Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Melyik csillagjegyből válik a legjobb apa?

Dátum: 27.09.2017

A csillagjegy olyan, akár egy bélyeg, amelyet születésünkkor kapunk, és rengeteg mindent meghatároz az életünkben és a sorsunkban. Mielőtt párt választanál, neked az is fontos szempont, hogy vajon milyen apa lesz a kiszemelt férfi?

Ha nem tudod eldönteni az alapján, amit eddig megismertél belőle, akkor ellenőrizd le, hogy ott van-e az ő csillagjegye a top 3 legjobb apa között. Ha nincs ott, akkor se csüggedj, hiszen az aszcendens is sokat számít. Kérj egy személyre szabott elemzést Lunczer Judittól a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc) most, hogy megtudd, milyen apa válik abból a férfiból, akit szeretsz!

 

Több pénzre lenne szükséged? Kérd az angyalok áldását IDE kattintva! 

csillagjegy

Vízöntő

Vízöntő jegy

A Vízöntő csillagjegy az egyik legkiválóbb apa, mégis a top 3 apuka közül ő a harmadik helyet foglalja el. Ez elsősorban azért van, mert főleg fiatal korában előfordulhat, hogy a munkát részesíti előnyben és nem a családot. De még ebben az időszakba is, bármilyen kevés időt tölt a gyerekkel, azt az időt tényleg arra szánja, hogy a gyereket jobban megismerje és közel kerüljön hozzá. Fontos, hogy sosem akarja “nevelni” a gyereket, egyszerűen csak szeretni, megismerni és elfogadni őt olyannak, amilyen.

Szeretnéd tudni, hogy neked mikor lesz gyereked, vagy hogy milyen lesz a gyerekeid sorsa? Kérdezd Xalent erről a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!

 

Tudd meg ITT, mely napokon leszel még szerencsés ebben az évben!

 

Bak

Bak jegy

A Bak csillagjegy az egyik legtürelmesebb apa az összes csillagjegy közül. A gyerek szó szerint a feje tetején ugrálhat, mégis van tekintélye előttük. A gyerekek nem félnek tőle, de tisztelik, és ezért neki semmit nem kell tennie. A Bak férfi személyisége magával ragadó, jelenléte nyugalmat áraszt, tekintete biztonságot sugall. Ezért a körülötte tartózkodó gyerekek akkor is jól érzik magukat, ha nem tartoznak a családhoz. A Bak anyagi biztonságra, pontosságra és rendre törekszik. Ez mind egy olyan stabil környezet, amiben a gyerekek jól érzik magukat.

Szeretnéd tudni, hogy a te párod milyen apa/anya lenne? Kérdezd Tündér Lilit a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), tisztánlátóként válaszol!

csillagjegy

Az angyalok most neked is üzennek, vedd át az üzeneted ITT!

Szűz

Szűz jegy

Az összes csillagjegy közül ő a legkiválóbb apa. Nem csak türelmes, de kreatív is, ezért folyamatosan olyan tevékenységeket talál ki a gyereknek, amelyek lekötik, szórakoztatják és egyben fejlesztik is a kicsi képességeit. A gyerekek általában imádják a Szűz férfit, akkor is, ha nem az apjuk.

A Szűz apa mindig emberszámba veszi a gyereket és felnőttként kezeli őket, egy felnőttnek kijáró komolysággal és tisztelettel. Ezzel minden gyereket levesz a lábáról. A gyerekek vele nem szemtelenkednek, ezért a Szűz csillagjegy tanárként is nagy sikereket érhet el. Könnyen irányítja és segíti a gyerekeket, akár többet is egyszerre. Ha Szűz férfit választasz, akkor érdemes legalább 3 gyereket vállalnod, mert mindig tudsz majd kire támaszkodni, ami a gyerekek nevelését, a velük való foglalkozást illeti.

Gyereket szeretnél már régóta, de valami miatt nem sikerül? Virág elmondja neked  a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), mi lehet a megoldás!

 

 

Családi problémák, viták, állandó veszekedések? A kapcsolatotok a padlón van és kilátástalannak látod a helyzeteteket? Itt az ideje, hogy lépj, mert ha nem teszed meg most, akkor lehet már késő lesz! Tündér Lili vagy Edit jósnők megállapíthatják a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), hogy külső erők hatása miatt romlott-e meg a kapcsolatotok! Ha igen, akkor ellátnak védelemmel titeket, aminek köszönhetően lassan, de biztosan megszűnhetnek a kapcsolatotokban az állandó problémák!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*