Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Melyik a te mágikus szerencsehozó köved 2018-ra?

Dátum: 23.03.2017

A szerencsét hozó követ többféle szempont alapján érdemes kiválasztanod. Tudnod kell, minden embernek más és más szerencse kő jön be, sőt, kövek között is tudnod kell megtalálni az igazit, amelyet te magad választasz ki, csak nem mindegy, hol és mikor teszed ezt. Lehet egy túrázás alkalmával találod meg, de lehet az is, valahol, vagy valakitől kapod. Abban az esetben viszont, ha nincs lehetőséged találni egy szép és számodra sokat jelentő követ, érdemes segítséget kérned.

 

Végezd el azt a gyertyamágiát, ami szintén szerencsét hozhat! Kattints IDE!

 

Kőhöz juthatsz vásárlás útján is, amiből igen szép és hasznos szerencse kő lehet. Nagy szerepe van egy ilyen eszköznek a pénzmágiánál, szerencse mágiánál, ezért érdemes megtalálnod a szerencse köved. A meghatározáshoz szükség van az asztrológiai képre, amihez a te pontos születési adataidra van szükség. Mellette kell egy kártyakép, amely rámutat a lelki sajátosságokra. A tanácsadó kérdéseket tesz majd fel neked, a kártyakép miatt, tudni akarja, mi igaz és mi az, amit tévesen láthat a lapokban. Ezek után már tudni fogja a lelki alkatodhoz leginkább illeszkedő követ, amely nagy szerencsét hozhat neked a jövőben.

szerencse kő

 

A szerencsét hozó követ használhatód munkahelyi sikerekre. Ilyenkor annyi a dolgod, hogy a követ munkába magaddal viszed és az mindig segítségedre lesz. Különösen jó ez, ha veszélyes a munkád vagy éppen nagy a harc az előreléptetésért, esetleg a maradásért. Amennyiben erre akarod használni a szerencse kő hatását, a beavatásnál ezt mindenképpen figyelembe kell venni!

 

ITT 5 olyan pénzmágiát találsz, melyek valóban működnek!

 

A szerencse kő használható pénzügyi szerencséhez is. Ez akkor jó, ha üzletelsz, vállalkozó vagy, vagy éppen tőzsdézel. Ilyenkor a kőnek mindig a közeledben kell lennie és sokszor kell a kezedben fognod. Nagyon sok menő üzletember rendelkezik ilyen kővel. Amennyiben erre van szükség, ezt is a beavatásnál figyelembe kell venni.

 

Nyereményeket is vonzhatsz be a szerencse kővel. Ilyenkor nálad kell, hogy legyen, ha nyeremény mágiát végzel, illetve kezedbe kell fogni a követ, mikor nyeremény meditációt végzel. Nagyon sok komoly nyertes van, akik szerencse követ használtak, amelyet egy tanácsadó határozott meg neki, illetve végezte el a kő beavatását.

szerencse kő

Mi is az a beavatás, teszed fel joggal a kérdést. A beavatás nem más, mint az a folyamat, amitől szentté lesz a kő, azaz telítődik lélekkel. A kőnek így szinte saját tudata lesz, ezért a beavatás után nagyon vigyáznod kell rá, hiszen lelked egy darabját hordozza majd a kő. Az igazi beavatás nem könnyű, készülni kell rá, ezért csak is egy tanácsadóval előreegyeztetés után tudjátok elvégezni. Beavatás előtt mondd el, mire kell a kő, hiszen nem mindegy, milyen célból is szentesedik a mágikus eszköz.

 

Tehát ha tudni szeretnéd, melyik is a te köved, már csak tárcsáznod kell, ahol a megtalálásához is segítséget kapsz. Ahogy meg van a szerencse köved, azt be kell avattatni egy rituáléval, amelyet szintén nálunk tehetsz meg a legnagyobb biztonsággal!

 

Nagy szükséged lenne szerencsére? Szeretnél személyre szabott szerencse követ, amelyet beavattak az univerzum energiáival? Készíts ki egy követ, amellyel kapcsolatban úgy érzed, szerencsét hozhat, és hívd fel Virág vagy Amarita jósnőket a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik beavatják neked!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*