajozottan működjön és a profécia beteljesülhessen!

Olvasd el a karrier horoszkópod is ITT , hogy fel tudj készülni minden lehetőségre!

Bak

Bak jegy

Ha eddig spórolgattál, akkor most érdemes feltörni a malacperselyt és sorsjegyet vagy lottószelvényt vásárolni, mert ha valamikor igen, akkor most neked áll a zászló. Addig kell ütni a vasat, amíg meleg, tartja a mondás és most igazán meleg a helyzet is, a vas is, ki kell tehát használni! A szerencsét dézsával zúdítja a fejedre Fortuna , hiszen a szerelemben is nagy pozitív változásra számíthatsz. Ne felejtsd el megkérdezni Elizátók , hogy pontosan melyik sorsjeggyel játssz és milyen napon! Ha a pénzmágiáját elvégezted, a többit bízd az égiekre!

Skorpió

Skorpió jegy

Általában megszoktad, hogy te vagy a figyelem középpontjában, ezért lehet, hogy nehezedre esik, de most néhány napra félre kell vonulnod. Augusztus nagy változást hoz az életedbe, de erre fel kell készülnöd lelkileg is. Öltözz gyakran a kedvenc színedbe, mert ez segít a meditációban és a lelki felkészülésben.

Ha tudni szeretnéd, mit jelent a kedvenc színed és mit predesztinál az életedben, kattints IDE a részletekért!

Meditálj minél többet, mert a nagy nyeremény nagy felelősség is egyben. A legvalószínűbb, hogy valamilyen tippelős játékon nyerhetsz, de inkább hívd Ágnest , aki elmond minden részletet, és elvégzi neked a pénzmágiát is, kérd még a tízmilliószoros nap előtt!

Akkor se búsulj, ha nem tartozol a felsorolt 3 szerencsés csillagjegy közé, mert az még nem jelenti azt, hogy neked augusztusban nem lehet nyereményed. Van ugyanis néhány különleges kiválasztott, akit egyszerűen hívjunk csak a sors kegyeltjének. Ők azok, akiknek megjelenik a 7-es szám legalább kétszer az okmányaikban. Ha a te okmányaidban megjelenik a 7-es, akkor hívd tanacsadóinkat , hogy elmondják a részleteket a várható nyeremény lehetőségéről!

szerencseszam_rtl_cikkbe

Kérj Jós Kati vagy Eliza jósnőktől nagy nyeremény bevonzó mágiát és augusztusi személyre szabott szerencseszámokat a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)! Ne érd be kevéssel, ha lehet több is!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*