Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

kívánság mágia

Melyik hónapban születtél? Ez vár rád 2018-ban!

Dátum: 25.01.2018

Január: Ez a készülődés és tanulás esztendője lesz számodra. Nagy fordulópontot a következő esztendő jelent majd számodra, viszont ehhez ebben az esztendőben már fel kell készítened magad. Terveidnek már most meg kell születnie ahhoz, hogy a jövőben meg tudd őket valósítani. Abban az esetben, ha most van szükséged a változásra, hívd Lunczer Juditot a 06 90 633 991-es számon (485Ft/perc), kérj szerencse mágiát! Így változtathatsz sorsodon. Szerelemben az idén, ha januárban születtél, még májusig el kell majd döntened, hogy mit is szeretnél igazán. A szerelmi vonalad rendkívül változékony lehet.

 

Felkészültél a titkokra, melyeket a születési dátumod rejteget? Ha igen, akkor ITT elolvashatod!

 

 

Február: Az idén komoly szerencse érhet, éppen ezért mindig meg kell ragadnod az ezzel kapcsolatos lehetőségeket! A szerencse több módon is érvényesülhet sorsodban. Munkában akár új munkahelyre mehetsz, ami nem csak könnyebb a jelenleginél, de többet is fizet. Amennyiben nincs lehetőséged munkával eleget keresned, hívd Matt Médiumot a 06 90 633 991-es számon (485Ft/perc), kérj nagy szerencse mágiát egész évre! Az irányított szerencsében jobban bízhatsz! Szerelemben viszont párod a nyári hónapokban válaszút elé fog majd állítani. Egészséged egész évben jó lesz, viszont decemberben kerülnöd kell a balesetveszélyes helyeket!

 

Március: Amennyiben márciusi születésű vagy, akkor végre egy csendes és nyugodt esztendőre számíthatsz. Mikor a sors szabadidővel ajándékoz meg, nem szabad azt elfecsérelned, nem mindegy, mire fordítod az időd! Hívd Kamillát a 06 90 633 991-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, hogy tudd majd, mit kezdj a sors ajándékával! Az esztendőben többször is lehet szerencséd, de csak kisebb sikereket könyvelhetsz majd el miatta. Érdemes olvasnod a havi horoszkópot minden hónapban, mert sok fontos üzenetet kaphatsz az égiektől ebben az esztendőben. Szerelemben viszont légy óvatos, amennyiben nincs párod, mert könnyen kaphatsz hamis ígéreteket!

 

Sorsod még elképesztő dolgokat rejteget! Tudd meg ITT, hogy mi mindent!

 

pénzmágia

Április: Lendület, erő és kitartás, siker jellemzik az esztendődet. Munkában viszont megszaporodhatnak a konfliktusaid az év második felére. Már a tavalyi esztendőben is több haragost szerezhettél, csak te nem feltétlenül tudsz róluk. Vigyázz, egyre nagyobb a rontás veszély! Hívd Zeuszt a 06 90 633 991-es számon (485Ft/perc), kérj rontásvizsgálatot és védelmet, a sikereid fényében legalább negyed évente! A szerencse is veled lehet az esztendő folyamán, különösen augusztusban várható egy szerencsés esemény. Szerelemben ne engedj a kétségeknek, inkább hallgass mindig a szívedre!

 

Május: Ha májusi születésű vagy, ebben az esztendőben bizony munkában nem lesz hiány. Ez akkor jó hír neked, ha béred és az elvégzett munka mértéke arányban vannak. Más esetben érdemes elgondolkodnod a váltáson. Lesznek olyan időszakok, amikor képes lehetsz bizonyos problémákat véglegesen felszámolni. Amennyiben van olyan gondod, amit nem vagy képes szerencse nélkül megoldani, hívd Boszi Katát a 06 90 633 991-es számon (485Ft/perc), aki elmondja neked, mikor és hogyan oldhatod meg bajaid! Szerelemben érdemes követned a havi horoszkópod, hiszen rendkívül változatos évre számíthatsz.

 

Június: Könnyű éved sosincs, de ezt már megszoktad. Ami igazán zavar, az az eredménytelenség. Szeretnél végre valamit felmutatni, de úgy érzed, egyre jobban lemaradsz. Nem szabad ebben esztendőben kishitűnek lenned, bíznod kell a jövődben! Amennyiben mégsem lenne elég erős a bizalmad, hívd Megmondót a 06 90 633 991-es számon (485Ft/perc) , kérj kártyajóslást! Szerelemben légy óvatos az év második felében, mert könnyen tévedhetsz majd tévútra! Ebben az időszakban könnyen kaphatsz hamis ígéreteket.

