Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

merleg12aszcendens

Mérleg nap és a 12 aszcendens

Dátum: 17.04.2015

Mérleg nap Kos aszcendenssel

 

Remek összeállítás, igaz kicsit heves, de jól illenek össze a jegyek. A Mérleg elképzeléseit, kreativitását és álmait cselekvő energiával tölti fel a Kos, és kellő önbizalmat is ad. A szerelem terén rendkívül szenvedélyessé tesz, ám igen forrófejűvé is. Könnyen és menthetetlenül leszel szerelmes, majd ugyanilyen gyorsan képes vagy kiábrándulni is. Ezen a téren a legnagyobb ellenséged lehet belső nyughatatlanságod, ezért csak is olyan társ illik hozzád hosszútávon, aki képes az érdeklődésedet folyamatosan felkelteni. Egészség terén segít a mozgékonyságban, így az életben végig fiatalos maradsz, energiáidat jól ki tudod használni. A munka és sorsfeladat terén a Kos cselekvő energiáit kihasználva komoly karriert építhetsz magadnak, akár a szépségiparban, a szolgáltatások terén, vagy orvosi pályán is.

 

Mérleg nap Bika aszcendenssel

 

Az összhatás jó, viszont bizonyos hajlamokat felerősíthet a Bika a Mérlegben. Ilyen például a párkapcsolattól való függés, a túlságosan erős birtoklási vágy. Ha stabil párkapcsolatod van, akkor semmi gond, bár időnként hajlamos lehetsz kicsit meghintáztatni a dolgokat, csak hogy kiderüljön, még mindig Te vagy párod számára a legfontosabb. Bár a Mérleg aktív jegy, a Bika inkább passzív, ezért jellemző lehet rád a nyugalom és a béke szeretete. Nem vagy olyan döntésképtelen, mint egy domináns Mérleg szülött, de azért szereted magad alaposan átrágni az életet meghatározó kérdéseken, és mindig a biztonság az első számodra. Anyagcseréd lassabb lehet az átlagnál, és mivel szereted az édességet, így állandóan harcban állhatsz a nem kívánatos úszógumikkal. Bár kezdetben talán riasztónak tűnhet a megerőltető mozgás, a sport egyik hobbiddá válhat, ha van kitartásod belevágni. Karrier terén a horoszkóp jó harmóniát jelez, képes vagy elérni a céljaid, ami a kettős Vénusz hatás miatt egyértelműen a luxus és a kényelem.

 

Mérleg nap Ikrek aszcendenssel

 

Érdekes kettősség. Míg a Bika a Mérleg vénuszi oldalára helyezte a hangsúlyt, addig az Ikrek a Levegő jegy sajátosságait erősíti. Ennél fogva egészen biztosan nyitott, lelkes és kezdeményező vagy. Az Ikrek kiemeli a Mérleg erős kapcsolatteremtési vágyát, és javít a képességein is. Ennél fogva remek barát, közvetítő vagy marketinges válhat belőled. Karriered általában a kapcsolataidon múlik, és mivel nem vagy nagyon törtető, inkább a munka élvezete és értelme számít neked, semmint, hogy minél gyorsabban haladj felfele a ranglétrán. Szerelem terén igen széles látókörű vagy. Általában a szellemiség fog meg, de képes vagy váltogatni, mindig az érdeklődési körödet figyelembe véve. Bár vágysz egy tartalmas és hosszú párkapcsolatra, egy idő után könnyen győzhet rajtad a kíváncsiság, és ilyenkor fontos, hogy meg tudjon újulni a viszonyotok. Egészség terén a vékony vonalak, a légies könnyedség és az örök fiatalság jellemezhet.

 

Az asztrológiában nem csak a Nap és az Aszcendens kettősét kell figyelnünk, hanem sok egyéb tényező is alakíthatja sorsunkat. Érdemes hát készíttetned egy személyre szóló, részletes horoszkópot, hogy fény derüljön a lehetőségeidre és a csapdahelyzetekre is! Ezt megteheted otthonról is, csak hívd Lunczer Juditot a 0690633991-es számon (485 Ft/perc)!

