Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mi a csillagjegyed? Így vonzhatsz be karácsonykor sok pénzt!

Mi a csillagjegyed? Így vonzhatsz be karácsonykor sok pénzt!

Dátum: 20.12.2018

Csillagjegyed szerint elkészítettük az asztrológiai elemzésed karácsonyra. Ebből most azt tudhatod meg, hogy hogyan vonzhatsz be sok pénzt karácsony környékén.

A teljes elemzést karácsonyra, illetve a következő évre is, tehát a komplett asztrológiai elemzést a kollégáinknál kérheted.

 

ITT találsz egy nagyon hatásos kódot, ami gyertyába vésve bőséget hozhat neked!

 

 

Természetesen arra is lehetőség van, hogy az általad választott területre kérsz csak csillagjegyed szerint asztrológiai elemzést, vagy választhatsz például csak szerelemre, vagy csak pénzre szólót. Ne feledd, most a Jupiter nagyon fontos változásokat fog hozni, és sokan nyertesként kerülnek ki ebből a helyzetből!

 

kos

Kaparós sorsjeggyel érdemes próbálkoznod ebben az időszakban, és ne feledd a keddi nap az, ami a legszerencsésebb a csillagjegyednek! Érdemes kedden vásárolni, vagy ha hamarabb veszed meg, ne kapard le keddig.

 

bika

Szerencsés napod a péntek. Neked a lottót javasoljuk a bolygók állása szerint, erre a hétre. Mindenképpen használd a szerencseszámaidat, és vigyél magaddal kabalát!

 

Ikrek jegy

Szerencsés nap a szerda. Adósságrendező mágiát most érdemes kérned, mert nagyon jól kifejtheti a hatását nálad ebben az időszakban. Amennyiben szükséged van rá, keresd bizalommal Sárát a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

 

Hallgasd meg a karácsony angyalának üzenetét ITT!

 

Rák jegy

Szerencsés nap a hétfő. Érdemes próbálkoznod nyeremény mágiával. Figyelj a csillagszerű szimbólumokra, és ha tudsz, szerezz be pár csillag alakú tárgyat, mert meghozhatják a szerencsédet!

 

Oroszlán jegy

Szerencsés nap a vasárnap. Próbálj ki több féle lottó játékot ebben az időszakban, de előtte mindenképp kérj egy lottó mágiát! Megmondó a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc) lottó mágiát és szerencseszámokat is tud neked adni!

 

Szűz jegy

Szerencsés nap a szerda, lehetőleg szerdán vásárolj sorsjegyet és kaparóst is. Előtte kérd az ezüst mágiát Ágnestól a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Ez egy nagyon jó lehetőség lehet neked, mert most jól kifejtheti a hatását.

 

Ma már tiéd lehet az Újévi Bőségkosár és a hozzá tartozó ingyenes mágia!

A te neved és születési dátumod kerülhet bele, ha te leszel a leggyorsabb, aki telefonál! Ne habozz, minden perc számít! Keresd Sárát vagy Bettinát a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Mérleg jegy

Szerencsés nap a péntek. Neked különösen jó anyagi lehetőségeid lesznek most az év végén és az év első napjaiban. Érdemes több héten át ugyanazokkal a számokkal próbálkoznod. Lunczer Judit a 06 90 633 991-es telefonszámon (485Ft/perc) megmondja az aktuális szerencseszámaidat!

 

Skorpió jegy

Szerencsés nap a kedd. Most mindenképp szerezz be egy kabalát és egy szerencsehozó követ! De ebben az időszakban az is fontos, hogy a figyelmeztető jeleket meghallgasd, mert egy váratlan esemény sok mindent elronthat. Kérj elemzést jósainktól a következő 3 hétre a 06 90 633 991-es telefonszámon (485Ft/perc), és megtudod, mire kell vigyáznod!

 

Anyukák, apukák, nagymamák, nagypapák – figyelem! Ezt az imát mondjátok el ITT, a gyermekekért Karácsonykor!

 

Nyilas jegy

Szerencsés nap a csütörtök. Érdemes kérned az öt elem mágiát. Vannak szakembereink, akik ennek a specialistái, és most nem véletlenül az öt elem hozza meg a szerencsédet. Ez pont egy jó periódus neked, hogy a természet egy nagyobb lehetőséget hozzon! Keresd Violát 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

 

bak

Szerencsés nap a szombat. Most mindenképpen kérd el a friss szerencseszámokat, mert nagyon jó esélyed lesz a lottó játékokon, de fontos, hogy az újévi szerencseszámokkal játssz!

 

Vízöntő jegy

Pénztárca feltöltést, vagy bankkártya feltöltő mágiát kérj most, mert az anyagi helyzeted nem lesz túl jó. Mielőtt szerencse mágiát aktiváltatsz, nézesd meg, hogy milyen blokkoló hatások vannak most az anyagiakon, ezt ne felejtsd el!

 

Halak jegy

Szerencsés nap a csütörtök. Érdemes ebben az időszakban átok elleni védelmet kérned, mert a bolygóállás szerint könnyen veszélybe kerül a szerencséd! Válassz a kollégáink közül egy szakembert és a legerősebb védelmi körbe fog elhelyezni téged!

 

 

 

Hagyj hozzászólást

*