 

Kérd személyes jóslatodat Viola vagy Xalen jósnőktől a 06 90 633 991-es telefonszámon, hogy megelőzhesd az év folyamán fellépő problémákat, és megragadhasd a fantasztikus lehetőségeket pénzszerzésre!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Július: Nem szabad vesztegetned az időd, ebben az évben nagyon komoly siker erők hatnak rád! Az év első felében inkább tanulásban, valamilyen feladat teljesítésében lehetsz nagyon jó. A második felében viszont pénzügyekben vagy munkában lehetsz nagyon sikeres. Szerencséd is lehet, de ehhez nem árt tudnod, hol és mikor kellene játszanod. Hívd Marcus Mágust a 06 90 633 991-es számon (485Ft/perc), kérj asztrológiai elemzést a szerencsédről! Változékony energiák hatnak szerelmi életedre, éppen ezért, nem szabad semmin sem meglepődnöd. Legboldogabb időszakod a december lesz, ilyenkor sok kérdésre kaphatsz pozitív választ.

 

Augusztus: Talán nem ez lesz a te esztendőd, de azért érhetsz el jó eredményeket. Leginkább arra kell figyelned, hogy ne te dolgozz mások helyett! Ebben az évben valahogy sokan lesznek azok, akik szívességet szeretnének kérni tőled. Amennyiben mindenkinek segítesz, megnézheted majd  szerencsédet, mert leszívják az erődet. Ha mégis szerencsét szeretnél ezek után, hívd Violettát a 06 90 633 991-es számon (485Ft/perc), kérd a nagy szerencse mágiát, ami akár csodát is tehet! Szerelemben ne engedd, hogy a kétségek vezéreljenek. Bátran mondd el párodnak terveid, mert így rengeteg időt spórolhatsz majd meg!

 

Kíváncsi vagy, mi vár rád évek múlva? Tudd meg ITT!

as_aurethiel_530

 

Szeptember: Az év első felére sokat ne tervezz, mert munkában nagyon le leszel terhelve. Nem szabad mindent vállalnod, mert a családodnak is szüksége lesz rád. Szükséged lehet pénzre, de könnyen észreveheted, hogy a pénz nem old meg mindent. Ennek ellenére, lehetséges, hogy gondjaid nem filléres nagyságrendűek. Ebben az esetben hívd Tündér Lilit a 06 90 633 991-es számon (485Ft/perc), hiszen a titkos szerencse mágia neked is milliókat hozhat! Szerelemben próbáld partnered meglepni, hiszen mindkettőtöknek igénye van a változatosságra. Ne a múltba révedj, helyette tedd szebbé ezt az egész 2018-as esztendődet!

 

Október: Minél messzebb vagy a tavalyi évtől, annál jobban érzed magad, ami nem véletlen. Ebben az esztendőben már jobb eredményeid lesznek munkában, nem kell tartanod attól, hogy minden megrendül, mint tavaly. Érdemes kérned egy részletest kártyajóslást, hívd Ágnest a 06 90 633 991-es számon (485Ft/perc)! Szerelemben az őszi hónapokban várhatsz nagy változásokat, amelyek miatt elmélyül a meglévő kapcsolatod, vagy megtalálod a nagy Ő-t! Egészséged érdekében, április környékén, vedd komolyan a megfázásokat!

 

November: Az esztendőd első három hónapjában stabilizálódhat munkád, látható lesz számodra, hogy ebben az esztendőben nem kell miatta aggódnod. Gond akkor van, ha anyagi gondjaid nincsenek arányban a kereseteddel. Ebben az esetben is van mit tenned! Hívd Xalent a 06 90 633 991-es számon (485Ft/perc), kérj pénzmágiát, amivel megoldhatod minden anyagi gondod! Szerelemben légy óvatos, mivel munkád és szerelmi életed között gyakran kell majd döntened ebben az esztendőben! Az év második felében viszont partnered veheti át az irányítást, amivel sok teher kerül majd le a vállaidról.

 

December: Nagyon sok erőre lesz szükséged a tavaszi hónapokban, munkahelyeden igen sok feladat nehezedik a vállaidra, de ez, ahogy teret kap a nyár, úgy fog majd enyhülni. Az év második felében viszont nagy esélyed lesz kapni egy csapnivaló munkatársat. Nem szabad itt haboznod, időben jelezd főnöködnek bajaidat! Sorsoddal, ha nem vagy megelégedve, hívd Edit Jósnőt a 06 90 633 991-es számon (485FT/perc), kérd a már sokszor bizonyított sorsfordítást! Szerelemben a nyári hónapok nagyon boldognak néznek ki. Amennyiben télen terveztek egy utazást, biztos lehetsz benne, hogy a téli hónapok is szépek lesznek! 

Hagyj hozzászólást

*