Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mi a te angyal neved?

Dátum: 24.02.2017

Kíváncsi vagy, hogy mi az angyal neved? Akkor ezt most végre megtudhatod! Nem kell mást tenned, mint kikeresni a csillagjegyedet az alábbi listából!

 

Azt már tudod, hogy melyik arkangyal vigyáz rád? Ha nem, akkor kattints IDE!

 

Kos

Kos jegy

A te angyal neved a Chaorum, amely a csend angyala. Éppen olyan, mint te. Te sem szereted a feltűnést és a hangzavart. Inkább csendben szemléled a körülötted történő eseményeket.

 

Bika

Bika jegy

A Bika csillagjegy szülötteinek az angyal neve a Dina, a tanulás angyala. Ez nem véletlen, hiszen a tudásszomjad kiapadhatatlan, folyamatosan azon vagy, hogy az ismereteidet, tudásodat bővítsd, és folyton valami újat tanulnál.

 

Ikrek

Ikrek jegy

Az angyal neved Rehael, aki a tisztelet angyala. Elsősorban azért ez az angyal neved, mert a  mindennapi életben is mindenkinek megadod a kellő tiszteletet, attól függetlenül, hogy megérdemli vagy sem.

 

Az angyalok az anyagi helyzeteden is segítenek, ha megfelelő módon kéred őket. IDE kattintva megtudhatod, hogyan! 

 

Rák

Rák jegy

Az angyal neved Perpetiel, a siker angyala nevét viseled. Biztosan észrevetted már, hogy bármibe is fogsz, garantáltan sikert érsz el. Ha nem így lenne, kérj egy siker blokk eltávolítást szakembereinktől, mert te a szerencse csillagzata alatt születtél!

angyal

Oroszlán

Oroszlán jegy

Nisroc a te angyal neved, ő pedig a szabadság angyala. Azért ez a te angyal neved, mert nem bírod a korlátokat és a bezártságot. Hatalmas nagy térre van szükséged, nem szereted, ha megmondják, hogy mikor, hol kell lenned és mit kell tenned.

 

Szűz

Szűz jegy

A Szűz csillagjegynek az angyal neve a Muriel, az érzelmek angyala. Minden élethelyzetet és szituációt nagyon nagy empátiával élsz meg. Használd ezt a nevet a hétköznapjaidban, írd fel egy papírra és hordd magadnál.

 

Úgy érzed, hogy az őrangyalod üzenni akar, vagy figyelmeztetni szeretne valami veszélyre, amely közeledik feléd? Liliom vagy Lunczer Judit jósnők átadják az üzenetet a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), ne késlekedj, FONTOS LEHET!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Mérleg

Mérleg jegy

A Te angyal neved a Hadraniel, a szeretet angyala. Életedben nagyon fontos a szeretet. Nem csak kapni, hanem adni is nagyon szeretsz. Nem tudod elképzelni az életedet a családod és az ő szeretetük nélkül.

 

Skorpió

Skorpió jegy

A Skorpió jegy szülötteinek az angyal neve Isda, az étkezés angyala. Ez nem véletlen, hiszen a te életedben központi szerepet játszik az étkezés. Nem csak a mennyisége, hanem a minősége is nagyon fontos számodra, igazi ínyenc vagy.

angyal

Angyali üzenet 2017-re, ITT!

 

Nyilas

Nyilas jegy

Mi más lehetne az angyal neved, mint az Izrail, az egészség angyala. Nagyon figyelsz az egészséged megőrzésére, nem csak rengeteg gyümölcsöt és zöldséget fogyasztasz, hanem az arányokra is figyelsz, valamint az elfogyasztott élelmiszer minőségre is.

 

Bak

Bak jegy

A Bak csillagjegy szülöttének az angyal neve az Israfel, a dal angyala. Nem tudod elképzelni egy napodat sem anélkül, hogy zenét hallgatnál. Bárhová mész, ott van a füledben a fülhallgató és a kedvenc zenéd szól. A zene inspirál téged és szerencsét is hoz neked, ugyanis a legjobb ötleteid zenehallgatás közben támadnak.

 

Vízöntő

Vízöntő jegy

Az angyali neved a Cathetel, a kert angyala. Számodra nagyon fontos a házad kertje, vagy lakóhelyed közelében található park. Szereted gondozni, új virágokat, fákat ültetni. Ha boldog életet szeretnél, akkor mindenképpen költözz kertes házba, hogy közvetlen kapcsolatod legyen a természettel.

 

Halak

Halak jegy

Mihr, a barátság angyala és az ő neve a te angyal neved. Számodra nagyon fontos a barátság ápolása és fenntartása. Bármit megteszel a barátaidért, és akkor is elnézést tudsz kérni tőlük, ha érzed, hogy nem te voltál a hibás.

Lajkolj minket!

A felhasználók hozzászólásai (2)

EVA a 07.03.2017

A FIAM SZELLEMI EPSEGEERT IMADKOZOM. MUNKARA VAN SZUKSEGE.
AZ ANGYALOK SEGITSEGET KEREM.

    Asztro Show a 09.03.2017

    Kedves Éva! Az angyalok segítenek a kívánságaink teljesítésében, csak nem árt tudni, hogy miben és melyik angyal segítségét kérjük. Szakembereink a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc) állnak rendelkezésére ebben a kérdésben akár várakozás nélkül, és még a megfelelő állás bevonzásában is segíthetnek! Asztro Show

Hagyj hozzászólást

*