Lunczer Judit, 935 kód, asztrológus, asztrológia, legjobb jós, jósnő

 

Mérleg nap Rák aszcendenssel

 

A két jegy nem igazán illik egymáshoz. A Rák is kardinális, ahogy a Mérleg, viszont a benne feszülő érzelmi túltöltődés miatt a személyiség szeszélyessé és kiszámíthatatlanná válhat. Érzelmeid viharosak, erősek, de folyamatosan visszaigazolást keresel a környezetedben, amit ha nem kapsz meg, rosszul érzed magad. Szerelem terén a maximális elköteleződést keresed, de nehezen találod meg, mert hajlamos vagy a számodra nem optimális személyekbe beleszeretni. Azt reméled, Te majd megváltoztathatod a rosszat jóvá, de általában nem így történik és ezért inkább Te sérülsz. A bizalmadat egyszerre könnyű és nehéz is kiérdemelni, mert mindenkivel szemben kedves vagy, de szeretetedből csak kevesen kaphatnak. Egészséged hangulatfüggő, többnyire gyomor, látás és vese problémáid lehetnek. A karrier számodra azért fontos, hogy támogathasd vele azokat, akiket szeretsz.

 

Mérleg nap Oroszlán aszcendenssel

 

Mindkét jegy erős aspektust képvisel, ám a Rákkal ellentétben viszonylag jól kijönnek egymással a személyiségeden belül. A Levegő táplálja a Tüzet, így egy igen optimista, lendületes és bátorító emberben áll össze a két jegy, akinek mindig van ideje egy-két baráti szót váltani másokkal. Legnagyobb hibád és egyben jó tulajdonságod is, a túlzott mértékű igazságosság lehet, minden apró sérelem nyomot hagy a lelkületedben, amit meg kell tudnod tanulni kezelni. Ezen kívül ügyelned kell az irányítási vénádra is. Gyakran ösztönösen helyezed magad a középpontba és veszed át másoktól a stafétabotot. Ennek ellenére, vagy talán épp ezért, remek az előadói és a meggyőzői képességed, karrieredben nagy hasznát veheted ennek. A szerelemben szenvedélyes vagy, irányító, de képes vagy tenyereden hordozni a partnered. Elvárod viszont, hogy ő is kényeztessen Téged!

Mérleg nap Szűz aszcendenssel

 

A Mérleg és a Szűz nagyon távol állnak egymástól, ám ettől függetlenül mégis segítenek abban, hogy személyiséged teljes és összetett legyen. Kevésbé érződik a Mérleg döntésképtelensége ebben a párosításban, hiszen a Szűz precizitásával képes vagy mindent megfelelően mérlegelni. A túlzott naivitáson is letör kicsit a Szűz, de nem veszi el teljesen a kedvességet, sőt, felszínre hozza a diplomatikusság mellett a kapcsolatteremtéshez és beszélgetéshez szükséges további adottságokat. Remek regényíró válhat belőled, de munkahelyeden is képes lehetsz összehozni az ellentétes véleményeket. A szerelemben viszont nagyon önbizalomhiányos lehetsz, ami megnehezíti számodra a boldogságot és a másikban való teljes feloldódást. Nagyon vágysz egy tökéletes kapcsolatra, de könnyen megeshet, hogy pont az önbizalomhiányod miatt mindenkiben találsz valami hibát, ami miatt nem elég jó a számodra. Egészség terén a kéz, a szem és a gerinc kiemeltebb, de sokat számít a lelki egyensúly is a jól léthez.

 

Sose gondolj arra, hogy megoldhatatlan problémába ütköztél! Az asztrológia és a csillagok minden gondodat látják, és feltárhatják azt is, honnan ered. Kérj egy karma asztrológiai elemzést Tamarától a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), ha folyamatosan visszatérő gondokkal küzdesz, akár anyagi, szerelmi vagy egészségügyi téren!

