Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

csillagjegy

Melyik csillagjegy hazudik a legjobban?

Dátum: 16.09.2016

Áruld el a csillagjegyed és én megmondom, milyen ember vagy – álltja David Cohen híres asztrológus és asztrofizikus. Cohen-nek igaza lehet, hiszen csillagjegyünk szinte minden alapvető tulajdonságunkat meghatározza, többek között az igazmondásra való hajlandóságot is befolyásolja. Köztudott, hogy vannak, akik egy kisebb füllentésbe is belepirulnak, mások meg lehazugozzák a csillagokat az égről, mégis mindenki hisz nekik.

 

A Levegő jegyűek, vagyis a Mérlegek, Ikrek, Vízöntők elegánsan hazudnak. Gazdag fantáziájuk segítségével olyan ügyesen hazudnak, hogy még ők maguk is elhiszik a történetet. Ha hazugságon akarod csípni őket, akkor kérdezz rá valami teljesen jelentéktelen apró részletre. Itt majd láthatod, hogy zavarba jön-e, mert ha igen, akkor biztos lehetsz benne, hogy a történetből egyetlen szó sem igaz. A Vízöntő csillagjegyek nehezen dolgozzák fel a múltbéli traumákat és sokszor emiatt a hazugságot védekezésként használják, módosítva olyan múltbéli eseményeket, amelyekre nem  szívesen emlékeznek vissza.

Ha Neked is hasonló problémád van, olvasd el vonatkozó cikkünket ITT!

csillagjegy

A Víz jegyűek, a Rák, Skorpió, Halak csillagjegyek a féligazságok nagy mesterei. Amit mondanak, abban mindig van valami igazság tartalom, de e köré olyan maszlagot képesek felhúzni, és olyan mértékben torzítják az eredeti történetet, hogy sokszor a legprofibb szakember sem tud rájönni, mennyi valóságtartalma van annak, amit mondanak. A hazugságok sosem öncélúak, mindig valakinek segíteni szeretnének vele. Sokszor céljuk mások jobb kedvre derítése, ezért képtelenebbnél képtelenebb történeteket képesek kitalálni.

 

Te is szoktál néha füllenteni, de szeretnél megszabadulni ettől a szokásodtól? Olvasd el ITT cikkünket arról, hogyan élhetsz kiegyensúlyozott életet!

 

A legőszintébbek a Föld jegyűek. Bak, Bika és Szűz csillagjegyű ismerőseid, barátaid nem fognak neked hazudni, csak és kizárólag kegyes hazugságokba mennek bele, olyan dolgokba, amiből ki lehet hátrálni és utólag kimagyarázható. Például nem mondja el teljesen őszintén, miért szakított veled, mert nem akar megbántani.A Föld jegyűek nem jó hazudozók és ezt tudják magukról, ezért nem is szívesen próbálkoznak a valóság ferdítésével előnyökhöz jutni. Ha egy adott csillagjegyű személyről bővebb információt szeretnél, és tudod, milyen színű a szeme, akkor egyszerű a dolgod.

Olvasd el a cikkünket ITT, és máris megtudhatsz minden fontos dolgot róla!
csillagjegy

A Tűz jegyűek a lódítás nagy mesterei. A  Kos, Oroszlán, Nyilas trió bárhol bármikor képes hazudni, ha az érdeke úgy kívánja. Apróbb füllentésbe akkor is belemennek, ha nincs erre szükségük, de úgy érzik, jobb színben tüntethetik fel magukat mások előtt néhány kitalált történettel, végzettséggel vagy tapasztalattal.

Ezeket a történeteket általában nem ők találják ki, hanem valós, mások által megélt dolgokat mesélnek sajátjukként. Annyira szerethetően csinálják, hogy ezért még haragudni sem lehet rájuk.

 

Attól tartasz, hogy a párod nem őszinte hozzád? Egyre csak azt érzed, hogy a hozzád legközelebb álló ember becsap? Nem bízol meg benne, lehet, hogy okkal? Ezo vagy Norbert jósok kétséget kizáróan elmondhatják Neked a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy van-e okod a bizalmatlanságra vagy sem!

Elérhetőek szakembereink külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

A felhasználók hozzászólásai (2)

elisabeta a 25.02.2018

én a nyilas vaGYOK A TÜZ JEGYÜ MIT TUD NEKEM MO NDANI ?

    Asztro Show a 28.02.2018

    Kedves Elisabeta! Személyes horoszkópját jósainktól kérheti a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)! Hívja őket bizalommal! Asztro Show

Hagyj hozzászólást

*