Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mi az aszcendensem

Mi az aszcendesem?

Dátum: 09.09.2014

Az Aszcendens az asztrológiában nagyon fontos pont. Minden asztrológus tudja, hogy a horoszkóp gerincét alkotja a Nap-jeggyel együtt, amit a legtöbben ismernek. Titokzatossága nehezen kiszámíthatósága miatt van, hiszen ahhoz, hogy megtudd, mi az Aszcendensed, nem elég felütni egy naptárat, és kikeresni a születésed napját.

Felderítéséhez szükség van az órára és a percre is, és a születési helyre, hiszen a csillagidő alapján lehet beazonosítani. Az Aszcendens számítása ezért nem egyszerű, érdemes azt szakemberre bízni, amit természetesen megtehetsz a vonalunkon a nap 24 órájában, neves asztrológusaink segítségével. De nézzük meg, hogy mit is takar pontosan az Aszcendens kifejezés.

ITT kiderítheted, mely napokon leszel szerencsés ebben az évben!

aszcendens számítás, asztrológia

Asztrológiai ismeretek: Az Aszcendens az asztrológia szerint a felkelő jegy. Ez látható a horizonton, abban a pillanatban, amikor napvilágot láttál. Horoszkópodat úgy képzeld el, mint egy óriási kört, aminek Te állsz a középpontján. Ez a kör az égbolt, ami születésed pillanatában körülölelt, innen kapod a bolygók és csillagok hatását, amik generálják a lélekadományaidat.

Ezért is egyedi minden személyiség, minden horoszkóp, hiszen még az ikrek sem ugyanabban a percben születtek, így eltérő hatások is érték őket. Például az Aszcendens egy gyorsan változó pont, ezért is olyan bonyolult a kiszámítása, hogy azt itt közzé sem tudjuk tenni. Vannak viszont kalkulátorok az interneten, amik támpontot adhatnak, pontos számítást azonban csak az asztrológus tud végezni számodra.

A gazdagság elérése a célod? Akkor IDE kell kattintanod!

Happy, 354 kód, jósnő, cigánykártya, rontásvizsgálat

   Lelki oldalról: Az Aszcendens jelentése maga a legbelsőbb éned, az az oldalad, amit senki sem ismer. A Nap-jegy elsősorban a kifelé mutatott éned jelképezi, tehát egy Nyilas jegyű ember, Nyilasként fog reagálni, de meglehet, hogy Halakként érez, ha ez az Aszcendense. Ezért van akkora jelentősége annak, hogy feltedd magadnak a kérdést: Mi az Aszcendensem?

Ha ez megvan, és megtudod, akkor sokkal közelebb juthatsz az önismerethez. Rájöhetsz olyan titkokra, amiket mindig is sejtettél magaddal kapcsolatban, de sosem értettél. Például lehet, Te éppen Kos jegyben születtél, de sosem érezted a jegyed jellegzetességeit igaznak. Nem dúl benned a versenyszellem, és empatikus képességeid messze kiemelkedők, távol áll tőled az önzés. Ez azért lehet, mert Aszcendensed egy egészen másik jegy, ami lelkületedbe épülve várja, hogy felfedezd.

További fókuszpontok a horoszkópodban: Medium Coeli, Deszcendens. Az Aszcendensen kívül vannak még hozzá hasonlóan fontos pontok a horoszkópban. Nem hagyhatom megemlítés nélkül például a Deszcendenst, ami pontosan szemben helyezkedik el az Aszcendenssel, ami a hetedik ház csúcsa lesz. Ez azt mutatja meg, hogyan viszonyulsz a párkapcsolatokhoz, partneredhez. Lényegében ezt az oldaladat csak is párod fele mutatod, senki más nem fog így ismerni.

Xalen, kód 453, atlantiszi mágia, legjobb jósnő, párkapcsolati tanácsadás

A Medium Coeli pedig pontosan az ég közepe a születésed pillanatában. Ez a célok megtestesítője, a sikerenergiákat lehet belőle kiolvasni. Kiszámításával kiderül az, hogy mire fogsz törekedni az életben, mennyire leszel törtető, stréber, vagy éppen monotóniatűrő. Ez is tudatalatti információkat tár fel a személyiségedről, hiszen a munkaerőpiacon is más arcát mutatja az ember, nem mindig azt, ami a szíve mélyén rejlik.

aszcendens számítás, asztrológia

Ezek voltak tehát az Aszcendensed legfontosabb ismérvei.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy melyik jegyben van a Te Aszcendensed, akkor ne habozz, hívd a vonalunkat, és fedezd fel személyiséged legmélyebb oldalát! Ebben Eta vagy Lunczer Judit asztrológusaink lehetnek maximálisan a segítségedre a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), hiszen, ha saját lelkedben egyensúlyt tudsz teremteni, akkor környezetedben és életedben is visszatükrözheted azt. Nem hiszed? Próbáld ki!

Szakembereinket külföldről is eléred: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

cikk, banner, asztro show, tetszik

Hagyj hozzászólást

*