Tamara, 513 kód, diplomás asztrológus, kártyajós, mágiák

Mérleg nap Mérleg aszcendenssel

A kettős Mérleg, mit is lehet erről mondani? Elsősorban azt, hogy a Mérleg minden aspektusa úgy tud érvényesülni, ahogy az a legjobb neki. Kellemes lehet a társaságodban lenni, hiszen rendkívüli empatikus képességekkel rendelkezel, akár lehet egy hatodik érzéked is. A szerelem terén magába a szerelembe vagy belezúgva, azt az érzést keresed egész életedben, akár többszöri próbálkozásra is. Karrier terén fontos, hogy nyugodtan tudj érvényesülni, ne legyen a sarkadban a főnököd, aki csak nyaggatni tud, és hogy kigyere a kollégáiddal. Ezek mellett a kreativitásod, az alkotási vágyad az, amit hasznosítanod kell. Néha nincs egyensúlyban a vágyad és a valóság, könnyebbnek gondolod az utat, mint amilyen, és csak a luxussal elégedsz meg. Képes vagy azonban energiáidat mozgósítani, ha valami valóban érdekel. Egészség terén az anyagcseréd kicsit lassabb lehet, érzékenyebb a torkod és időnként szédülhetsz is, hiszen az egyensúly központ az egyértelműen a Mérleghez köthető.

 

Mérleg nap Skorpió aszcendenssel

 

Minden asztrológus tudja, hogy nincs is ellentétesebb a Mérlegnél és a Skorpiónál. Nagyon összetetté és nehézzé teszi ez a személyiséged, de rengeteg jót is ki lehet belőle hozni. Sokan valami nagyon különlegeset visznek véghez életük során, akiknek ilyen a horoszkópjuk, ha sikerül a bennük lévő energiákat a fény felé irányítani. Ha ilyen a horoszkópod, van valami az életedben, ami felé teljesen el vagy köteleződve, ez akár a munka is lehet, de más is. Valamilyen világmegváltó dolog. Bár a Mérleg miatt diplomatikus vagy és odafigyelsz másokra, a Skorpió aszcendensed miatt nehezen viseled mások butaságát és időnként szükséged van az egyedüllétre is. Párkapcsolaton belül nagyon szenvedélyes vagy, és egyben féltékeny is, mely tulajdonságodon tudnod kell uralkodni. Egészségben viszont jó a Skorpió aszcendens, mert minden tekintetben szívóssá és keménnyé tesz.

 

Mérleg nap Nyilas aszcendenssel

 

Ez a párosítás is érdekes, de már azért jobb, mint a Skorpió, legalábbis könnyedebb. A Mérleghez jól illik a Nyilas már-már gyermeki lelkesedése és kalandvágya, ám kissé szétszórttá teheti azt. Többnyire, amihez nincs kedved, azt igyekszel hamar letudni, de abban, ami érdekel, maximalista vagy. Nagyon univerzális az életszemléleted, mindenre kíváncsi vagy és a tapasztalásnak élsz. Vezető személyiséged van, diplomatikai érzéked és empátiád pedig abban segít, hogy kihozd másikból a legtöbbet. Bár nem félsz attól, hogy akár százszor is elölről kezdj valamit, ami fontos neked, a hétköznapi tevékenységek untathatnak. Néha nagyobbat álmodsz, mint amire képes vagy, de ez nem riaszt vissza attól, hogy saját korlátaidat legyőzve elérd azt. Szerelemre szükséged van, de egyben képes vagy egyedül is tökéletes egészet alkotni és igényled is a függetlenséget. Egészséged általában jó, bár a vesék és az epe, máj területe kiemelt több életszakaszban is.

 

Merni kell nagyot álmodni, tudja ezt minden ember, akinek van akárcsak egy kevés Tűz is a horoszkópjában! Ám, ha kíváncsi vagy, hogyan is válthatod valóra az álmaidat, mikor és mit érdemes cselekedned, csak hívd Xalent a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki ingát is használ az asztrológiai számításokon kívül!

Xalen, kód 453, atlantiszi mágia, legjobb jósnő, párkapcsolati tanácsadás

Mérleg nap Bak aszcendenssel

 

A lágy és kedves Mérleg vonások mögött a szilárd, olykor cinikus, földies jellegű Bak személyiségjegyek rejlenek. A gondolkodásmódod tehát visszafogott, racionális, bár korántsem földhözragadt, mert a Mérleg segít a légies életszemlélet elsajátításában. Tökéletes kapcsolat alakul itt ki a kreativitás, a szépérzék, az intelligencia és a türelem, a tapasztalat, a higgadtság között. Nagyon jó párosítás, bár egyes asztrológusok szerint rideg, de az én meglátásomban épp ellenkezőleg. A Mérleg kedvessége tündökletessé varázsolja kedves bájodat és a kapcsolatokon belül tartózkodóvá és előzékennyé tesz. Nem leszel olyan hűvös, mint maga a Bak, hiszen ezt az oldalad kiegészíti a Mérleg jegye. Karrierben pedig szintén a módszeres előrehaladás, a tervezés jellemez, kellemetlen törtetéstől mentesen. Egészségedre leginkább veszélyt a mozgásszegény életmód jelenthet, ugyanis mindkét jegyre jellemző lehet ezen a téren a lustaság. Ennek okán kialakulhatnak a keringési problémák, vagy ízületi merevségek is.

 

Mérleg nap Vízöntő aszcendenssel

 

A Zodiákusban a Vízöntő a legkiszámíthatatlanabb jegy, ám a Mérleg mögött igen jól hat és alkalmazkodik, hiszen mindkét aspektus szereti a csillogást és a jövőbe tekint. A Vízöntővel együtt erősödik benned az elhivatottság, hogy valami jót tegyél, segíts embertársaidnak, a környezetednek. Sok ilyen horoszkóppal rendelkező személy vezet csoportokat, egyesületeket, hogy felhívják valamire a tömegek figyelmét. Mivel remek előadói képességgel rendelkezel, ez neked is sikerülhet. Szerelem terén viszont sok nehézség vár rád. A Mérleg minden vágya, hogy meglelje a másik felét, de a benned élő Vízöntő folyamatosan a függetlenségéért küzd. Nagyon nehéz megtalálni az arany középutat, csak is a megfelelő társsal lehetséges ez, aki tudja, hogy mikor öleljen szorosan magához, és mikor engedjen szárnyaidat bontogatni. Egészség terén elsősorban az okozhat gondot, hogy úgy érzed, rád nem vonatkoznak a szabályok, ezért nem kell például rendszeresen étkezned. A kötöttségeket nem szereted, pedig tudod mindig azt, hogy mi lenne a megfelelő lépés, de sajnos néha csak utólag…

 

Mérleg nap Halak aszcendenssel

 

Két érzelmes jegy, szinte elkerülhetetlen a spirituális kapcsolat. Mikor a Mérleg mögött a Halak jegye áll, a szellemi út keresése nagyon fontossá válik, szinte már ösztönössé. Több ügyfelem is volt, akik ilyen horoszkóppal rendelkeztek, majd ők is szellemi vezetővé váltak, saját területükön. Karrierben és pénzügyekben is az érték számodra az első, persze szereted, ha szép dolgok vesznek körül, ezért például remek munka számodra valamilyen szépségszalonban dolgozni, vagy éppen egy feng shui boltban eladónak lenni. A lényeg a harmónia, csend, béke. Ha ezek megvannak, akkor tudod kihozni magadból a legtöbbet és a legjobbat. Szerelemben a csendes hódolat és a teljes odaadás közt ingadozhatsz, de nagyon jól kell tudnod választani, mert ott él benned az ábránd, hogy Te képes vagy megjavítani a rossz fiúkat/lányokat, de a tökéleteshez nem érzed magad méltónak. Pedig az vagy! Egészségeden elsősorban a lelkületed változása hagyhat inkább nyomot.

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

Mivel is zárhatnánk ezt az igen részletes elemzést, ha nem azzal, hogy a jövőbe tekintünk? A következő elemzett jegyünk a Skorpió lesz majd, mely jegy önmagában is nagyon erőteljes. Ha kíváncsi vagy, hogyan hat a Te horoszkópodra a skorpió jegye, hívd Ágnest a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki ennek a csillagjegynek a specialistája, és ismeri az okkultizmus minden oldalát, mely közel áll ehhez a jegyhez!

cikk, banner, asztro show, tetszik

Hagyj hozzászólást

*